- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Ако е био сертифицирано и е произведено в Бг или ЕС, би трябвало да пише името на сертифициращата го фирма, а те не са много в Бг и можеш при тях да направиш справка. Що се отнася до това ако продуктът е в ЕС, всяка страна има уеднаквен знак, емблема, където пише, че е био и този знак е гарант за достоверността на написаното в съдържанието .
Ако е био, това не значи, че не е пръскано или обработвано.... съществуват специални препарати, които се допускат в био културите
Момиче ^^
Направих си маска от жълтък, мед, стимуланта и оцет. Да очаквам ли добър ефект? :д
ами да.. оцета прави косата много лъскава и по-подредена/пригладена и всъщност почти винаги си го слагам в маските..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
човееееек.. не вярвах че косата ми може да стане толкова хубавичка още след първия път..
вярно, че естествена (преди да я изправя) беше в пъти по-добре, след като я изправих, ама е толкова готиноо <3
Следващия път обаче се чудя дали пак нея да си поръчам, или про-кератин рефил..
4XCOKИ
Мама току що се върна от фризьорката с този шампоан http://profesionalist.com/profesiona...ta-36-201.html
Някоя ползвала ли го е? :3
4XCOKИ
4XCOKИ
Най-яката еее!
Сега докато бях в банята си мислих дали пак да си я купя. Ама как нямаа,такова чудо не си бях слагала на косата.Само ме спира факта,че съм нетърпелива и искам да пробвам нови продукти постоянно,ама тая маска винаги ще си я обичам
Пробвах новия шампоан. Съхне ми косата,после ще кажа мнение![]()
Направих си маската с авокадо и зехтин. Да видим утре![]()
Тая прекрасна маска кви пари е ? Гледам я в един сайт 20лв, в един 35, в друг 47-8.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
днес ми подстригаха 1-2см., обаче предните кичури винаги са ми по-изтощени и накъсани и се получава така, че има по-къси, накъсани косъмчета, които цъфтят и накрая ми взимат връхчетата от тях и те пак са си по-къси и си личи, че са по къси от цялата дължина...![]()
В strawberrynet е най-много. Малката опаковка беше почти 50лв. На ензо колко струва доставката?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
О, край. Седмица - не седмица ще си избера още няколко неща и ще си поръчам.
Как може в салон да е 35-39, при положение, че мога да си я набавя за 20?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Разгледай им и другите продукти,огромни ценови разлики има с магазините/салоните.. Ама много си ги обичам тея от ЕнзоНе знам какво правят,как ги докарват тия цени,ама много примамливи продукти за безпари. Даже по едно време супер съмнително беше дали са оригинални,в Бг мамма бяха изписвали много волове теми и всеки поръчал беше доволен от продуктите и цената,но не и от бавния процеc при доставка и цената на доставката ..
![]()
Последно редактирано от fizzyg : 03-20-2013 на 19:34
аз да си излея душата...от коса до закопчалката на сутиена ме подстригаха до малко под раменете...ама тя беше и нацъфтяла и неравна ,но поне е хубаво сега,че няма цъфтежи... Ух,олекна ми ! : (
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Забелязах, че термозаитата ми е на привършване и сега съм в търсене на нещо друго. Но не искам да е термичен крем или масло...идеи?
Ох, най-накрая пристигна и това:
Мирише много яко, на нещо като бананНаправо искам да го изям ахаахаха
Сложих си, изсуших се, изправих се и ми държи изправено още по-дълго! Супер доволна съм.![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно