- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Снимка/рецепта?
С олио ли ги прави?
Ооо, обичам гювечета, всичко можеш да сложиш в тях. Само един път малко бях сгафила, щото имаше царевица от консерва, кисели краставички от консерва, печени чушки от буркан и беше по-солено от обичайното. Нищо фрапантно, обаче вкъщи сме свикнали бая безсолно да ядем и родителското тяло не можа да пропусне забележката.
Аз съм в дилема. Тоя месец правим годинка и половина с мъжо (дано не види поста), искам да направя някаква тортичка. Колебая се между Шарлота и някаква шоколадова. За Шарлота имам домашна рецепта, но силната половинка си пада повече по шоколада. Ще трябва да взема рецепта от маминка, че в нета е пълно с всякакви бъркочи, които по незнайна за мен причина хората харесват, а аз дори не искам да си представя какви са на вкус.
Ама и аз съм една претенция :д