По-комплексарско мнение от тва не бях чувал и като си с вени и издут какво ще стане, да не мислиш че не се разбира кой е натурален и кой е препарат .. бъркаш се и си страшно смешен ... от черния ви дроб да излиза втори трети пенис и да прилица на октопод... като се наблъскате с химия и кпд ви е 0 отпусната 50 ръка и стегната 50 примерно голяма работа ли ще си ?? аз ръката ми в покой е 38 като стегна става 42.5 никога не съм пипал химия имам подкожни мазнини на талията и на краката но имам кпд колкото тебе и всичките "помпари" тука на един път .. после като излезеш по повод да неможеш да изпиеш 2 пръста уиски занеш ли кво е смешно в моя клас имахме един такъв на бала пи вода неможе да близне 1 капка още от колко неща се въздържа.. и аз не пия ама това е смешно вени дебели като градински маркучи ще му тегля един нокат ще му ги спукам ... вие сте някви келеши не можете да осъзнаете че да си голям оферта аз съм 90 килограма искам да стана 80 и спортувам тичам кардио отскоро дигам като малак съм тренирал кикбоксинг околко 6 години нито ще сте страшни нито ще сте повече от някой мутренските анадрол-кленбутаролски години бяха 93-94 след комунизма както виждате химията се мени погледнете от 95 един бегач къв гардероб беше сега какви са в пъти 4 поне по слаби както и плувците бяха с 1 метър гръб сега са кръгли и меки като овал да може да се хлъзгат във водата ... бат арни е с 3 операции на черен дроб и 2 импланта сърце