- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- СИНИ КИЧУРИ !
Здравейте ! ^^ От известно време искам да си направя сини кичури ( или по-скоро синьо-зелени ) ,но синя боя се намира много трудно пък и е доста скъпа ..та чувала съм за някакво лекарство което се купува от аптеката и въпросът ми е как се казва това лекарство и евентуално дали е добро за употреба ? Благодаря ,предварително ! : )
Не съм го чувала. Моята фризьорка използва боя коректор в синьо и бабешко сребро. Но трябва да се обезцвети.
правила съм син кичур в салон -не издържа много .После си го правех с оцветител за бели коси -сребро
![]()
Hostis Honori Invidia
не съм сигурна за син цвят ма има за лилаво и за розаво доколкото помня....и помня много добре как се правиако искаш мога да ти кажа....аз си направих лилав и ми се получи много добре
аз лично съм много доволна и издържа доста
аз мога да ти кажа начина който е по чист и за дрехите и за калъфките в стаята ти :Д
Да не говорите за синка ли как се нарича? Мисля че така се казваше, но не знам за какво се използва
Ох,това бабите си го слагат на косите ....Не знам,как се казва,иди в аптеката и попитай.
А иначе сини бои или балсами може да си намериш в метъл магазините като "На тъмно" или си поръчай по интернет.
Cucko0 първата от 3те снимки..точно такъв цвят искам да постигна.. а среброто за коса което бабите използват ;д колко струва ,цапа ли много,трябва ли преди това да се обезцветява косата и дали си струва ..някой може ли да ми каже !?![]()
1 и нещо беше,не цапа и трябва да се обезцветява естествено...с каквото и да се правиш 1во трябва да я обезцветиш .
Hostis Honori Invidia
а след колко време се отмива? :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Нищо лично,но пълна цигания ... Иначе съвета ми е ако искаш да станат по-добре отиди при фризьор да ти ги направи![]()