.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

УНСС - кандидат-студенти

Здравейте, искам да кандидатствам в УНСС тази година в специалността Счетоводство и контрол и искам да знам задължително ли трябва да държа теста по бълг. ез. и математика + допълнителен математика? Има ли във форума вече приети студенти в тази специалност или такива, които са кандидатствали с математика? Бихте ли ми казали с какви оценки са ви приели и с какъв бал. Благодаря предварително!
    If you love me then, thank you!
    If you hate me then, fuck you!...

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Не е задължително да държиш трети модул математика.Можеш и на география да отидеш,и на бел,и на история.
    Иначе другите два модула са задължителни,да!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

А те двата изпита заедно ли се правят ? Ти там ли си кандидатствала?

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от freax Виж мнението
    А те двата изпита заедно ли се правят ? Ти там ли си кандидатствала?
    Kaкви два изпита?
    Изпитът е един,който се състой от три модула - бел - 20 въпроса,математика - 20 и нещо друго(бел,математика,истор я или география - 40 въпроса).Избираш си един от тия предмети и се готвиш по него.
    Държах изпит по бел на януарската сесия.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Ясно.. Благодаря , а какъв е максималния бал?

Град
    Шоколадовия град
    БИ ТРЯБВАЛО ДА Е 30.

Ух, моля ви хора.. много ми е притеснено и искам да знам дали има тук такива, които са кандидатствали в УНСС с модул 3 математика или поне да сподели с какви оценки приемат горе долу

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от freax Виж мнението
    Ух, моля ви хора.. много ми е притеснено и искам да знам дали има тук такива, които са кандидатствали в УНСС с модул 3 математика или поне да сподели с какви оценки приемат горе долу
    Няма как да ти кажем с какви оценки приемат, зависи от изкараните оценки, зависи от специалността, която искаш, зависи от бала за нея, от много неща зависи.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Ако не са променили правилника от предната година , кандидатставнето се състои в следното : 1 модул - български език и математика ( елементарни , но задължителни ) и 2ри модул - по твой избор , най-често приемат всичко.

Миналата година кандидатствах с математика и на ЕПИ имах някъде към 5,67 + 5,11 на английски.
    Направлението ти се казва " Финанси , счетоводство и контрол" и се води 3тата "най-престижна специалност" в УНСС.Ако искаш да си там , трябва ти висок бал.Успех и ако имаш въпроси , драскай на лично

Уф.. ужас .. ами аз искам да кандидатствам за Счетоводство и контрол и максималния бал е 30, дали има минимален? Уф.. наистина зависи от оценките на другите .. но просто ми трябва нещо окуражаващо- например някой да каже, че е влязъл с 5 успех от диплома и 4 на изпит .. ;д

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Мога да го кажа , но би било лъжа.Друг е въпросът , че ако имаш такива оценки ( дори без подготовка ) , може би е по-добре да се насочиш към друг университет.За момичета балът е доста висок.

Малко информация - през 2011 година последното момиче е влязло с бал 28,77 в поднаправление "Финанси, счетоводство и контрол".

Влез в сайта на УНСС там има описано как се смята балообразуването и ако не се лъжа най-трудно беше тъкмо финанси,знам, че задължително дипломата тярбва да ти формира оценка над 4, а за другите неща си провери сама: http://priem.unwe.bg/

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Ако не са променили правилника от предната година , кандидатставнето се състои в следното : 1 модул - български език и математика ( елементарни , но задължителни ) и 2ри модул - по твой избор , най-често приемат всичко.

Миналата година кандидатствах с математика и на ЕПИ имах някъде към 5,67 + 5,11 на английски.
    Направлението ти се казва " Финанси , счетоводство и контрол" и се води 3тата "най-престижна специалност" в УНСС.Ако искаш да си там , трябва ти висок бал.Успех и ако имаш въпроси , драскай на лично
    Какво се има под предвид "елементарна математика" ? Разясни,моля те!
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Общо взето лесни задачи,деветокласник би се справил с повечето, една матура по математика е къде-къде по-трудна.

ако някой иска оферти за влизане в унсс,нека пише на лично.

Аз искам да уча "Счетоводство и контрол", но в задочна форма... но незнам къде да кандидатствам, е, аз все още съм малък, но е добре да имам представа. ако някои има инфо да пише, Благодаря!

Дори нямам представа как се кандидатства...

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Ум
    Няма
    Студент
    Става

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си