- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- цикъл с Метан
Освен че си тъп като на обущар гъза си и страшно ограничено момче и комплаксирано, явно у вас са те или още те малтретират ... това че си пълен с чужди хормони, метан, или кортикостероиди и имаш бицепс 2 колкото моя не ти гарантира че ще ме вкарате в болница, това че си уверен заради тва че помпиш и блъскаш метан и карсил и и въпреки тва имаш поликистоза на черния дроб не те прави по силен от който и да е.. ела съберете се а па се пробвайте да ме вкарате в болница .. ония ден бях на бар че беше по-топло и един ей такъв по рязан потник дето го носят таблиците се напрай на голямата охрана и една пичага му тури един в брадичката и рунда приключи ... същото беше и с Митьо Крика ходи при розите в Казанлък на фестивала им и на братовчед ми един приятел не пусна Крика щот беше по мусаши анцунг а беше входа с дрескод почна да се кара "кой съм аз, знаеш ли" и някви такива .. и приятелчето на братовчедчето му врътна един крак зад врата и крика падна като клано прасе) в боя кантар няма, бат Арни бъди паднеш ли на някой дето може се бие изгаряш, ама ти си комплексно съединение от "метил-2-кленвинстолин" и няма как да го разбереш