.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75
    Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    Аз по принцип харесвам...последният ми партньор вдигна малко летвата обаче...преди всичко е било хапане/ драскане/ леко подръпване на косата. Да ме връзват не съм ентусиаст, никога не съм искала да вържа някого. Младежът обаче му харесва да е господар и беше доста приятно...не мога да кажа забавно, но изключително възбуждащо и доста чувствено между другото...без да ме връзва си ме сложи на мястото и ме накара да не мърдам и да не възразявам. Подозирам обаче, че е до характер и тип личност. Няма да става за всеки...
    Същото.С няколко по-здрави шамара ме подчини напълно и без да ме връзва.Хареса ми не крия като на моменти доста грубо ме дърпаше за косата и пак шамарчета като не слушах.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от BASTINADO_F Виж мнението
    На скоро гледах филм 18+ с точно такива мотиви и след това не можах да спра да си представям въжета и наказания. Като се движа по улицата и гледам кабелите по стълбовете... разбирате ме надявам се?! Има ли ми нещо нередно!?
    Ми на мен ми харесва грубия секс и грубото отношение когато го правим

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Тукощо намерих много интересна информация в и-нета: Единственото фетишистко кафене в света се намира в Сан Франциско, САЩ. В него хората могат да водят своите „роби” на каишки, като „робите” пият кафето си от кучешки купички.Какво мислите по въпроса?!? Аз се мисля,че трябва да се местя в Сан Франциско.
    Мисля, че трябва да отида и да подчиня всички!!!!

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Делни си рега, моля те!

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Епа то секс ли е, ако нема кръвища.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Мисля, че е време да те запознаем със Сър Стенли Ройс.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Има доста неща, които ме възбуждат, но не бих си позволила да направя, защото включват показност. Като цяло смятам, че повечето хора им харесва да са в ролята на роб, от там идва удоволствието. Има една книга на Паулу Коелю - 11 минути. Сигурно в половината книга се говори за BDSM, книгата ме накара да си мисля, че е съвсем в реда на нещата на всеки човек да му харесва това.
    Подкрепям и за мнението, и за книгата.
    С БДСМ-то съм окей, дори ми е слабост, само дето садизма и мазохизма не заемат никаква част в личността ми, тъй че в тези моменти всичко опира по-скоро до рол-плей.

Кой кФо го дърви.

И аз си падам по БДСМ.Обичам да съм роб.

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Епа то секс ли е, ако нема кръвища.
    Пхаха абсолютно съм съгласна Аз лично много обичам силно агресивен секс.

Цитирай Първоначално написано от 666[Vivi_ Виж мнението
    Пхаха абсолютно съм съгласна Аз лично много обичам силно агресивен секс.

Отвращавате ме, гнусни лапета. Научете се да правите секс с финес.

{*}CutiePatootie.Gurl{*}
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nicksey Виж мнението
    Отвращавате ме, гнусни лапета. Научете се да правите секс с финес.
    А ти да се научиш да правиш секс тепърва ти предстои...

Note taken.
    Аз съм асексуален, обаче

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Обичам да е груб, да ме прави какво си ще, да ме подчинява и в известна степен да ме унижава.

Супер фен
    Град
    България
    Тукощо намерих много интересна информация в и-нета: Единственото фетишистко кафене в света се намира в Сан Франциско, САЩ. В него хората могат да водят своите „роби” на каишки, като „робите” пият кафето си от кучешки купички.Какво мислите по въпроса?!? Аз се мисля,че трябва да се местя в Сан Франциско.
    да не си пила олио?
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

На мен лично не ми харесва, а и на мойто момче 100% ще му е някво неудобно и awkward да стои и да ме шиба с някъв камшик Ама за всеки влак си има пътници.

здравейте. родих преди една година и оттогава насам сексуалните ми желания много се промениха. либидито ми страшно се покачи. за съжаление нямам партьор и направо си полудявам. от време на време ми се случва да правя секс със стар "любовник" но той не е склонен да прави малките нещаица, за които му казвам. Властен е и обожавам това качество в мъжа. дава напъствия, кога как да се завъртя, също ми харесва. но искам да е малко по-груб, да ме стиска силно за зърната.. имам нужда от болка, не много силна, като в садомазохизъм чак, но.. исках да взема някои играчки, като щипчици за зърната, но той категорично каза да забравя.. толква ли са страшни тези желания и нужди в жената? по природа съм срамежлива и трудно се отпускам и винаги имам нужда от напътсвия какво да правя, но е за да мога да доставя най-много удоволствие..не знам как да се запозная с нормален, светен човек, който има леки наклоностти към тези неща, за неангажираща връзка, но да мога да му имам доверие..

Зависи колко активен социален живот водиш (едва ли е много активен, щом си с малко бебе). Принципно може да го срещнеш навсякъде, дори и в Интернет. Постарай се да го опознаеш, преди да му разкриеш желанията си.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Принципно може да го срещнеш навсякъде, дори и в Интернет.

да, не водя много соц. живот, а и по природа съм свита и срамежлива, чак се чудя от къде идват тези неприлични желания. не умея да участвам в разговори, не защото нямам никаква обща култура.. трудно общувам, а така мисията става невъзможна благодаря за отговора DarkTemplar

Както се казва - тихите води са най-дълбоки. Явно трябва да намериш някой, който да те предразположи да разкриеш себе си и желанията си. Не е невъзможна мисия.

Моля.
    Welcome to the Jungle...

съгласна съм, но изникват ред други въпроси, които не са за този форум, но "проблема" никога не е изолиран, а зависи от много фактори. Благодаря

Здравей!...
    За някои това може да не е нормално,но за мен това да си подчинен и роб не е само скрита фантазия, която не съм реализирал. То е станало част от моята личност, която по разбираеми причини не мога да покажа явно пред близки, познати... Но тук, в нета човек е повече свободен да изрази себе си.
    Относно ролевите игри при които робът изпълнява заповедите на господарката си, бива връзван, носи нашийник и повод, подчинява се на господарката си като куче... това не би ме притеснявало. Не смятам за унизително да бъда хранен или поен от кучешка паничка. По-голям съм от теб като възраст, но все така непорасъл... Писал съм и стихове на тема фемдом - женска доминация. Копнея да намеря господарката си и дори това да се смята за перверзия... все едно: животът е празен, ако не си изпълнил мечтата си... А и една такава връзка между Жената-собственик и нейният подчинен е много силна, емоционална. Робът не е ощетен и ограбен: дори напротив, господарката му го обогатява душевно, пренасяйки своя свят, мисли, емоции върху него; той е близо до нея и в същото време не я докосва, не и по начин, който му е забранен от нея. Тя е едновременно и бог, и разпоредител с неговата беззащитност, възползва се , принуждава го да работи в нейна полза, но и пренася хармония и стабилност в света му.
    Не зная дали ще ме разбереш. Четейки коментарите ти: по-скоро да...
    Надявам се, въпреки че съобщението ми идва с огромно закъснение, все пак да прочетеш тези редове.
    Ще ми е приятно да се запознаем чрез фейсбук, скайп... а защо не и лично.
    ... И ти желая късмет, успехи, много щастие!...
    Колкото и клиширано, но вярно

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    обогатих си речника. то страп-он, то фемдом... цяла наука

не знам що за човек трябва да си, за да ти харесва да те доминират толкова дори унижават.

'ма разни хора, разни идеали е казАл бат' Алеко

Не съм фен, това един от двамата партнъори да играе доминираща роля може да е възбуждащо понякога, но иначе не ме кефят белезници, камшици, каишки и подобни глупости.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си