.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Мега фен
    Как да е. Нека прекара още колко ... година ... в опити да се на*бат, пък накрая малката като й светне, че не я кефи пичът и реши да си дигне парцалките ще има ред сополи за тоя дето духа.

Аз жена не съм, та вместо да си приказвам излишно, нека питаме дамите във форума - вие като бяхте на по 14-15-16-17 години не ви ли се правеше секс с човека, когото харесвате, бе ? То хубаво да го отдавате на стеснителност, ама за 12 месеца връзка става въпрос, бе, хора. Не сте глупави, сами си го разкодирайте това -
    тя каза че ако говоря само я отблъсквам
    .
    Бива доброжелателност, ама аз нищо повече от 'мислъта да правя секс с теб ме отблъсква' не виждам.

Авторът или си е хванал някоя фригидна, или някоя пръцла, която и тя не знае 'що е с него.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    'мислъта да правя секс с теб ме отблъсква'
    Съвсем не си прав тук. Ама много грешиш, ако това ти е дешифровката на "тя каза, че ако говоря, само я отблъсквам".
    Страх я е и иска... не, направо се моли той да е достатъчно настоятелен, че страшното да мине по-бързо. Кой знае с кви глупости за болка й е пълна девствената главица.

И за доказателство ще ти отговоря на въпроса: На 15-16 години (сефтето демек) се молех да подходи по-решително. Щото, ако ме беше настъпал малко, сефтето нямаше да ми бъде няколко месеца.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-20-2013 на 15:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си