.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 106
    Фен
    кво обясняяш бе аз ти каам че като не мое да превключиш на 2 ра тва с грайферите не е от голямо значение : )

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    А аз ти казвам какво пише по правилник. Там не пише, че като си на втора не е от голямо значение…

Фен
    не казвам че аз мога перфектно но примера на зубърката беше адски тъп.. всяка катастрофа който гледа новини знае как става в бг най-вече .. иначе навсякъде по света го има .. някоя мутра се напила или някоя кранта си купи книжката с свирки.. също и от некадърност

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от footballitsmylife Виж мнението
    granger браво тъпа зубърке .. отново се доказа.. вместо да се хвалиш как си си взела листовките с максимума, да беше разбрала че най-големия процент катастрофи стават от пияници и некадърници и от такива които невнимават .. а не от тва че не е доразбрала за грайфера на гумите.. : )
    Елементарно , злобно момченце. Знам от какво стават катастрофи,ама я ми кажи, разбирач такъв , като не знаеш на какво трябва да ти прилича гумата и като прилича на мекица кво следва.Обяснявам нещо от правилника,льольото тръгнал да се заяжда.
    Ей аман от прост народ бе. И -да , практическия също си го взех от раз.
    Последно редактирано от granger : 04-01-2013 на 03:38
    maDamn

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    като не знаеш на какво трябва да ти прилича гумата и като прилича на мекица кво следва.
    ма то това едва ли го пише..
    Споменава се за някакви см/мм.. just sayin'

Иначе мисля, че е по-важно като закъсаш и ти изпуши колата по път, да можеш да си отвориш капака и да я оправиш, а не да си мериш грайферите на гумите.. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Фен
    АХХАХАХА Боли ме кура кое как си си взела щото ти се смея много .. ама много.. в една друга тема беше писала,че книжка се зима за 3,4 месеца .. тогава се сдържах , но сега нямаше как .. познай аз си изкарах за 1 месец да точно така всички изпити : ) а листовките даже не съм ги чел всичките,но пак си ги взех е не с максимума но doesn matter не съм им отделял много време : ) надявам се да умреш от злоба ХАХАХАахаха и другия път като говориш земи научи кое как е аре бегай зубри некъде
    Последно редактирано от footballitsmylife : 04-01-2013 на 05:48

Град
    Beyond reality
    Щруди , да пише ,че минимума е 1,6 мм
    А футболягата , да ...нормално е като нямаш още 18 да я караш за повече от месец. Ум. По-добре по-дълго време да я караш, вместо всичко на 2 на 3 и най-накрая в някой дирек. Не ми се обяснявай, чудиш се за какво да се заядеш. Говорим си за елементарни познания по самия автомобил, дори и Шумахер да се качи,ако колата не е в изправност ще се пречука някъде.
    Дерзай.
    maDamn

Фен
    ХАХХААХА зависи от инструктора ти .. ако тебе те викат 1 път в месеца.. аз карах секи ден и ако си бавно развиваща може и 5 да ти трябват .. тва разбира се никой не е застрашен от катастрофа , но пак може да я има ако някое камикадзе като тебе дето много разбира се удари в някой който си кара добре : )

Фен
    ти ако искаш си плати за допълнителни часове :Д ( не се очудвам ако си го направила ) тва че не схващаш бързо не значи че книжка се взима за 5 месеца всичко зависи от тебе ..

Град
    Beyond reality
    Губи се смисъл да ти обяснявам като не виждаш по-далеч от носа си...недей да си толкова злобен,кофти е за теб
    maDamn

Фен
    ти си злобната хвали се още че си изкарала листовките с максимума точки .. аз не съм тръгнал но не се държах да ти се изсмея право пред зубърската ти физиономия .. брао зе си листовките аз ги надрасках за точно 5 минути и бех 1 ви от цялата група да верно имах 4 грешни ма съм сигурен, че си отделила много повече време от мене да ги решаваш всичките при тва .. аз не съм ги и прочел всичките последните 4,5..

Фен
    а тва за гумите нямаше смисъл да се караш толко при положение че знаеш че катастрофите повечето не се случват заради тва.. но трябваше да се напрайш на умна ..

Град
    Beyond reality
    к
    maDamn

Супер фен Аватара на Oldschool
    абе, кур сплескан - нагледах ви се на шофьорите като теб, където като валне малко дъжд и си завирате двете ръце в гъза и спирате в другите коли и по мантинелите...
    караш някаква 20 годишна трошка, дето е по-дърта от теб, а нови гуми си виждал само на картинка в списание, ама иначе си най-вървежния гъзар в село Любимец

Фен
    абе смешник само като ти видя аватара ми става ясно каква отрепка си .. аз съм карал часовете на сняг,дъжд .. като не знаеш не се обаждай, а кой какво кара, ще те оставя да си мислиш че имаш по хубава ( под по хубава разбирай в мечтите си ) отново педалче което се опитва да бъде оригинален даже ника си написал такъв .. от старата школа ли си ти ? когато книжките се взимаха с подкупи .. не че сега не може да стане,но поне има камера като караш

Фен
    карай на баща ти ладата и я бичи по нивата хАХХАХАХа

Колкото и да се напъваш си личи, че си някакво келешче от Монсекурово и колата ти е по-дърта от теб, а на бензиностанцията зареждаш за 20 лева със сълзи в очите..

Супер фен Аватара на Pug_306
    Кви 20 лв, той ако може да изкара 10лв за метан пак ще е добре. Аман от смешници, дето се мислят за големи шофъори. Я кажи ти бе футболистче измислено ко караш като си много отворен, май си на магарешка тяга, няма парички за кола а ?

Фен
    :Д :Д :Д :Д ти нямаш пари за винетка обаче караш мерцедес : ) всеки ти вярва .. отрепка от могилино

Фен
    ХАХАХА ей го и другия типичен дрифтаджия в нфс .. смени си аватара на истинската кола която караш .. демек рейса

Фен
    карах голф 5 но го продадох сега ще взимам нещо по добро .. ти сигурно смяташ,че имаш кола може би тая която си карал на изпита ли ? ХАХАХА

Сладур,

ще вземе да се окаже, че си на 13 и си се возил само на каруци...

Фен
    естествено бачкаторче на ягодки и малини

Фен
    то виж аз да не се окажа на 13 , ма да не се окажеш че нямаш и книжка ХАХАХАХХААХ

Супер фен Аватара на Pug_306
    Коя от всичките си истински коли искаш да сложа, че са 4 или да си направя 4 различни регистрации че да ги видиш ? Карал си Тролей 5 като ти гледам тъпия говор и селски манталитет само за там си, то затова си се писал някакъв футболист - то умен футболист няма ти не правиш изключение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си