- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нежелание за секс
Натовареното ежедневие, малко караници, доза напрежение, безсъние, изпити и още някой друг ангажимент... и системата ми тотално блокира. Постоянно съм изморена и се налага да изпълнявам разни задачи. Заглавието е малко грешно... не че нямам желание за секс - имам, даже си представям колко ще е хубаво, когато се прибера вкъщи, но се прибирам и блокирам. Приятелят ми най-откровено си сподели, че адски много му липсва това и за него това е проблем (за което съм много съгласна, защото сексът е много важен за една връзка), но просто в момента не ми идва отвътре. Случвало ли ви се е дами? А вие, момци, бихте ли го изтърпяли това?
И на мен ми се е случвало и смятам, че е нормално, когато се претовариш да се случи. Дано те разбере.
^^^
Бургас <3
На всеки се случва. Когато съм трупясала особено след тежък работен ден, просто заспивам. Ако разбера, че той иска нещо повече от мен, обещавам, че ще се реванширам на сутринта...И всичко е 6.
Е, това е период, съвсем нормално е, когато си изморена, било то психически или физически да не ти е до секс. На мен ми се е случвало след физическа умора, за психическата - просто си изключвам мислите за всичко останало и се наслаждавам на момента. Опитай просто за час да си изключиш съзнанието за проблемите и задачите, замисли се за това, колко хубаво би било. Ако не се получава и не можеш да се отърсиш от напрежението просто така, пробвай да уговориш приятеля си да ти направи един хубав масаж, използвайте и някое масло с избран от вас аромат.
естЕ
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И аз няям желаниеама и колегите в университета ме мисля за луд щото имам хиперсексуална приятелка, която мисли 99% от деня за секс, но аз няям желание за подобни глупости
Случва се.
И на мен ми се е случвало. И съм говорила с приятеля си - първоначално все се натискаше, докато в един момент не му казах, че наистина нямам желание за секс и се е спрял. Изчаква си съвсем спокойно да ми се прииска.
Така, както го описваш, сексът даже би трябвало да те разтовари и зареди положително. Може би проблемът е у приятеля ти и имаш нужда от промяна.
А дали бих го изтърпял, ако е много временно сигурно - да, но ако се получава като тенденция, наистина ще си получа секса на друго място. Без секс няма да остана.![]()
И аз нямам желание от началот на месеца. Какво стана незнам ?! Знам, че не ме дърви нищо. И ножките спряхТуй то може нещо хормона да е дефектирал
Грам не ми се прави и даже алкохола спрях.
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
От колко време сте така?
Почини си една вечер въпреки ангажиментите. Направете/Поръчайте си нещо вкусно, гледайте филм, легни му в скута... ще ти дойде желанието![]()
По-малко от месец сме така, но днес се изолирах от проблемите и се реванширахБлагодарско на всички
![]()
Бих го изтърпял, ако съм напълно убеден, че момичето напълно си струва и е временно.
Ако е хронично, в 99% от случаите е показател за доста сериозни проблеми във връзката (в повечето случаи неизяснени), които в един момент водят до нейния край (скандали, изневери и пр. излишни неща).
Липсата на желание в партньора е доста отблъскващо и дразнещо.
Винаги има такива периоди.. дали ще е от много работа (умора) дали от нерви, напрежение от нещо или нещо друго, понякога треа лека почивка в някой отношения. Просто всички притеснения са ти на главата и не те оставят дори да се насладиш на нещо хубаво.
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Ами бих влязЪл в положение на мацката. Поне за известно време. След определен период, бих започнал да си мисля, че ми изневерява или вече не я привличам.
Ако пЪк зависи от мен, бих се опитал да й помогна с работата, която вЪрши, за да остане поне малко време за нея и да можем да го правим.
Какво имаш предвид под "блокирам" само не разбрах. Претрепана си от работа, прибираш се и грохваш в леглото или...?
Да, нещо такова е. Имам си малко проблеми на главата,освен това се подготвям за изпити, прибера се от работа, изчистя, сготвя и мисля куп неща, които трябва да свърша, подреждам си задачите и после просто не мисля за нищо и искам само да легна и да се наспя веднъж, а и напоследък и сън не ме ловеше![]()
Да, снощи искаше два пъти, обещах му, че втория път ще е сутринта, на сутринта - събуди ме 1 час преди да стана за работа и щях да го убия.
Като цяло, ако се съобрази с теб - супер, ако не се съобрази - той си избира с коя да е.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Бих проявил разбиране, но ако стане системна практика, ще се замисля, дали приятелката ми не се е отдръпнала от мен и в други аспекти, дали има промяна в поведението ѝ & етц. Ако всичко останало е наред, ще я разбера и няма да я напъвам, все пак тя не е робот за нуждите ми![]()
Бих влязъл в положение много ясно...
А пък, ти защо не си отделиш 2-3 часа на релаксация? - Мини през ваната полежи там, сложи водни соли туй онуй - кажи на приятеля ти да те масажира, вземете си нещо вкусно и гледайте филм.
Ще се получи - гаранция![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.