.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    По-интересно ми е.
    А пък и се движи в по-различна компания, не е малко дете (въпреки че се държи така понякога), запознава ме с нови хора, които са ми интересни и забавни.
    Абе, не знам, пичаги са по-големите батковци.
    По принцип има и готини набори, но малко ме привличат.
    Те па на ако не си на17, или 18 :Д

Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    хахахахахахах ти на 15 ли си?
    Май я хвана :Д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    А познай аз на колко съм

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^

Град
    пространството на Дисе
    ^Не е смешно, щото или трябва да затрия темата и да си пуснете нова, или тоя ще го отнесе перманентен.
    Пък и рибока ми се набива на очи от няколко дни насам... мммда

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^Не е смешно, щото или трябва да затрия темата и да си пуснете нова, или тоя ще го отнесе перманентен.
    Пък и рибока ми се набива на очи от няколко дни насам... мммда
    Нещо майче??? да не би да те засегнах с тази тема или не мога да си коментирам по темата каквото искам ?? кви перманентни кви 5 лв?? за тва че си коментирам каквото искам, аман от неадекватни админи ...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не засягаш никого , освен себе си в тая тема. Ако погледнеш по-надалеч от носа си ще разбереш за какво говоря.
    Приятна вечер.
    maDamn

Мега фен Аватара на NomNomNom
    На тази възраст ще ми е много трудно да намеря човек, с когото да си подхождаме и да сме на близки години.

Като стана по-дърта, и съзреят/се развият младежите на годините ми ( т.е. като наближат 30г.), няма да е така.
    Просто още са млади и живеят по друг начин.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от GluPAV Виж мнението
    Нещо майче??? да не би да те засегнах с тази тема или не мога да си коментирам по темата каквото искам ?? кви перманентни кви 5 лв?? за тва че си коментирам каквото искам, аман от неадекватни админи ...
    И за тва трябваше да нацапаш темата с коментари един след друг ли? Админите ти криви за това, че ти не можеш да си събереш мислите в един пост и го раздаваш проницателен едва ли не като Алена.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Те па на ако не си на17, или 18 :Д
    Ами щом съм във форум teenproblem, а не в bg-mamma, на колко ли години съм наистина.
    Ти си бил голям пророк, ще дойда да ми гледаш и на карти таро или да ми хвърляш зърна боб.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    И аз съм от тези момичета, които искат по-голям от тях мъж. Аз съм на 20, а приятелят ми е на 27. Харесах го, най-вече защото не е като повечето момчета ( особенно тея около моите години ), за полите на мама хванат, а знае как да се държи като истински мъж.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    И аз съм от тези момичета, които искат по-голям от тях мъж. Аз съм на 20, а приятелят ми е на 27. Харесах го, най-вече защото не е като повечето момчета ( особенно тея около моите години ), за полите на мама хванат, а знае как да се държи като истински мъж.
    Изключае, че и двамата не работехте по едно време, а сте тръгнали да се сгодявате и да се жените.

Хайде, моля ти се.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    И за тва трябваше да нацапаш темата с коментари един след друг ли? Админите ти криви за това, че ти не можеш да си събереш мислите в един пост и го раздаваш проницателен едва ли не като Алена.
    Ма чакай малко ....кво толкова има в това ??? или си търсиш работа в форума понеже няма какво да правиш?? това което съм написал пре4и ли на някой ??? пффф с кво се заяждат вече...ако искаш я блокни темата,жена на 45 години не може да измисли причина за лошото и настроение ,проблема и е че си спама на отговорите...
    Последно редактирано от GluPAV : 03-24-2013 на 19:32

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Не знам дали знаете, че когато някой е казал, че момчетата съзряват по-бавно, е имал предвид, че като външни белези съзряват по-бавно.

Па и я кат ги гледам тия наборите, па и с по 4-5 години по-големите, момчетата умствено са къде, къде по-добре от момичетата. Като процент стаа въпрос. Как си има пълни олигофрени момчета, така има и нормални момичета.

Пък що дамите търсят батковци... Ебеш ли ги у гъза и тех що.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Изключае, че и двамата не работехте по едно време, а сте тръгнали да се сгодявате и да се жените.

