.
Затворена тема
Страница 69 от 91 ПървиПърви ... 195965666768697071727379 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 701 до 1 725 от общо 2269
    Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    Rebirthing http://www.youtube.com/watch?v=xLY71tGFUB0 , преди време докато беше още млада беше страхотна , сега позастаря след като мина 30 :X .
    Готина е, спор няма. Чак нереална не е, но е наистина хубава. И такива жени се срещат, дори по улицата.
    Друг въпрос е, че ако си на 18-20, такъв тип мацки, са твърде големи за теб...та тя дори в клипа е на 26 години.

Впрочем, някой ще ми обясни ли този Лазар Ангелов, какъв и с какво е известен ;д ?

Фитнес модел и инструктор.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    Vio защо да е гей ? Защо ти е толкова отвратително тялото му , обясня плс интересно ми е ^^ .
    Много ми е педерастки, уж имитира мъжкарски имидж, а се облича като тийн гейче и си скубе веждите. Интервю чак съм му гледала където показа завидна липса на мозъчна дейност. Та, картинката е пълна.

Иначе аз по начало не харесвам оформени мъжки тела, даже не просто "не харесвам", ами не поглеждам.
    Като говорим за привличане, в моите очи това: http://www.maniacfitness.com/wp-cont...nterview-3.jpg е равно на: http://images.t-nation.com/forum_ima...lian_woman.jpg това за мъжките.
    Харесват ми нормални мъжки пропорционални тела, нито клечовци, нито напомпани.

Разговорихме се сега за хубави мъже....
    http://oooleee.com/sites/default/fil...ers%5B1%5D.jpg mhrrrr! (Е той вече има супер тяло.)
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на N1ksun
    Rebirthing , не казвам че е нереална , просто се доближава донякъде до тва, което аз смятам за перфектно както казах по-рано , има си недостатъци и тя .

Vio , облича се от време на време така , както повечето bodybuilderi , но примерно не виждам нищо педерастско в това да носиш къси гащета + потник (което той носи през лятното време ) . За веждите съм съгласен иначе , както и за прекалената показност , но все пак човека се изявява в ролята на мотиватор и е нормално да се показва , въпреки че на мен не ми е по вкуса толкова, цялата тая гъзарщина .
    Покажи ми какво за теб е хубаво тяло ?
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Фитнес модел и инструктор.
    Мерси.
    Остава загадка за мен какво му харесват толкова, че чак е събрал 350 хиляди харесвания във фейсбук...

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Мерси.
    Остава загадка за мен какво му харесват толкова, че чак е събрал 350 хиляди харесвания във фейсбук...
    Повечето фенове са му чужденци . Харесват му тялото , защото се води натурално и ако е така наистина е повод за респект , защото изисква неимоверни усилия за да стигнеш до това ниво без химия . Той е техния ментор мотиватор за трениране , надъхват се с негови клипчета (има бая в нета ) .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    И аз не харесвам прекалено напомпани тела, но Лазар е страхотен и като треньор и като човек, личи си, че се занимава с това, което може и което му доставя удоволствие и това му е приоритет. Не можеш да го видиш по чалготеките и кръчмите да се прави на някакъв хайлайв или сваляч. И за мен лично си е супер мъжествен.. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...45742431_n.jpg

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Bitchez go crazeh

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    ^и какво би пишело в учебника?
    Наръчник на Селският бек; т.18;
    Последно редактирано от psychopath : 03-20-2013 на 21:42

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    И аз не харесвам прекалено напомпани тела, но Лазар е страхотен и като треньор и като човек, личи си, че се занимава с това, което може и което му доставя удоволствие и това му е приоритет. Не можеш да го видиш по чалготеките и кръчмите да се прави на някакъв хайлайв или сваляч. И за мен лично си е супер мъжествен.. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...45742431_n.jpg
    И аз съм на това мнение. Иначе тялото му наистина е в повече. Обожавам мъже в костюми!
    Violenza Зидан има много хубави очи и лице, но ми е малко клечест в тяло. Като повечето футболисти.
    N1ksun не само, той има и онлайн клиенти, изготвя им програма, диета, плащат му пари, които не са никак малко. Това са хора от цял свят. Известен е колкото най-големите фитнес модели. Иначе тук главно участва в клипове на фолк певици и с това го знаем.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Естествено че Лазар има хубаво тяло. Ето за това говорех и се чудех защо жените не ме заглеждат като имам спортно тяло. Като видях поста на Violenza и сравнението и че спортното тяло е равно на дебела жена направо паднах от стола. Ми то не е до мен просто жените са тъпи. Извинявай Violenza ама Зидан с тая опадала коса и смешно тяло е трагичен.. Представяте ли си аз да се конкурирам с някъв дебел и нисък идиот. Майкоооо мила. Ми то излиза че съм по долу от некъв дебил дето не може да си види патката с извинение. При нас мъжете не е така. Хах все едно Меган Фокс да е по малко харесвана от Минка чистачката на входа. Божеее Господ като е създал жената се е осрал. Как може да харесвате грозното а не хубавото.

Брато просто се примири с това , че нямаш приятелка и с това , че супер големите грозници си имат приятелки , а ти не , ще си направиш голяма услуга повярвай .

