- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дълги нокти..Хелп :D
Потърси рецепти за ноктите.Може да ги мажеш със зехтин. Аз съм пробвала лака на орифлейм за растеж и помага. Ама не отведнъж.![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Потърси рецепти за ноктите. Аз съм пробвала лака на орифлейм за растеж и помага. Ама не отведнъж.![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
и аз съм така само че мойте кат се счупят растат бързоПървоначално написано от ByK
![]()
Това с водата и солта (но трябва да е морска за по-добър ефект) е за заздравяване и втвърдяване на ноктите :P 100% изпробвано и ефикасно!Първоначално написано от SmilezZz
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
me 2 ..никога не съм имала проблеми с ноктите си, растат ми супер бързо и като цяло изглеждат поддържани без да влагам толкова стараниеПървоначално написано от ByK
![]()
иначе до авторката-просто не ги режиш и ги оформяш с пила..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Да се включа и аз... Моите нокти растат наистина бавно и растат само до едно положение. След това спират и просто се седят така. Пиля ги или ги изрязвам до някъде и отново растат до онова положениеМоля ви кажете какво да правя. Днес си купих лилавия заздравител на Перфект и мисля да си купя маслото на Икаров дали ще ми помогне ?? Благодаря предварително
![]()
Ами освен заздравител, не знам какво да ти кажа. Аз в момента ползвам същия, който си споменала-лилавия на Перфект и съм доволна от него. Иначе просто има хора, на които им растат бавно ноктите.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Рецепта:
Потапянето на ноктите в гореща смес ще подхрани ноктите ви и ще омекоти кожичките. Може да използвате само загрят зехтин (потапяте ноктите си за 10-15 минути дневно в продължение на един месец) или да изпробвате следната рецепта:
1 ч.л зехтин
1 ч.л. рициново масло
1 ч.л. масло от жожоба
3-5 капки Витамин Е и А
Смесете всичко в подходящ съд и го загрейте за 10 минути. Сместа трябва да е топла, а не гореща – все пак ще пъхате пръстите си вътре. Накиснете двете си ръце във ваничката за 10 минути. Оставете ноктите да си починат за 5 минути. Вземете парче лимон, което да втриете в ноктите си – ексфолира ноктите и успокоява кожичките. Вземете част от течността и я втривайте 2-3 минути във всеки нокът. Хубаво е да прилагате тази процедура всеки ден.
Рецепта 2:
Желатин
Вода
Поставете желатина в стъклена купа. Сипете вода в чайник или тенджера и оставете да заври. След като кипне я добавете в купата с желатин и разбъркайте докато желатинът се разтвори. Оставете сместа да се поохлади. Потопете прътите си и ги оставете да киснат за 2 минути.
Момичета, лакът за растеж на Флормар е меко казано УНИКАЛЕН. Това нещо кара ноктите да растат тооолкова бързо, и буквално за 3-4-5 дни има видим ефект. А нещото, което ми помага най-много за кожичките е кремът за ръце и нокти на Кларинс. Нищо не хидратира по-добре.
Everything changes, but beauty remains ...
Не съм чела цялата тема, първите няколко мнения ми убиха желанието...
ЛАКИРАМ
ГРИМИРАМ
Толкова е грозно, когато някой напише гримирВам... лакирВам ...
аз си пускам дълги нокти за да е хубаво когато ги лакирам и става страхотно все едно са изкуственита отговора на въпроса ти като ги изрезеш ги остави да пораснат и след 1 седмица ще постигнеш желания ефект но понякога се чупят