.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    На девственик не му е проблем да не прави секс година, стига сте преигравали. Като държи момчето на нея, ще я изчака. Да не говорим, че едногодишна връзка трудно се приключва ей така от нищото, без основателна причина.
    Нормално е тя да е несигурна и притеснена, вие се изкарахте тигрици в леглото още от сефтето.

Съгласна съм с Пантерата. Момичето го иска, но я е страх, притеснена е и т.н. Просто трябва търпение и тактична настоятелност от негова страна.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Тактична настоятелност... мда, мда, много добре казано.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    В случая на автора, може би. В повечето случаи - нъцки.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Плясни й два шамара и е готова.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен
    Град
    <3
    Гушкай я, цункай я, докосвай я много, много и на всякъде, натискайте се много, ама много, без да прибързваш да си пъхаш ръцете/члена в гащите й, така че сама да си го поиска ^^
    Ако туЙ не стане.. направи всичко това отново, но този път бъди по-настоятелен и като ти казва 'ама не съм сигурна', това ще значи 'да, искам, но по-добре да изглежда 'насила', или че нямам друг избор'.. което ще рече, че ще си сложиш прътчето на устичката й и ще й кажеш да ти се довери поне веднъж за една година (е, не точно така, щото ще я засегнеш/натъжиш ^^) и да те остави да си свършиш работата (както и нейната, if u know what i mean.. ^^)..

И ТЕ ТАКА

Ако пък нищо не стане.. просто й кажи, че за една година, би трябвало вече да сте си опознали телата, да си вярвате малко от малко и дори 'ако ме обичаш, ще го направиш' тук вАжи. Защото това не е нещо ненормално, а съвсем естествено за една двойка. Този момент все някога ще дойде и ако се притеснява от болката, то дори 2 години да отложи, пак ще си е една и съща като физическо усещане.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Как да е. Нека прекара още колко ... година ... в опити да се на*бат, пък накрая малката като й светне, че не я кефи пичът и реши да си дигне парцалките ще има ред сополи за тоя дето духа.

Аз жена не съм, та вместо да си приказвам излишно, нека питаме дамите във форума - вие като бяхте на по 14-15-16-17 години не ви ли се правеше секс с човека, когото харесвате, бе ? То хубаво да го отдавате на стеснителност, ама за 12 месеца връзка става въпрос, бе, хора. Не сте глупави, сами си го разкодирайте това -
    тя каза че ако говоря само я отблъсквам
    .
    Бива доброжелателност, ама аз нищо повече от 'мислъта да правя секс с теб ме отблъсква' не виждам.

Авторът или си е хванал някоя фригидна, или някоя пръцла, която и тя не знае 'що е с него.

предизвикай я по някакъв начин, тя да го поиска или поне да и се прииска да опита

И на мен ми се беше случило. Имах труден период, бях изнервена и изобщо не ми беше до секс. И когато той започваше да говори постоянно за това се изнервях. За първи път и е-притеснена е. Целувай я нежно, бавно, прегръщай я, обсипвай я с комплименти Успех!

Да я зареже ??? :O абе вие нормални ли сте ?
    Имам чувството ,че някои от вас момичета пишат подобни глупости за да де направят на много зрели и готини . Не забрявайте ,че и вие ще били девствени и едва ли би ви било приятно ако някой даваша такива съвети на приятелят ви . Може би на момичето и трябва повече време ,може нещо да я притеснява . 1 година връзка не е малко очевидно момчето държи на приятелката си а вие го карате да я зарязва . Бъди нежен с нея , опитай да я предразположиш и нещата ще си дойдат на мястото . Сигурна съм ,че момичето го иска но очевидно нещо я смущава .

Голям фен Аватара на Slobbery
    На колко сте всъщност?

~

Мега фен
    Az sum devstveno na 18 godinki i vsushtnost sega mi se 3be samo ot prez maturite
    ai nazdrave

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    'мислъта да правя секс с теб ме отблъсква'
    Съвсем не си прав тук. Ама много грешиш, ако това ти е дешифровката на "тя каза, че ако говоря, само я отблъсквам".
    Страх я е и иска... не, направо се моли той да е достатъчно настоятелен, че страшното да мине по-бързо. Кой знае с кви глупости за болка й е пълна девствената главица.

И за доказателство ще ти отговоря на въпроса: На 15-16 години (сефтето демек) се молех да подходи по-решително. Щото, ако ме беше настъпал малко, сефтето нямаше да ми бъде няколко месеца.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-20-2013 на 14:14

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Начи жените са като времето:
    Стане ли мокро - време е да влизаш вътре.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на baby_baby
    Незнам на тези,който казват да я зареже дали ще им е приятно тях така да ги зарежат? А по темата просто изчакаи така като постоянно и говориш за това така се одръпва и скоро няма да ти пусне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си