- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ШОК!!! Закон за движение по пътищата...
кво обясняяш бе аз ти каам че като не мое да превключиш на 2 ра тва с грайферите не е от голямо значение : )
А аз ти казвам какво пише по правилник. Там не пише, че като си на втора не е от голямо значение…
не казвам че аз мога перфектно но примера на зубърката беше адски тъп.. всяка катастрофа който гледа новини знае как става в бг най-вече .. иначе навсякъде по света го има .. някоя мутра се напила или някоя кранта си купи книжката с свирки.. също и от некадърност
Елементарно , злобно момченце. Знам от какво стават катастрофи,ама я ми кажи, разбирач такъв , като не знаеш на какво трябва да ти прилича гумата и като прилича на мекица кво следва.Обяснявам нещо от правилника,льольото тръгнал да се заяжда.
Ей аман от прост народ бе. И -да , практическия също си го взех от раз.
Последно редактирано от granger : 04-01-2013 на 03:38
maDamn
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
АХХАХАХА Боли ме кура кое как си си взела щото ти се смея много .. ама много.. в една друга тема беше писала,че книжка се зима за 3,4 месеца .. тогава се сдържах , но сега нямаше как .. познай аз си изкарах за 1 месец да точно така всички изпити : ) а листовките даже не съм ги чел всичките,но пак си ги взех е не с максимума но doesn matter не съм им отделял много време : ) надявам се да умреш от злоба ХАХАХАахаха и другия път като говориш земи научи кое как е аре бегай зубри некъде
Последно редактирано от footballitsmylife : 04-01-2013 на 05:48
Щруди , да пише ,че минимума е 1,6 мм
А футболягата , да ...нормално е като нямаш още 18 да я караш за повече от месец. Ум. По-добре по-дълго време да я караш, вместо всичко на 2 на 3 и най-накрая в някой дирек. Не ми се обяснявай, чудиш се за какво да се заядеш. Говорим си за елементарни познания по самия автомобил, дори и Шумахер да се качи,ако колата не е в изправност ще се пречука някъде.
Дерзай.
maDamn
ХАХХААХА зависи от инструктора ти .. ако тебе те викат 1 път в месеца.. аз карах секи ден и ако си бавно развиваща може и 5 да ти трябват .. тва разбира се никой не е застрашен от катастрофа , но пак може да я има ако някое камикадзе като тебе дето много разбира се удари в някой който си кара добре : )
ти ако искаш си плати за допълнителни часове :Д ( не се очудвам ако си го направила ) тва че не схващаш бързо не значи че книжка се взима за 5 месеца всичко зависи от тебе ..
Губи се смисъл да ти обяснявам като не виждаш по-далеч от носа си...недей да си толкова злобен,кофти е за теб
maDamn
ти си злобната хвали се още че си изкарала листовките с максимума точки .. аз не съм тръгнал но не се държах да ти се изсмея право пред зубърската ти физиономия .. брао зе си листовките аз ги надрасках за точно 5 минути и бех 1 ви от цялата група да верно имах 4 грешни ма съм сигурен, че си отделила много повече време от мене да ги решаваш всичките при тва .. аз не съм ги и прочел всичките последните 4,5..
а тва за гумите нямаше смисъл да се караш толко при положение че знаеш че катастрофите повечето не се случват заради тва.. но трябваше да се напрайш на умна ..
абе, кур сплескан - нагледах ви се на шофьорите като теб, където като валне малко дъжд и си завирате двете ръце в гъза и спирате в другите коли и по мантинелите...
караш някаква 20 годишна трошка, дето е по-дърта от теб, а нови гуми си виждал само на картинка в списание, ама иначе си най-вървежния гъзар в село Любимец
абе смешник само като ти видя аватара ми става ясно каква отрепка си .. аз съм карал часовете на сняг,дъжд .. като не знаеш не се обаждай, а кой какво кара, ще те оставя да си мислиш че имаш по хубава ( под по хубава разбирай в мечтите си ) отново педалче което се опитва да бъде оригинален даже ника си написал такъв .. от старата школа ли си ти ? когато книжките се взимаха с подкупи .. не че сега не може да стане,но поне има камера като караш
карай на баща ти ладата и я бичи по нивата хАХХАХАХа
Колкото и да се напъваш си личи, че си някакво келешче от Монсекурово и колата ти е по-дърта от теб, а на бензиностанцията зареждаш за 20 лева със сълзи в очите..
Кви 20 лв, той ако може да изкара 10лв за метан пак ще е добре. Аман от смешници, дето се мислят за големи шофъори. Я кажи ти бе футболистче измислено ко караш като си много отворен, май си на магарешка тяга, няма парички за кола а ?
:Д :Д :Д :Д ти нямаш пари за винетка обаче караш мерцедес : ) всеки ти вярва .. отрепка от могилино
ХАХАХА ей го и другия типичен дрифтаджия в нфс .. смени си аватара на истинската кола която караш .. демек рейса
карах голф 5 но го продадох сега ще взимам нещо по добро .. ти сигурно смяташ,че имаш кола може би тая която си карал на изпита ли ? ХАХАХА
Сладур,
ще вземе да се окаже, че си на 13 и си се возил само на каруци...
естествено бачкаторче на ягодки и малини
то виж аз да не се окажа на 13 , ма да не се окажеш че нямаш и книжка ХАХАХАХХААХ
Коя от всичките си истински коли искаш да сложа, че са 4 или да си направя 4 различни регистрации че да ги видиш ? Карал си Тролей 5 като ти гледам тъпия говор и селски манталитет само за там си, то затова си се писал някакъв футболист - то умен футболист няма ти не правиш изключение![]()