Macorancho, ако така се държиш и на живо, въобще не се и учудвам, че всеки втори коментар в тази тема е твой.
    Последно редактирано от AnakinSkywalker : 03-21-2013 на 10:02

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Macorancho Виж мнението
    Естествено че Лазар има хубаво тяло. Ето за това говорех и се чудех защо жените не ме заглеждат като имам спортно тяло. Като видях поста на Violenza и сравнението и че спортното тяло е равно на дебела жена направо паднах от стола. Ми то не е до мен просто жените са тъпи. Извинявай Violenza ама Зидан с тая опадала коса и смешно тяло е трагичен.. Представяте ли си аз да се конкурирам с някъв дебел и нисък идиот. Майкоооо мила. Ми то излиза че съм по долу от некъв дебил дето не може да си види патката с извинение. При нас мъжете не е така. Хах все едно Меган Фокс да е по малко харесвана от Минка чистачката на входа. Божеее Господ като е създал жената се е осрал. Как може да харесвате грозното а не хубавото.
    Виж сега, ако това на аватара си ти, никога не бих казала, че имаш лошо тяло. На мен Лазар ми е неприятен по-скоро в лицето. Зинедин Зидан пък изобщо не може да ме впечатли нито в тяло, нито в лице. Но не можеш да съдиш от мнението на един човек /моето или нечие друго/. Повечето жени ще ти кажат 'харесвам мъже с мускули, но не твърде много', така че по-скоро Зидан и Ангелов са в двете крайности от колкото средно положение. Пък и в крайна сметка не всичко е визия, била съм и с клечав и с много мускулест мъж, но пък бяха свестни, не съм ги избирала специално по външен вид.
    А това че някоя е яка колкото Меган Фокс, например, не значи, че има характер, който ще ти пасне или, че изобщо ще ти хареса като човек. Това, разбира се е при положение, че не търсиш само секс.

Мега фен Аватара на Chacho
    Повечето момичета получават първоначален комплекс към мускулестите тела, после свикват.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    За мен Лазар няма хубаво тяло. Прекалено е. Животинско е и не в хубавия смисъл.
    Защо смяташ, че има две крайности? Такъв, който не може да си "види патката" и напомпано говедо? Аз си падам по нормални мъже - широки рамене и гръб, силни (да не се бърка с напомпани) ръце. Оформените гърди и корем са в голям плюс, но под оформени разбирам това и това. Този пък си го представи бял, даже е по-леко оформен и пак много ми харесва.

Чачо, какво имаш предвид с "комплекс" тук? Не е точната дума определено.

Ми преодоляваш вътрешно въздържание. По-скоро има няква мисъл, че ходиш с горила, която не можеш да превъзмогнеш първоначално. Поне по думите на приятелки.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Тоест, идеята ти е, че едно момиче може да не харесва напомпани гардероби/горили, но като ходи с такъв, ще свикне?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тоест, идеята ти е, че едно момиче може да не харесва напомпани гардероби/горили, но като ходи с такъв, ще свикне?
    Има голяма вероятност да започне да харесва. Както много момичета не ги кефи идеята да правят свирки, но с времето започват да гледат по друг начин на нещата. В харесването има голяма доза самонавиване.

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    ahahhah до №1686

рядко пиша в тоя сайт ма твойто коментарче е мн.добре .Нормално да не харесваш оформени тела кат си госпожица дебела с лош ген (((((((( ... u mad ? Ма то винаги е така , всеки се подбира с кой да бъде
    Последно редактирано от Muaythaifighter : 03-21-2013 на 12:48

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Muaythaifighter Виж мнението
    ahahhah до №1686

рядко пиша в тоя сайт ма твойто коментарче е мн.добре .Нормално да не харесваш оформени тела кат си госпожица дебела с лош ген (((((((( ... u mad ? Ма то винаги е така , всеки се подбира с кой да бъде
    Брей, как разбра, че е дебела, че и с лош ген ?
    И ако някой е с оформено тяло, да не би да е хванал Господ за шлифера ?

Лазар определенно не е особенно напомпан , не ме принуждавайте да ви плаша с горила .

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ето за това говорех и се чудех защо жените не ме заглеждат като имам спортно тяло. Като видях поста на Violenza и сравнението и че спортното тяло е равно на дебела жена направо паднах от стола. Ми то не е до мен просто жените са тъпи. Извинявай Violenza ама Зидан с тая опадала коса и смешно тяло е трагичен.. Представяте ли си аз да се конкурирам с някъв дебел и нисък идиот. Майкоооо мила. Ми то излиза че съм по долу от некъв дебил дето не може да си види патката с извинение.
    Ти си смотан, елементарен, комплексиран и озлобен към жените. Затова не си харесван. Ама ти не се усещаш. Няма нищо, помпай мускули и оплаквай самотата си.

Muaythaifighter, прецени, че съм дебела, защото не харесвам определен тип мъжки тела? Гениално.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

И на мен не ми харесва въпросния Лазар и то заради излъчването му и прекалената мания за перфектност ... Като момче уважавам усилията му да работи над тялото, но позата ми идва в повече

Отностно моят идеал за красота просто не съм виждал по женствена и сексапилна жена от тази
    http://media.avtora.com/images/cut/6...2/05/31004.jpg
    http://lekuva.net/wp-content/uploads/2012/12/153.jpg
    http://ruralmarketing.org/wp-content..._1280_1024.jpg

Кво я коментираме красотата? Един ден всички ще погрознеем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си