.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    moonlight.girl
    Guest

Smile СИНИ КИЧУРИ !

Здравейте ! ^^ От известно време искам да си направя сини кичури ( или по-скоро синьо-зелени ) ,но синя боя се намира много трудно пък и е доста скъпа ..та чувала съм за някакво лекарство което се купува от аптеката и въпросът ми е как се казва това лекарство и евентуално дали е добро за употреба ? Благодаря ,предварително ! : )

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Не съм го чувала. Моята фризьорка използва боя коректор в синьо и бабешко сребро. Но трябва да се обезцвети.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    правила съм син кичур в салон -не издържа много .После си го правех с оцветител за бели коси -сребро
    Hostis Honori Invidia

не съм сигурна за син цвят ма има за лилаво и за розаво доколкото помня....и помня много добре как се прави ако искаш мога да ти кажа....аз си направих лилав и ми се получи много добре аз лично съм много доволна и издържа доста аз мога да ти кажа начина който е по чист и за дрехите и за калъфките в стаята ти :Д

Да не говорите за синка ли как се нарича? Мисля че така се казваше, но не знам за какво се използва

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Ох,това бабите си го слагат на косите .... Не знам,как се казва,иди в аптеката и попитай.
    А иначе сини бои или балсами може да си намериш в метъл магазините като "На тъмно" или си поръчай по интернет.

Cucko0 първата от 3те снимки..точно такъв цвят искам да постигна.. а среброто за коса което бабите използват ;д колко струва ,цапа ли много,трябва ли преди това да се обезцветява косата и дали си струва ..някой може ли да ми каже !?

Град
    1 и нещо беше,не цапа и трябва да се обезцветява естествено...с каквото и да се правиш 1во трябва да я обезцветиш .
    Hostis Honori Invidia

Мега фен
    Град
    <3
    а след колко време се отмива? :3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

А въпросът ми е как се обезцветява?

Град
    Цитирай Първоначално написано от Feeling_None Виж мнението
    А въпросът ми е как се обезцветява?
    с блондор например
    М. аз се мажех през седмица -две
    Hostis Honori Invidia

Нищо лично,но пълна цигания ... Иначе съвета ми е ако искаш да станат по-добре отиди при фризьор да ти ги направи

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си