- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Моделите на VS са толкова красиви като цяло. И Роузи, и Миранда, и Лили, естествено и Хайди Клум- божествено създание на природата.
Ох, гледам палачинката^ .. После моделите, после пак палачинката.. Живота е ужасен.
Мен такива жени не ме кефят. Прекалено безлични, изкуствени и безинтересни са ми. Като пластмасовите манекени в магазините. А Роузи с тая устна ми е откровено грозна. Иначе Алесандра Амброзио има нещо в нея, което ми харесва, тя не е толкова кльощава, колкото е издължена за разлика от другите. Но пък всичките са с някакъв русоляв цвят на косата, което ме губи като фен.
Обичам жени, които имат пламъче в погледа (както и такива мъже харесвам)![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ох, даже в момента пак нагъвам палачинка с Нутела и банан.Не мога да се спра.![]()
А коремчето ми трябва да е идеално на 13-ти, че на състезанието ще сме облечени с едни поли и бюстиета.
От утре спирам.Наистина.
Днес цяяял ден ям и гледам Revenge.
:/
Джоли, като каза пламъче в очите и веднага се сетих за Адриана Лима.![]()
Нея па най-много я мразя от всичките.разбира се, след Риана. Но Риана не е в класацията с манекенките, така че не я споменавам.
Катрин Зита Джоунс примерно .. Ева Мендез .. Мила Кунис харесвам също .. Човек със светла коса и очи няма шанс да привлече моя поглед.Въпрос на вкус.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Моля Ви се, Миранда Кър е тооооооооооооооооооолкова красива <3 <3 <3 Има една такава 'сладникава' красота... а и все пак Орландо Блум и е мъж, супер сладурите са :Д а детенцето им Флин......ами, то от двама сладури, какво трябва да е детето
http://www.bellazon.com/main/index.p...ach_id=1777115
http://www.bellazon.com/main/index.p...ach_id=1779088
http://www.bellazon.com/main/index.p...ach_id=1772572
http://www.bellazon.com/main/index.p...ach_id=1771577
Абе, Миранда Кер точно в лице не ме кефи, ама и тя си има чар. А за тялото..те всички там са перфектни, така че няма кво да се обсъжда ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И на мен Адриана Лима ми е ужасна (мда ..), не знам какво толкова я харесват.Въпрос на вкус е, да.Иначе съгласна съм с теб.И аз харесвам Катрин Зита Джоунс, Ева Мендез и Мила Кунис.Много са яки.
![]()
Много момичета казват това просто защото не могат и нямат волята да го постигнат. Не казвам, че и твоята причина е тази- пак въпрос на вкус явно.
Прекалено слаби са анорексичните манекенки, които просто буквално гладуват.
Моделите на ВС се хранят здравословно и тренират. Повечето и гърди си имат (не казвам всички, щото не ги знам наизуст), оформени мускули, плочки, стегнато тяло. Това не са синоними на "недохранени" и прекалено слаби.
А вие момичета гледали ли сте новото реалити "Къртицата" и ако да, какво ви е мнението?
Аз съм с много смесени емоции по повод предаването. Шокирана от тена на Николета Лозанова, когато застане до някой нормален човечец, от затъпяването на Иван и Андрей и също изненадана, че хора като Рут Колева и Деян Донков са се съгласили да участват.
Адриана Лима с грим е много яка. Като и видях снимката без грим и с ролки като от съпротивата през втората световна си я представих как затваря буркани с туршии и щях да почина.
Миранда Кер е красива, признавам. Но я няма тая харизма.
п.с. Отказвам да повярвам, че моделите на ВС са здравословно изглеждащи. Една приятелка им вика Освиенциуми.В тяло ми харесва Никол Шерцингер - стегната, оформена, тренираща, но има за къде да я хванеш. На Алесандра Амброзио примерно коленете и как се виждат ... а тя е една от най-малко кльощавите модели.
Николета отдавна като застане до нормален човек, изглежда като циганин.Не съм го гледала иначе. Рут е яка.
![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 03-30-2013 на 19:44
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
А, за Никол сме на едно мнение
Това "Къртицата", изобщо не си направих и труда да го гледам. Предполагам- последната простотия..
Тея моделките дрехите им стоят много добре, ама тежко и горко на мъжа, който спи с тях...Никол е много яка и откъм коса го докарва доста
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И за мен моделите на ВС имат идеални тела (почти всички).А Миранда е някаква странна, но в добрия смисъл.Определено се отличава и е запомняща се.
А Никол ... <3
http://www.boxno216.com/ Омбрееееееееееееееее <3 Толкова са естествено-изглеждащи
Добре, признавам, че това точно Омбре е по-нормално изглеждащо, но из унито така им се подигравам ... ужасно ми изглежда
Миранда за мен не е странна ... обикновено красива ми е :Д също като Орландо.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
За тея омбре-та разбрах от тая мацка http://www.youtube.com/watch?v=U3XSvV8QU7cлюбимка ми е и я следя често. Правила се е при този фризьор в Маями. Преди две години бях луднала по омбре, ама така и не се престраших. Малко ще е трудно, защото се боядисвам и ако си направя омбре, ще трябва да си вземам по две бои. О, и като знам колко некадърни фризьори имаме във Варна, просто....
Последно редактирано от Franzellka : 03-30-2013 на 20:23
Тя самата и коса е мега яка.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мнението на Джоли за моделките го подкрепям. Супер безлични, като манекени от витрина. Ако ги наредиш една до друга ще си играем на открий трите разлики. Иначе за жени, подкрепям за Никол Ш. и Анджелина Джоли![]()
Добро утро от мен![]()
Отдавна не бях ставала рано и с кеф в неделя.. ;д Много ми е енергично такова, сигурно ще изляза да се поразходя малко с кучето, но после ще уча.. Мда..
ОБИЧАМ киви. хих
Джоли, къде учиш?
PS.![]()
![]()
Момиче ^^