.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от Magnolia13 Виж мнението
    Приятелките ми казват да го оставя малко, ако ме обичал щял да ме потърси.......... Той беше най-прекрасното и мило момче в началото.
    Питаш и сама си отговаряш....точната думичка тук е "беше" .Остави го известно време,не го притискай да се видите..ако той не поеме инициативата директно му кажи,че повече няма смисъл да продължавате така.

Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Питаш и сама си отговаряш....точната думичка тук е "беше" .Остави го известно време,не го притискай да се видите..ако той не поеме инициативата директно му кажи,че повече няма смисъл да продължавате така.
    Едва ли тя би го заебала просто ей така.Както казва тя , той е единствения на , когото му е пукало за нея , а с такъв човек раздялата не е лесна.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Едва ли тя би го заебала просто ей така.Както казва тя , той е единствения на , когото му е пукало за нея , а с такъв човек раздялата не е лесна.
    Има 2 варианта..Или избира да остане с него и приема нещата такива каквито са и отношението му към нея или просто слага край.И в двата случая има болка,но от нея зависи дали да избере временната болка или мъчителното агонизиране,наречено в този случай " връзка"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си