- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- удоволствие?
След кой път започнахте да изпитвате удоволствие от секса ?
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
винаги съм изпитвала удоволствие
дори когато ми беше за първи път пак беше яко, защото го исках
Още от първия път.
Беше си с човек, към който имах чувства и го исках, и ми беше яко.
Добре, бе. Защо, аджеба, повтаряш всичко?!!?!!?!?!?!?!
Авторке, удоволстивие голямо няма да изпиташ веднага. Бъди по-често от горе, не го мисли много, опитай се да намериш това, което ти харесва. Ако ли не - стимулация на клитор, ау. Дишай.
Всичко ще си дойде с времето. Не се притеснявай толкова!
След 5тият път, когато смених партньора, 1вият ми просто не го биваше, ама хич ... А и Amore-Mio* е права, че когато обичаш човека, чак тогава можеш да се отпуснеш напълно.
Измина известен период, може би повече от месец/два.. Не, че не ми харесваше, но толкова се спичах от цялата ситуация, че.. абе, не ми беше ок.. После всичко си дойде на мястото![]()
Може би след 4-5..И тогава не ми беше зле, но след 5тия път започнах да изпитвам огромно удоволствие
![]()
Ми, на мене също си ми беше яко още от първия път, ама при мен (почти)нямаше болка, кръв, дискомфорт...
Предполагам, че ако ме болеше и не бях сигурна дали съм готова - нямаше да е така, а щеше да ми трябва повече време за да започна да се наслаждавам на секса. Ама това е теория.
Дори да не обичаш човека, секса пак може да ти носи удоволствие, въпроса е ти как приемаш нещата и каква ти е нагласата.
На втория път ,но странното е че понякога изпитвам удоволствие,друг път не.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
След 69.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ама на 1 тек ли ги изкарвате ? Или с паузи ?
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"