.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 90
    Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от footballitsmylife Виж мнението
    лион може да млъкнеш грозно зубърче
    И как по-точно определи, че съм грозна, камо ли, че съм зубър?

Супер фен Аватара на Vanchhh
    И какво? Ако направиш един отбор ще пускаш белите, а тези черните ще стоят и ще гледат, така ли?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Фифа фенове ли виждам?

Фен
    не но ако негъра е лигава маймуна не си мисли,че трениорите ще го пускат само за да не изглеждат расисти

Пич аз гледам футбол повече от 10 години и ти казвам какво е.. ти ако искаш вярвай .. ако искаш недей.. аз казах,че не гледам баскетбол и ти казах че не всичко е пари като ти дадох примера че МЕСИ освен че има повече пари от него но е и най-добрия в света и не се държи като тоя мангал.. а тоя с пробития нос всеки случай не е най-добрия в баскетбола.. има поне още 10 имена определяни за по добри от него.. а да ходи в комиците като прай цирк
    Ами браво! Истински фен си значи.. Аз гледам от 6-7 годишен..
    Не пич.. Ти точно това направи.. Започна да ги сравняваш кой от двамата има повече пари..
    И сега пак го правиш..
    Аз не съм казал, че е най-великия.. Казах, че ще си остане в историята, демек ЛЕГЕНДА..
    Такъв е и такъв го знаят всички!
    Всеки си има лично мнение..

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Не, но ако негъра е лигава маймуна не си мисли, че треньорите ще го пускат само, за да не изглеждат расисти.
    Just sayin'.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    А разбирате ли от футбол иначе? :Д

Фен
    глеам че не си схванал идеята .. дадох ти примера че МЕСИ има повече пари от него и е по добър за да разбереш , че може да имаш и 2 те но да си запазил човешкото в себе си и феърплея да уважаваш противника, и освен в играта да се държиш като пичага и в живота и да не забравиш от къде си тръгнал..

от кога меси е най-добрия футболист

Виж, това, че той се държи малко странно и е може би груб с другите, не означава, че не уважава другите хора

Фен
    да то се вижда тоя се здрависа с СТОИЧКОВ едва когато му сложиха стола до него иначе го мързеше да напрай 1 негова крачка дето е 2 метра да стигне до него и да му стисне ръката като разбра какъв велик футболист е .. даже и преди като не знаеше кои са тия хора не се здрависа с никой не казвам че тия в студиото или в играта са някви много постигнали но СТОИЧКОВ..

Чакай сега.. Никой не го кара да го здрависва.. Длъжен ли е? Здрависа ли се с него, здрависа се.. Айде..

Фен
    Еми да и що тогава някой като не се здрависа с рио фърдинанд му казват расист ? той не е длъжен да се здрависва само заради тва щото да не му лепнат расист на името : )

Фен
    аз ти говоря за уважение тоя е некъв наркоман с пробит фейс дето не вижда 2 без хапчетата си .. СТОИЧКОВ къде е тая маймуна къде е оня тряяше да му изчисти обувките с език

Чек ся.. Ние приказваме за Денис Родман.. Не за Рио Фердинанд..
    Всеки има различен вкус.. Живота си е негов и той избира как да си го живее, нали?

Фен
    дадох ти пример с рио фърдинанд ти пак .. да го живее както си иска стига да не прай мизерии .. ма той малко им счупи камерите ма те си знаят те му плащат хонорар за да дойде в предаването им .. представи си докъде е стигнал за да дойде в бг : )ХАХАХААХАХ

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    да го живее както си иска стига да не прай мизерии
    Ти мислиш, че зависи от теб ли?

Явно е, че с теб не мога да споря.. Те хората са казали- с радио не се спори..
    Какво значение къде е бе, мамка му? Какво, като е известен и е звезда, не може да дойде в България ли?

Фен
    хахаха Много си заблуден .. само позабравените ''звезди'' идват в бг .. а преди тва не са знаели къде се намира кво си мислиш ,че някой ще дойде ей така за бг дали са му пари за да дойде тука .. а тия пари да не говориме в кво е можело да се инвестират .. няма свестен стадион но явно маймуната за 5 дена е добро инвестиране .. яко заблудено хлапе си и не разбираш и грам от футбол

Фен
    лион нека ти го кажа по мекия начин- затвори си устата щи излезне пяна от нея след малко : )

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Ако тръгна да ти изброявам колко звезди идват в България..
    Пък и ми е много интересно как казваш кой какъв е и от какво разбира, като дори не го познаваш.
    Смешник.

Хаха, аз съм заблуден.. Пич, всяка звезда, която и да е, й дават пари за да дойде в България.. Концерти, абе квот се сетиш.. И като му дават пари, за да си прави кефа, теб кво те боли фара ?
    Хахахахахахахахаха, недей брат.. Смях ме хвана

Фен
    ти си смешната ма си и овца, то се вижда по разсъжденията му ,ако някога пипаш футболна топка, ще разбереш че по смешни от бг стадионите са само от това да играеш футбол в пустинята !

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Какво няма да те хване смях, то с такъв клоун. Че и безплатно шоу.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    ти си смешната ма си и овца, то се вижда по разсъжденията му ,ако някога пипаш футболна топка, ще разбереш че по смешни от бг стадионите са само от това да играеш футбол в пустинята !
    Че къде съм казала, че стадионите ни са в добро състояние?
    Започна да говориш от мое име ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си