- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Абе тоя какво си позволява, бе?!
еми щом за вас тия пари за тая маймуна е по добре отколкото да се инвестират , в футбол и спорт .. е да памела андерсън е друга работа поне и гледах циците дадоха и 300 хиляди за 3 дена .. ти тия пари няма да ги видиш никога : ) кво ти пука .. ма кво да гледам на тая маймуна пробитата физиономия
аз ти викам фак офф и да оближеш черния задник на тая маймуна
ми срещу смешна грозотия като теб няма да имам : )
Спирам с коментарите.. Просто няма как да ти го докажа, че не си прав..
опитвай се още пъти да доказваш обратното : ) напиши още 50 пъти тва малко беше
пичага бг никога няма да се оправи заради такива като тебе ..и винаги ще се рита на скапани стадиони, и сичко ще е шит когато си мислиш ,че парите които са му дали а те са много за да дойде тук няколко дена и да им счупи камерите и да направи сеир са си заслужавали ..
Не виждам смисъл.. 1-во се държиш грубо, 2-ро няма смисъл да се хабя..
еми точно гледай черния и кво ти пука за стадиони и т.н. .. та то ти дори не знаеш от коя страна се рита топката .. ако си ритал на бг стадион някога щеше да знаеш кво е : )
Тренирал съм футбол 4 години.. Дали незнам.. Наистина спирам вече..
еми брао щом си тренирал .. ако наистина е така .. сега си помисли колко отрепки като него и в бъдеще ще им плащат да идват за ден два, тия пари в кво е могло да се инвестират тука .. и дали щеше да са такива стадионите ..
не е видео, ама...
http://inews.bg/%D0%9B%D0%B0%D0%B9%D..._i.274364.html
Оф немога..
Пич, само СТАДИОНИТЕ ли не са ни наред.. Какво е наред кажи ми?
Не го обиждай, като не познаваш някой..
е да ти щото го познаваш .. аз ти говоря кво прай за мен тва е достатъчно .. и не не са само стадионите дадох ти пример
Не съм казал, че го познавам.. Казах, че знам какъв е характера му.. Не четеш явно..
Както и да е.. Не ми се спори![]()
добре пич лека вечер продължавай да се кефиш на черния азис :Д
ех лион малко те съжелявам колко много старание и злоба влагаш .. в тва да се направиш на оригинална не ти се получава и си оставаш жалкарка : )
Ей тва и аз винаги съм се чудел, защо дадена телевизия би отделила пари за привличането на разните му там известни личности за да предизвика зрителски интерес към някое предаване, вместо да строи стадиони и да дава пари за спорт
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Окей, а ти какво правиш, за да се подобрят нещата?
Защото и аз мога да сипвам и да плюя...и повярвай ми, много по-добър съм от вас, но няма нищо градивно в това и това е лесното. Във всеки един пост пискаш за условия, стадиони и т.н. Не, че не е така, ама ТИ какво правиш, за да се оправят нещата?
Ето затова никога няма да се оправим, не защото има псевдотолерантни фифаджии ( ти може да се окажеш псевдонетолерантен фифаджия, не те познавам), които приказват заучени фразички.
ПС - ако ще си говорим за футбол, така кажете...
А относно шоуто и печката, същото като чалгата е, ама дали ще се сетите. :Д