.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

нудистки плажове, където ходят млади хора

къде има такива покрай варна, златните ?

Китен ? Созопол и тн.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Ми по морето някъде има.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Няма нудистки плажове само за млади хора, май това ти е идеята, така че където и да отидеш, ще намериш лелки и чичковци.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ^иллллллллл

на скалите

Не съм видяла плаж, на който пише "Забранено за лели и чичковци"...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Бях малка и една бабичка се гъзеше пред мен да снима увисналия си мъж,разчекнат на една скала!
    О, Господи защо ми трябваше да гледам,а аз си бях на нормален плаж.
    Та по пътя на логиката,искам да кажа,че трябва да си мазохист,за да отидеш на такъв плаж!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

НЕ ти препоръчвам да отидеш на такъв плаж. Защото няма само за млади хора и е както се изказаха по - горе мазохистично. Без да искам се натъкнах на такъв плаж в Кранево и ми беше крайно отвратително да гледам стари баби и дядовци, които са космясали като не знак си кво и се разчекват, за да си покажат "хубавите" работи ! Направо ГАДНА РАБОТА !!!

А ми около варна ? паша дере ала бала ??

До там ли си го закъсал/а ,че да търсиш нудистки плажове?

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    ^35 ръка

петко дебел ... фостата

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не съм чувала за такъв, по принцип на нудистки плажове ходят предимно баби и дядовци.

Повечето нудистки плажове по нашето море са достъпни основно с кола и затова пенсионерите не са вече много. Има всякакви хора, чужденци също, семейства, бременни, двойки, сами и т.н. Ето и списък с по-големите нудистки плажове.

Край Варна
    Северния край на Златни Пясъци, след Яхтеното пристанище, под бившия къмпинг Панорама. Там има и гей зона и нормални нудисти.
    Плажната ивица между Кранево и Албена - голям, разпръснат нудистки плаж. Тук там има и не нудисти.

На север- след Каварна

Големия плаж до Крапец - там плажната ивица е дълга километри и след по-оживените зони настава свободен избор - нудисти, всякакви.
    Скалите край Камен Бряг - свободен избор.

На Юг.

Най-южната част на несебърския плаж е нудистка. Там е тясно и е гъсто населено.
    Край къмпинг Градина, в посока Златна Рибка и Созопол. Там се срещат голи хора в по-неуживените места.
    На север от Ахтопол, под къмпинг Делфин (залива на север от къмпинга) - това е чудесен плаж, един от най-хубавите според мен в България, и е нудистки.
    Край Варвара има някои места за нудисти.
    На Синеморец северния плаж в края, където се влива реката.

В по-ранните летни месеци и на есен човек може да бъде нудист на много неуживени места.
    Дано да съм полезен с този списък и да не пропускам някой важен нуди плаж. Аз съм фен на тези плажове, защото е много по-добре да не киснеш цял ден в мокри бански, да почерняваш без разлики и да ти е суха плажната кърпа. Освен това човешкото тяло е красиво, дори да не е съвършено според днешните стандарти, наложени от тъпи сериали и списания. Не смятам, че една възрастна жена или мъж без бански изглежда по-зле отколкото аке е с бански.
    Ако нещо съм пропуснал - добавете.

И аз обичам да ходя на нудистки плаж, ходя в посока солниците в Бургас. Има ли навити за компания, говоря за жени или двойки?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Темата така я извъртяхте, че изкарахте ходенето на нуди плажове само за гледане на голи тела, а забравихте основната идея- да не останат гадните бели петна по задниците и да се слеете с природата.

Голям фен Аватара на s40t4
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Не съм чувала за такъв, по принцип на нудистки плажове ходят предимно баби и дядовци.
    +1

То,ако имаше нудиски плаж за средната възраст около 15сете дали щеше да е фуллл ... щеше да е една пълна оргия...

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Да живей нудизма.. Твърдо ЗА нудизма съм и ПРОТИВ ограниченията!!!

да, и аз съм за нудизма, но в България се гледа странно на това. Като те видят гол на плажа и си мислят че си гей, абсолютно безумие...

Повече от фен
    Матерял ли ше събираш

Цитирай Първоначално написано от JJfoxxx Виж мнението
    къде има такива покрай варна, златните ?

Китен ? Созопол и тн.
    Кара дере

Е ко ти са гледат пенсионерски работи , ходи си .
    Във Варна топлата вода всеки я знае каде е .

Голям фен Аватара на nevermind...
    Добре де, имам въпрос към ходещите на такива плажове. Не ви ли е някакво окуърд да сте голи, другите около вас да са голи и примерно ако гетнете рандъм боунър (ако това е възможно на място пълно със старци) не става ли още по-окуърд?

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Цитирай Първоначално написано от iShomby Виж мнението
    Е ко ти са гледат пенсионерски работи , ходи си .
    Във Варна топлата вода всеки я знае каде е .
    Бива ли такова изречение, бе изрод ?
    Ебати нелепата работа, че няма бг думи ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си