- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Готина е, спор няма. Чак нереална не е, но е наистина хубава. И такива жени се срещат, дори по улицата.
Друг въпрос е, че ако си на 18-20, такъв тип мацки, са твърде големи за теб...та тя дори в клипа е на 26 години.
Впрочем, някой ще ми обясни ли този Лазар Ангелов, какъв и с какво е известен ;д ?
Фитнес модел и инструктор.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Много ми е педерастки, уж имитира мъжкарски имидж, а се облича като тийн гейче и си скубе веждите. Интервю чак съм му гледала където показа завидна липса на мозъчна дейност. Та, картинката е пълна.
Иначе аз по начало не харесвам оформени мъжки тела, даже не просто "не харесвам", ами не поглеждам.
Като говорим за привличане, в моите очи това: http://www.maniacfitness.com/wp-cont...nterview-3.jpg е равно на: http://images.t-nation.com/forum_ima...lian_woman.jpg това за мъжките.
Харесват ми нормални мъжки пропорционални тела, нито клечовци, нито напомпани.
Разговорихме се сега за хубави мъже....
http://oooleee.com/sites/default/fil...ers%5B1%5D.jpg mhrrrr! (Е той вече има супер тяло.)
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Rebirthing , не казвам че е нереална , просто се доближава донякъде до тва, което аз смятам за перфектно както казах по-рано , има си недостатъци и тя .
Vio , облича се от време на време така , както повечето bodybuilderi , но примерно не виждам нищо педерастско в това да носиш къси гащета + потник (което той носи през лятното време ) . За веждите съм съгласен иначе , както и за прекалената показност , но все пак човека се изявява в ролята на мотиватор и е нормално да се показва , въпреки че на мен не ми е по вкуса толкова, цялата тая гъзарщина .
Покажи ми какво за теб е хубаво тяло ?
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Повечето фенове са му чужденци . Харесват му тялото , защото се води натурално и ако е така наистина е повод за респект , защото изисква неимоверни усилия за да стигнеш до това ниво без химия . Той е техния ментор мотиватор за трениране , надъхват се с негови клипчета (има бая в нета ) .
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
И аз не харесвам прекалено напомпани тела, но Лазар е страхотен и като треньор и като човек, личи си, че се занимава с това, което може и което му доставя удоволствие и това му е приоритет. Не можеш да го видиш по чалготеките и кръчмите да се прави на някакъв хайлайв или сваляч. И за мен лично си е супер мъжествен..https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...45742431_n.jpg
И аз съм на това мнение. Иначе тялото му наистина е в повече. Обожавам мъже в костюми!
Violenza Зидан има много хубави очи и лице, но ми е малко клечест в тяло.Като повечето футболисти.
N1ksun не само, той има и онлайн клиенти, изготвя им програма, диета, плащат му пари, които не са никак малко. Това са хора от цял свят. Известен е колкото най-големите фитнес модели. Иначе тук главно участва в клипове на фолк певици и с това го знаем.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Естествено че Лазар има хубаво тяло. Ето за това говорех и се чудех защо жените не ме заглеждат като имам спортно тяло. Като видях поста на Violenza и сравнението и че спортното тяло е равно на дебела жена направо паднах от стола. Ми то не е до мен просто жените са тъпи. Извинявай Violenza ама Зидан с тая опадала коса и смешно тяло е трагичен.. Представяте ли си аз да се конкурирам с някъв дебел и нисък идиот. Майкоооо мила. Ми то излиза че съм по долу от некъв дебил дето не може да си види патката с извинение. При нас мъжете не е така. Хах все едно Меган Фокс да е по малко харесвана от Минка чистачката на входа. Божеее Господ като е създал жената се е осрал. Как може да харесвате грозното а не хубавото.
Брато просто се примири с това , че нямаш приятелка и с това , че супер големите грозници си имат приятелки , а ти не , ще си направиш голяма услуга повярвай .
Macorancho, ако така се държиш и на живо, въобще не се и учудвам, че всеки втори коментар в тази тема е твой.
Последно редактирано от AnakinSkywalker : 03-21-2013 на 10:02
Виж сега, ако това на аватара си ти, никога не бих казала, че имаш лошо тяло. На мен Лазар ми е неприятен по-скоро в лицето. Зинедин Зидан пък изобщо не може да ме впечатли нито в тяло, нито в лице. Но не можеш да съдиш от мнението на един човек /моето или нечие друго/. Повечето жени ще ти кажат 'харесвам мъже с мускули, но не твърде много', така че по-скоро Зидан и Ангелов са в двете крайности от колкото средно положение. Пък и в крайна сметка не всичко е визия, била съм и с клечав и с много мускулест мъж, но пък бяха свестни, не съм ги избирала специално по външен вид.
А това че някоя е яка колкото Меган Фокс, например, не значи, че има характер, който ще ти пасне или, че изобщо ще ти хареса като човек. Това, разбира се е при положение, че не търсиш само секс.
Повечето момичета получават първоначален комплекс към мускулестите тела, после свикват.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
За мен Лазар няма хубаво тяло. Прекалено е. Животинско е и не в хубавия смисъл.
Защо смяташ, че има две крайности? Такъв, който не може да си "види патката" и напомпано говедо? Аз си падам по нормални мъже - широки рамене и гръб, силни (да не се бърка с напомпани) ръце. Оформените гърди и корем са в голям плюс, но под оформени разбирам това и това. Този пък си го представи бял, даже е по-леко оформен и пак много ми харесва.
Чачо, какво имаш предвид с "комплекс" тук? Не е точната дума определено.
Ми преодоляваш вътрешно въздържание. По-скоро има няква мисъл, че ходиш с горила, която не можеш да превъзмогнеш първоначално. Поне по думите на приятелки.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Тоест, идеята ти е, че едно момиче може да не харесва напомпани гардероби/горили, но като ходи с такъв, ще свикне?
ahahhah до №1686
рядко пиша в тоя сайт ма твойто коментарче е мн.добре .Нормално да не харесваш оформени тела кат си госпожица дебела с лош ген(((((((( ... u mad ? Ма то винаги е така , всеки се подбира с кой да бъде
Последно редактирано от Muaythaifighter : 03-21-2013 на 12:48
Лазар определенно не е особенно напомпан , не ме принуждавайте да ви плаша с горила.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
И на мен не ми харесва въпросния Лазар и то заради излъчването му и прекалената мания за перфектност ... Като момче уважавам усилията му да работи над тялото, но позата ми идва в повече
Отностно моят идеал за красота просто не съм виждал по женствена и сексапилна жена от тази
http://media.avtora.com/images/cut/6...2/05/31004.jpg
http://lekuva.net/wp-content/uploads/2012/12/153.jpg
http://ruralmarketing.org/wp-content..._1280_1024.jpg
Кво я коментираме красотата? Един ден всички ще погрознеем.