.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 158

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    А къде го има тоя "закон"?
    В Курана. Аз не живея във филмите, прощавай, даже и не знам какво ви предлага турската тв манипулация.
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    А къде го има тоя "закон"?
    да следват това, което искат и да правят, каквото си искат.
    И кой казва, че момичетата искат да правят секс преди брака? Това е до разбирания и модел на възпитание и среда.

Темата е пусната в раздел "Секс" и не допускам авторът да има някакви по-сериозни намерения първоначално към даденото момиче. Въпросът е, че редът на нещата е друг, ако е мюсюлманка, а не нерелигиозна туркиня.
    Последно редактирано от Djara : 04-06-2013 на 20:27

Цитирай Първоначално написано от Djara Виж мнението
    В Курана. Аз не живея във филмите, прощавай, даже и не знам какво ви предлага турската тв манипулация.

И кой казва, че момичетата искат да правят секс преди брака? Това е до разбирания и модел на възпитание и среда.

Темата е пусната в раздел "Секс" и не допускам авторът да има някакви по-сериозни намерения първоначално към даденото момиче. Въпросът е, че редът на нещата е друг, ако е мюсюлманка, а не нерелигиозна туркиня.
    Извинявай много, но това са ПЪЛНИ глупости! Като за начало да те светна, че се пише "кОран" (пиша го с малка буква, за да усетиш къде е разликата). За кърджалийските села и местата населени предимно с турци тези правила, може би, наистина важат. Но за регионите със смесено население изобщо не съм съгласна, че е така. Смея да го твърдя, защото най-близката ми приятелка е туркиня, приятеля ми също е турчин. Отдавна вече не живеем в 19 век и е време да си отворим очите. Хората свободно могат да избират с кого да бъдат, каква религия да изповядват и прочее неща. Познавам много туркини, които отдавна са се разделили с девствеността, но все още не са омъжени и не виждам проблем за никой. И съм на мнение, че точно тези хора отдааавна са преминали към модерния начин на мислене и живот, но ние с невероятните си предразсъдъци към тях не желаем да го видим.
    Фереджета, всъщност имаме ние българите, но не го осъзнаваме. Само дето не са ни на лицата, а между ушите.

Да вземем да си мерим връзките с турците ли с теб? КУран и Коран са дублетни форми, щот преводът е от арабски. И изобщо тая топка, която ми подаваш, не е за твоите...крака.
    Нито Кърджали е България, нито авторът е уточнил изобщо, че питането му касае Бг, нито ти и твоя приятелски кръг сте показател. И аз имам приятелка туркиня, която еди-си-кво си с девствеността и, имам и приятелки помакини, дето ...същото, ама нали се сещаш какво значи вярващ мюслим и по презумция такъв.
    Не съм дала оценка на избора на автора дали да опита или не. Нито категоризирам религиите и последователите им. Но в исляма е така- 5-те стълба- или си, или не си.
    Моят бивш мъж беше мюслим и то не за 3 години...е и кво от това Откраднати очи?

Ако момичето има интерес би го демонстрирала и тогава религиозната ни и етническа дискусията се обезмисля.
    Последно редактирано от Djara : 04-06-2013 на 22:34

Да вземем да си мерим връзките с турците ли с теб? КУран и Коран са дублетни форми, щот преводът е от арабски. И изобщо тая топка, която ми подаваш, не е за твоите...крака.
    Нито Кърджали е България, нито авторът е уточнил изобщо, че питането му касае Бг, нито ти и твоя приятелски кръг сте показател. И аз имам приятелка туркиня, която еди-си-кво си с девствеността и, имам и приятелки помакини, дето ...същото, ама нали се сещаш какво значи вярващ мюслим и по презумция такъв.
    Не съм дала оценка на избора на автора дали да опита или не. Нито категоризирам религиите и последователите им. Но в исляма е така- 5-те стълба- или си, или не си.
    Моят бивш мъж беше мюслим и то не за 3 години...е и кво от това Откраднати очи?

Ако момичето има интерес би го демонстрирала и тогава религиозната ни и етническа дискусията се обезмисля.
    Виж какво, нито те знам каква си, нито ме интересува, нито пък съм тръгнала да си го меря, с който и да било.. И както теб не те засяга моя приятелски кръг, така и мен не ме засяга твоя бивш,настоящ или не знам си какъв мъж. Изказваш някакви категорични мнения като че ли пък, защото ти си еди каква си и си много веща и знаеща вече всички сме длъжни да се съгласим с теб. Изказвам мнението си и то е свързано с мои лични наблюдения. И къде по-точно видя да съм написала, че Кърджали е България?! Дадох просто пример.. Или от търсене на това да ми демонстрираш колко си на "ти" пропусна половината написано?! Както и да е, жива и здрава бъди, а какво е за моите .. крака, остави аз да преценя!

Цитирай Първоначално написано от stOlen``EyEs Виж мнението
    Виж какво, нито те знам каква си, нито ме интересува, нито пък съм тръгнала да си го меря, с който и да било.. И както теб не те засяга моя приятелски кръг, така и мен не ме засяга твоя бивш,настоящ или не знам си какъв мъж.
    Ми тогава защо ти смяташ, че мен ме интересува твоята 3-годишна връзка и то до толкова, че и в двата си поста акцентираш върху това?

Изказваш някакви категорични мнения като че ли пък, защото ти си еди каква си и си много веща и знаеща вече всички сме длъжни да се съгласим с теб.
    Разбира се, че съм категорична - ислямът е категоричен, а не условен. Кой с кого би се съгласил не ме вълнува, дала съм точна и конкретна информация по темата, с което опровергавам теб
    Извинявай много, но това са ПЪЛНИ глупости!
    и най-учтиво отговарям на Аморето за закона .

И къде по-точно видя да съм написала, че Кърджали е България?! Дадох просто пример
    Примерът ти издиша, както и вс патетично в постовете ти за век-а, свободите, модерността и ала-балата.

Или от търсене на това да ми демонстрираш колко си на "ти" пропусна половината написано?!
    Не, нищо не търся, ти си го търсеше. Когато определяш нечии думи като "глупости" би трябвало да се аргументираш, а "на буля ми децата" не са аргумент в нашия диалог.

Ми тогава защо ти смяташ, че мен ме интересува твоята 3-годишна връзка и то до толкова, че и в двата си поста акцентираш върху това?

Разбира се, че съм категорична - ислямът е категоричен, а не условен. Кой с кого би се съгласил не ме вълнува, дала съм точна и конкретна информация по темата, с което опровергавам теб
    и най-учтиво отговарям на Аморето за закона .

Примерът ти издиша, както и вс патетично в постовете ти за век-а, свободите, модерността и ала-балата.

Не, нищо не търся, ти си го търсеше. Когато определяш нечии думи като "глупости" би трябвало да се аргументираш, а "на буля ми децата" не са аргумент в нашия диалог.
    Ей, обаче, ще ме накараш да повярвам, че турците наистина са фанатици.. в някои отношения си доста убедителна.. евала!
    Последно редактирано от stOlen``EyEs : 04-08-2013 на 00:02

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си