- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- На колко ви дойде ?
Здравейте реших да разбера как е положението и при другите..
На колко ви дойде ?
Как казахте на родителите си?
Как го приеха те?
Какво направихте т.e. как реагирахте?
На колко ви дойде ?
Точно на рождения ми ден, когато навърших 12 години.
Мамо, имам кръв по гащичките. - в кръга на шегата, де, не помня. Мисля, че я помолих да ми купи превръзки, защото мен тогава ме беше срам.
Как го приеха те?
Защо по някакъв начин трябва да го приемат? Да не би да е дошъл края на света или пък съм болна от нещо.
Нормално. Бях наясно, че ще се случи и така нататък.
На колко ви дойде ?
12
На баща ми не съм казвала,ама той сигурно е разбрал от майка ми. Инъче просто казах мамо дойде ми
Как го приеха те?
Ъъъ как трябва да го приемат?
Нормално.Бях подготвена.
На колко ви дойде ?
- 7ми клас, на 12-13 години.
- бях сама вкъщи и се обадих на мама, тя ми обясни къде стоят превръзките и така..
Как го приеха те?
- Нормално, без някакви особени реакции..
- Очаквах го, реагирах нормално..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
На колко ви дойде ? - на 14
Как казахте на родителите си? - "Мамо, мисля, че ми дойде."
Как го приеха те? - как да се "приеме" това, освен съвсем нормално..
Какво направихте т.e. как реагирахте? - нормално, очакваше се да се случи.
На колко ви дойде ? - на 14, малко пред да стана на 15
Как казахте на родителите си? - просто казах на майка ми, всъщност й казах няколко месеца по-късно тъй като не беше в бг
Как го приеха те? - епа къ - нормално
Какво направихте т.e. как реагирахте? - не знамм какво толкова има да реагирам
На 12. Не им казах. Никак не реагирах. Гледах тъпо, сложих си превръзка, това беше.![]()
Лятото между 6-ти и 7-ми клас, ако не се лъжа. Казах на баща ми нещо от рода на "На мен ми дойде" ;д, но не за друго, а просто заминавахме на море, и нямаше как да плувам в морето, той щеше да ме пита, защо не влизам във водата, и затова реших да кажа по-отрано. ;д Не мисля, че аз или той сме имали някаква по-специална реакция, все пак това са си нормални неща.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
На 12-13.И какви ся тия въпроси как казахте на вашите и как го приеха те? :X
На колко ви дойде ? на около 13 и нещо
Как казахте на родителите си? не им казах, само на майка ми около година по-късно, понеже започна много да разпитва
Как го приеха те? никак
Какво направихте т.e. как реагирахте? ами не бях кой-знае колко щастлива, просто тоидох до магазина, купих си каквото ми трябва и така.
На колко ви дойде ? 12
Как казахте на родителите си? обадих се първо на леля ми ;д
Как го приеха те? нормално, все пак е нещо което се случва на всяко момиче
Какво направихте т.e. как реагирахте? ми аз разбрах по-много странен начин и се радвам, че точно в него момент си бях в нас
На колко ви дойде ? На 11
Как казахте на родителите си? Не им казах, мама разбра после.
Как го приеха те? Никак, нормално.
Какво направихте т.e. как реагирахте? Очаквах го, защото бях ходила на едни профилактични прегледи и лекарката ми каза, че най-вероятно "събитието" ще е скоро.
На колко ви дойде ? на 14
Как казахте на родителите си? майка ми и татко ми стояха в хола и аз викнах мама в коридора и и казах,че ми е дошло и се разревах![]()
![]()
и и казах да не казва на татко,ама едва ли го е спазила
Как го приеха те?еми нормално
Какво направихте т.e. как реагирахте?аз го очаквах вече,ама защо се разревах пред майка ми не знам хах
На колко ви дойде ?на 12
Как казахте на родителите си?Бях на училище и нямах превръзки ,питах и приятелките ми, но и те нямаха и излгах г-жата, че много ме боли корема, за да ме пусне и така се прибрах у нас звъннах на майка ми, казах й тя ми обясни къде са превръзките и какво трябва да правя, понеже тя не беше в града за известно време![]()
Как го приеха те?Напълно нормално ...
Какво направихте т.e. как реагирахте? Ами отначало беше малко странно, но после свикнах.
На 12 бях, 6 клас. Стана сутринта, притесних се, разплаках се и казах на мама чак следобед. А няколко месеца преди това тя ми беше обяснила всичко подробно, кое какво защо....
На тати не съм казвала, мама му е казала.
Общо взето се зарадваха, че пораствам.![]()
На колко ви дойде ? - 12 и нещо.
Как казахте на родителите си? - Мама лежеше и гледаше ТВ и аз отидох и й казах. ;д
Как го приеха те? - Майка го прие нормално, на татко не съм казвала, разбрал е от майка сигурно. ;д
Какво направихте т.e. как реагирахте? - Странно ми беше, ново.. Сложих веднага превръзка, сещам се как ходих през 30 минути до тоалетнаИ докато свикна първите 2 дни ходех като патенце
![]()
Момиче ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
На колко ви дойде ?
Малко след като навърших 11
Казах на мама, че имам кръв ..
Как го приеха те?
Нормално
Сложих превръзка..