- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фъстъчено масло
Такова нещо никога не съм яла,вкусно ли е?
Това е като верига магазини за бургери http://nadesign.eu/gallery_images_bi...rger-vinil.jpg толкова огромни и са с толкова (и повече )картофки само ,че ги слагат в едни като кутии и са страшно вкусни !!!
2 каза с фъстъчено маслооооПървоначално написано от LambOfGod
![]()
отивам да търся леприкони
![]()
![]()
Излъга се баща ми да ми вземе такова нещо и първоначално хич не ми хареса защото много лепнеше в устата и убиваше вкусано после си намазах малко върху филия с сладко от ягоди (видях го от една анимация на дисни
) и беше много вкусно.. който не го бъркат калориите да пробва така- със сладко... става мн вкусно
![]()
Оо не,и аз няма да го ям,след като видях за каква калоричност става дума.Да си го ядът американците.Първоначално написано от brutaLxxbunny
Те за тва са дебели.
![]()
Абе хора, фъстъченото масло не е ей таuа да си седиш и да си ядеш неограничено количествоако ще ядете трябва и да тренирате
и един съвет- яжте фъстъченото масло /на филийка или на каквото да е/ само за закуска, за да можете през деня да изразходвате енергията и така мазнините няма да ви се лепят
само това запомнете- ако ядете фъстъчено масло <3 задължително поне по 1 час дневно физическо натоварване
![]()
Прави каквото искаш,пък да става каквото ще.
И аз съм се чудила дали е вкусно :Д иначе да има го в големите магазини като Кауфлаунд и Била
Вярвай в мечтите си !
Би трябвало да има и в Кауфланд и в Пикадили.Аз един път си бях взела от Lidl и не знам,колко е калорично,ама толкова ужасно на вкус ми се стори,че повече няма да сгреша да си купя такова нещо![]()
Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!
^ Тези по супермаркетите са прекалено изкуствени. Иначе, на вкус ми харесва и то доста.
Абе т'ва да не ви е мед да бъркате с лъжица и да ядете. Казва се масло - маже се предимно върху хляб като основа и отгоре вече се слага нещо. Все едно да бъркате в Калиакрата и да ядете :д еми гадничко е.
Иначе да, калорично е, като всяко едно масло. Купеното е изкуствено, по-добре домашно - което все пак е калорично и лично на мен не ми допада идеята. И на вкус не ми е харесвало преди, отдавна не съм яла...
Ям само когато имам тренировка за крака - иначе рискувам да ми порасне твърде много гъза хахаха :Д
Вкусно е за тези ,които обичат фъстъци...мен ми изглеждаше вкусно,но като си взех,не ми хареса.
Препоръчва се да се маже върху него някакво сладко или мед,а пък е така с лъжица да си го ядете ....не знам как го преглъщате...лепи се ужасно. ;D
Охх, много обичам. Само веднъж майка ми и взе и то беше от обикновен магазин. Изядох го за нямаше и 2 денаНа мен не ми се лепи храната, а ям като свиня, колкото и странно да звучи. Та, от фъстъченото масло много пъпки избиват. След Коледа (тогава го изядох) бях станала все едно съм със шарка. Иначе е много вкуснооо < 33
Фъстъците са алерген, ако не знаеш, и ти явно имаш алергия към тях. Фъстъченото масло не ти е виновно![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
В Билла има със сигурност. Аз оттам съм купувала. Не се сетих във вторник, така и така бях в Кауфланд, да забърша един буркан.![]()
![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
по-здравословно и по-вкусно (ще) е ако си го направите сами от фино смлени печени фъстъци, краве масло и захар, може да се добави и малко ванилия
Да, а може и малко маргарин за разкош, да придобие характерен цвят и аромат. :Д