Хайде, моля ти се.
    По едно време да, но сега вече е друго, доста по-добро, положението.

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Не знам дали знаете, че когато някой е казал, че момчетата съзряват по-бавно, е имал предвид, че като външни белези съзряват по-бавно.

Па и я кат ги гледам тия наборите, па и с по 4-5 години по-големите, момчетата умствено са къде, къде по-добре от момичетата. Като процент стаа въпрос. Как си има пълни олигофрени момчета, така има и нормални момичета.

Пък що дамите търсят батковци... Ебеш ли ги у гъза и тех що.

Щото бате са глупави , и си мислят че един 30 годишен ше им даде сичко , а че те не стават 4епец за зелец ....

Щото бате са глупави , и си мислят че един 30 годишен ше им даде сичко , а че те не стават 4епец за зелец ....
    Ти тая тема за какво я пусна? Да ти обясняваме тия неща, а ти да храниш?

Дам, харесваме по-големи, повечето набори са непораснали, незрели, не ме привличат, защото не ми дават усещането за мъж.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Epic mega giga tera facepalm...

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от Tyler The Creator Виж мнението
    Шото по-големите не задават такива въпроси ?
    ^Това!!!
    + Ами човек, всеки иска нормална врЪзка! На момиченцата, както знаем, им трябва трЪпка, чувства, нещо, което няма да преживеят в ежедневието... Ако мацката е на 15,16,17 - каква трЪпка или емоция може да й даде един 15-17 годишен хлапак?! То аз и по-големите като ги гледам, ми те са си деца още... Както ги нарече granger - лигльовци. На момичето му се излиза, ония й вика "Мама каза да се прибирам днеска по-рано, че да не ми спре джобните". Ми айде беж дОма! В морето има много риба!
    То аз дето сЪм мЪжко, не ща някоя 15-годишна... Тя още мисли за тетрадки, приятелки, кой какво казал, гримове... Няма свЕстна мисЪл в главата (има и изключения, които мислят за презервативи и тестове, вместо за тетрадки, но пак нямат друга мисЪл в главата)...

Аз никога не съм имала ограничения относно възраст, но обикновено са по 3-4 години по-големи от мен. Имам познати мъже на 15 години повече от мен, които ме свалят, имам и познати с по 4-5 по-малки, които пак .. :Д Зависи от конкретния човек при мен лично.
    Иначе, имам познати момичета, които не са съгласни да излизат с момче техния набор, но роден месец по-късно, защото те трябвало да са по-малки, защото са жени и не можело да излиза с по-малък.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    пространството на Дисе
    Май гроздето ти е кисело

Приятелят ми е по-голям от мен с почти 4 години. Разликата ни реално погледната, не е супер голяма. Както бяха споменали по-горе в темата, жените/момичетата предпочитат по-големи, заради зрялостта, финансовата стабилност (много относително, но..) и опита. Значи, аз също от тази гледна точка гледам. И двамата сме самостоятелни, живеем далече от родителите ни от години (в различни държави), учим, работим и така нататък. Просто гледам вече от друг ъгъл нещата - не мога и не се виждам с момче което, единственото му нещо в главата е в коя дискотека да отиде,да разчита на паричките от мама и тате, и така нататък. Разбира се, не всички са така, но повечето да. Все по-малко сериозни и готови за стабилна връзка момчета, се намират между 18-24 години....та такам.
    • I never had to say goodbye
      You most have known i wouldn't stay
      While you where talking about our life
      You killed the beuty of today

You never see me again
      So no ones gonna cry for you

Мега фен
    ще ти разясня този вурпос..
    Първо това е част е българския прост манталитет- мъза да е по-възрастен от хиената
    Второ, чисто и просто ,нека не се лъзем.. зените са курви.
    Тези същества не искат толкова укритие и сигурност, ами тръпка. А тръпката.. тя е в това да ги 3беш яко..
    Плюс това зенките са алчни чудовища.
    Те искат пари.. пари ... еуро, паунди, мъни , златоо дяманти и екскурзии във Франция
    Това е... страх ги да не тръгнат с някои съученик.. защото инстинкта не им позволява
    ВСКИ4КО останало е лъза

Мега фен
    Ебаси хейтъра

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Ебаси спиндермаана
    Better ^^
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си