- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "friends zone"
Може ли да пробвам аз да обобщя многократно и търпеливо изслушана от мен мъжка гледна точка?
Така. Момче и момиче се запознават. Докато през главата на момичето обичайно минават един куп сценарии и въпроси, момчето си задава прост въпрос: Кефи ли ме, бих ли я целунал, бих ли я чукал?
Ако отговорът е "не", контактът се прекратява като цяло.
Ако отговорът е "да", следва задълбочаване на отношенията плюс физически контакт.
С течение на времето на опознаване плюс флирт/свалка и т.н. момчето си задава нов, също толкова прост въпрос: "Кефи ли ме характерът й, бих ли имал нещо повече с нея или не си струва да се ограничавам до една заради точно тази?".
Ако отговорът е "не", следва ограничаване на отношенията до забавление в леглото.
Ако отговорът е "да", следва задълбочаване във връзка.
that simple.
Искам да съм мъж.
Искаш да кажеш, че мъжете чукат, пък след това си задават въпроса 'Бих ли имал нещо повече с нея ?' .
Егати...представям си какви жени им пускат, защото аз лично ако знам, че някой ще ми отреже квитанцията след като спи с мен, не бих го допуснала и на метър от мен.
Надявам се тоя мъж да е единичен случай...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
До сега не ми се е случвало, може би, защото си ги подбирам внимателно. Има и такива, които са ме сваляли с цел секс, но колкото и да го прикриват, намеренията си личат. Е, разбира се има и доста жени, които не биха се усетили, но аз говорех конректно за тези, които ясно виждат намеренията на човека отстреща.
Пантерке, не е чак толкова плоско. Смисъл голяма част от това което каза е така, но далеч не всичко.
Ако дадена мацка не ме кефи на външен вид, това не значи че няма да си говоря с нея или да изградя някакви приятелски отношения с нея. Не се запознавам с момичета съдейки само по външния им вид. Ако не ме кефи като характер аз и приятелски отношения не бих имал с нея. Иначе винаги гледам външен вид поради една проста причина поради която предпочитам компанията на жени....наистина приятно е да можеш винаги да гледаш нещо красиво до себе си.