- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Връзка с туркиня!
В Курана. Аз не живея във филмите, прощавай, даже и не знам какво ви предлага турската тв манипулация.
И кой казва, че момичетата искат да правят секс преди брака? Това е до разбирания и модел на възпитание и среда.
Темата е пусната в раздел "Секс" и не допускам авторът да има някакви по-сериозни намерения първоначално към даденото момиче. Въпросът е, че редът на нещата е друг, ако е мюсюлманка, а не нерелигиозна туркиня.
Последно редактирано от Djara : 04-06-2013 на 20:27
Извинявай много, но това са ПЪЛНИ глупости! Като за начало да те светна, че се пише "кОран" (пиша го с малка буква, за да усетиш къде е разликата). За кърджалийските села и местата населени предимно с турци тези правила, може би, наистина важат. Но за регионите със смесено население изобщо не съм съгласна, че е така. Смея да го твърдя, защото най-близката ми приятелка е туркиня, приятеля ми също е турчин. Отдавна вече не живеем в 19 век и е време да си отворим очите. Хората свободно могат да избират с кого да бъдат, каква религия да изповядват и прочее неща. Познавам много туркини, които отдавна са се разделили с девствеността, но все още не са омъжени и не виждам проблем за никой. И съм на мнение, че точно тези хора отдааавна са преминали към модерния начин на мислене и живот, но ние с невероятните си предразсъдъци към тях не желаем да го видим.
Фереджета, всъщност имаме ние българите, но не го осъзнаваме. Само дето не са ни на лицата, а между ушите.
Да вземем да си мерим връзките с турците ли с теб? КУран и Коран са дублетни форми, щот преводът е от арабски. И изобщо тая топка, която ми подаваш, не е за твоите...крака.
Нито Кърджали е България, нито авторът е уточнил изобщо, че питането му касае Бг, нито ти и твоя приятелски кръг сте показател. И аз имам приятелка туркиня, която еди-си-кво си с девствеността и, имам и приятелки помакини, дето ...същото, ама нали се сещаш какво значи вярващ мюслим и по презумция такъв.
Не съм дала оценка на избора на автора дали да опита или не. Нито категоризирам религиите и последователите им. Но в исляма е така- 5-те стълба- или си, или не си.
Моят бивш мъж беше мюслим и то не за 3 години...е и кво от това Откраднати очи?
Ако момичето има интерес би го демонстрирала и тогава религиозната ни и етническа дискусията се обезмисля.
Последно редактирано от Djara : 04-06-2013 на 22:34
Виж какво, нито те знам каква си, нито ме интересува, нито пък съм тръгнала да си го меря, с който и да било.. И както теб не те засяга моя приятелски кръг, така и мен не ме засяга твоя бивш,настоящ или не знам си какъв мъж. Изказваш някакви категорични мнения като че ли пък, защото ти си еди каква си и си много веща и знаеща вече всички сме длъжни да се съгласим с теб. Изказвам мнението си и то е свързано с мои лични наблюдения. И къде по-точно видя да съм написала, че Кърджали е България?! Дадох просто пример.. Или от търсене на това да ми демонстрираш колко си на "ти" пропусна половината написано?! Както и да е, жива и здрава бъди, а какво е за моите .. крака, остави аз да преценя!
Ми тогава защо ти смяташ, че мен ме интересува твоята 3-годишна връзка и то до толкова, че и в двата си поста акцентираш върху това?
Разбира се, че съм категорична - ислямът е категоричен, а не условен. Кой с кого би се съгласил не ме вълнува, дала съм точна и конкретна информация по темата, с което опровергавам теб
и най-учтиво отговарям на Аморето за закона .
Примерът ти издиша, както и вс патетично в постовете ти за век-а, свободите, модерността и ала-балата.
Не, нищо не търся, ти си го търсеше. Когато определяш нечии думи като "глупости" би трябвало да се аргументираш, а "на буля ми децата" не са аргумент в нашия диалог.