.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27

Тема: Първи път.

Kosy7676
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bluerose98 Виж мнението
    Здравейте, днес с моя приятел решихме да опитаме за 1ви път, искам да попитам, нали, ако не е получил оргазъм не може да изпуска сперма? Смисъл щото той проникна само веднъж и после го спрях, но малко се притеснявам. Чела съм всичко за тази тема, но все пак не мога да съм 100% сигурна.
    Ако съдя по името ти според мен си твърде малка за тези неща но както и да е.
    Относно въпроса ти при всяко вкарване дори да не е получил оргазъм има шанс ''да изпусне сперма''.Аз ти препоръчвам да отвориш някой учебник по биология и да прочетеш за това.
    А и според мен си бременна по добре отиди до аптеката и си купи ескапел (противозачатъчно).
    Последно редактирано от Kosy7676 : 03-23-2013 на 18:19

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Kosy7676 Виж мнението
    А и според мен си бременна по добре отиди до аптеката и си купи ескапел (противозачатъчно).
    Тези ескапели не се пият за щяло и нещало. Не е имало свършване, дори не е бил близко човека, за да има предекулационна течност. От въздуха ли да забременее?! Ако така лесно ставаше досега всички да сме си направили поне по един футболен отбор. ВКАРВАМ ИРОНИЯ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си