.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 158
    Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от Djara Виж мнението
    Жена мюслим може да се омъжи само за мъж от тази религия, есте секс преди това - не. Ако не е вярваща (семейството и), едва ли ще има нещо по-особено в отношенията ви.
    А къде го има тоя "закон"?
    Разберете, че времената отдавна са различни и представите/стремежите/пречките/начинът на мислене са доста променени и то в добра посока. Туркини, българки, японки, китайки, рускини и така нататък - са хора, като за начало, които могат свободно да изразят мнението си, да следват това, което искат и да правят, каквото си искат. Отдавна патриархалният начин на живот, го няма в наши дни. Или поне в по-голяма част от представителите, точно при мюсюлманите. Просто някои неща като филми и разни подобни, ни дават погрешна представа и доста често хората бъркат миналото с днешното.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Разберете, че времената отдавна са различни и представите/стремежите/пречките/начинът на мислене са доста променени и то в добра посока. Туркини, българки, японки, китайки, рускини и така нататък - са хора, като за начало, които могат свободно да изразят мнението си, да следват това, което искат и да правят, каквото си искат. Отдавна патриархалният начин на живот, го няма в наши дни. Или поне в по-голяма част от представителите, точно при мюсюлманите. Просто някои неща като филми и разни подобни, ни дават погрешна представа и доста често хората бъркат миналото с днешното.
    Стига спори с момичето, ако погледнеш малко по-напред в темата ще видиш, че е написала, че самата тя е туркиня. Така че със сигурност ги разбира по-добре от теб нещата.
    А колкото до патриархата, винаги го е имало и винаги ще го има, именно филмите, които гледаш те карат да мислиш друго яче.

В Курана. Аз не живея във филмите, прощавай, даже и не знам какво ви предлага турската тв манипулация.
    да следват това, което искат и да правят, каквото си искат.
    И кой казва, че момичетата искат да правят секс преди брака? Това е до разбирания и модел на възпитание и среда.

Темата е пусната в раздел "Секс" и не допускам авторът да има някакви по-сериозни намерения първоначално към даденото момиче. Въпросът е, че редът на нещата е друг, ако е мюсюлманка, а не нерелигиозна туркиня.
    Последно редактирано от Djara : 04-06-2013 на 20:27

В Курана. Аз не живея във филмите, прощавай, даже и не знам какво ви предлага турската тв манипулация.

И кой казва, че момичетата искат да правят секс преди брака? Това е до разбирания и модел на възпитание и среда.

Темата е пусната в раздел "Секс" и не допускам авторът да има някакви по-сериозни намерения първоначално към даденото момиче. Въпросът е, че редът на нещата е друг, ако е мюсюлманка, а не нерелигиозна туркиня.
    Извинявай много, но това са ПЪЛНИ глупости! Като за начало да те светна, че се пише "кОран" (пиша го с малка буква, за да усетиш къде е разликата). За кърджалийските села и местата населени предимно с турци тези правила, може би, наистина важат. Но за регионите със смесено население изобщо не съм съгласна, че е така. Смея да го твърдя, защото най-близката ми приятелка е туркиня, приятеля ми също е турчин. Отдавна вече не живеем в 19 век и е време да си отворим очите. Хората свободно могат да избират с кого да бъдат, каква религия да изповядват и прочее неща. Познавам много туркини, които отдавна са се разделили с девствеността, но все още не са омъжени и не виждам проблем за никой. И съм на мнение, че точно тези хора отдааавна са преминали към модерния начин на мислене и живот, но ние с невероятните си предразсъдъци към тях не желаем да го видим.
    Фереджета, всъщност имаме ние българите, но не го осъзнаваме. Само дето не са ни на лицата, а между ушите.

Да вземем да си мерим връзките с турците ли с теб? КУран и Коран са дублетни форми, щот преводът е от арабски. И изобщо тая топка, която ми подаваш, не е за твоите...крака.
    Нито Кърджали е България, нито авторът е уточнил изобщо, че питането му касае Бг, нито ти и твоя приятелски кръг сте показател. И аз имам приятелка туркиня, която еди-си-кво си с девствеността и, имам и приятелки помакини, дето ...същото, ама нали се сещаш какво значи вярващ мюслим и по презумция такъв.
    Не съм дала оценка на избора на автора дали да опита или не. Нито категоризирам религиите и последователите им. Но в исляма е така- 5-те стълба- или си, или не си.
    Моят бивш мъж беше мюслим и то не за 3 години...е и кво от това Откраднати очи?

Ако момичето има интерес би го демонстрирала и тогава религиозната ни и етническа дискусията се обезмисля.
    Последно редактирано от Djara : 04-06-2013 на 22:34

Да вземем да си мерим връзките с турците ли с теб? КУран и Коран са дублетни форми, щот преводът е от арабски. И изобщо тая топка, която ми подаваш, не е за твоите...крака.
    Нито Кърджали е България, нито авторът е уточнил изобщо, че питането му касае Бг, нито ти и твоя приятелски кръг сте показател. И аз имам приятелка туркиня, която еди-си-кво си с девствеността и, имам и приятелки помакини, дето ...същото, ама нали се сещаш какво значи вярващ мюслим и по презумция такъв.
    Не съм дала оценка на избора на автора дали да опита или не. Нито категоризирам религиите и последователите им. Но в исляма е така- 5-те стълба- или си, или не си.
    Моят бивш мъж беше мюслим и то не за 3 години...е и кво от това Откраднати очи?

Ако момичето има интерес би го демонстрирала и тогава религиозната ни и етническа дискусията се обезмисля.
    Виж какво, нито те знам каква си, нито ме интересува, нито пък съм тръгнала да си го меря, с който и да било.. И както теб не те засяга моя приятелски кръг, така и мен не ме засяга твоя бивш,настоящ или не знам си какъв мъж. Изказваш някакви категорични мнения като че ли пък, защото ти си еди каква си и си много веща и знаеща вече всички сме длъжни да се съгласим с теб. Изказвам мнението си и то е свързано с мои лични наблюдения. И къде по-точно видя да съм написала, че Кърджали е България?! Дадох просто пример.. Или от търсене на това да ми демонстрираш колко си на "ти" пропусна половината написано?! Както и да е, жива и здрава бъди, а какво е за моите .. крака, остави аз да преценя!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Казва се "имам симпатии КЪМ...", не "от"
    Религията не е проблем, стига човека да е свестен. Все пак има едно специфично нещо в тяхната вяра - ако наистина е мюсюлманка, както и семейството й, а не са от циганите, които взимат определена сума месечно, за да ходят забрадени и да посещават джамията, то тогава I love Music, ще трябва и ти да приемеш вярата й, ако искаш да сте заедно. + това, под "заедно" се разбира семейство. А смяната на вярата ти не означава само да кажеш "Ок, от днеска вярвам в Аллах" и готово, трябва обрязване. Сюнет - както му казват.
    Сега сигурен ли си, че имаш симпатии ОТ туркинята...?

Цитирай Първоначално написано от stOlen``EyEs Виж мнението
    Виж какво, нито те знам каква си, нито ме интересува, нито пък съм тръгнала да си го меря, с който и да било.. И както теб не те засяга моя приятелски кръг, така и мен не ме засяга твоя бивш,настоящ или не знам си какъв мъж.
    Ми тогава защо ти смяташ, че мен ме интересува твоята 3-годишна връзка и то до толкова, че и в двата си поста акцентираш върху това?

Изказваш някакви категорични мнения като че ли пък, защото ти си еди каква си и си много веща и знаеща вече всички сме длъжни да се съгласим с теб.
    Разбира се, че съм категорична - ислямът е категоричен, а не условен. Кой с кого би се съгласил не ме вълнува, дала съм точна и конкретна информация по темата, с което опровергавам теб
    Извинявай много, но това са ПЪЛНИ глупости!
    и най-учтиво отговарям на Аморето за закона .

И къде по-точно видя да съм написала, че Кърджали е България?! Дадох просто пример
    Примерът ти издиша, както и вс патетично в постовете ти за век-а, свободите, модерността и ала-балата.

Или от търсене на това да ми демонстрираш колко си на "ти" пропусна половината написано?!
    Не, нищо не търся, ти си го търсеше. Когато определяш нечии думи като "глупости" би трябвало да се аргументираш, а "на буля ми децата" не са аргумент в нашия диалог.

Коранът си е коран и е създаден преди сума-ти време.
    Наясно съм какво пише там, но и съм на мнение, че голяма част са безсмислени неща. А в петте стълба на исляма - никъде не пише за девствеността или брака, или нещата, за които спорим в момента. /Извинявам се, обаче, ако не съм разбрала правилно изречението ти относно петте стълба, че леко се обърках някъде там/.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Коранът си е коран и е създаден преди сума-ти време.
    Наясно съм какво пише там, но и съм на мнение, че голяма част са безсмислени неща. А в петте стълба на исляма - никъде не пише за девствеността или брака, или нещата, за които спорим в момента. /Извинявам се, обаче, ако не съм разбрала правилно изречението ти относно петте стълба, че леко се обърках някъде там/.
    Сори за въпроса, ама защо пишеш в червено?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

да се чувства важна

^ Не, просто реших да пробвам.

Фен Аватара на EffinSick
    Град
    Кофата.
    Лично аз не бих.

Ми тогава защо ти смяташ, че мен ме интересува твоята 3-годишна връзка и то до толкова, че и в двата си поста акцентираш върху това?

Разбира се, че съм категорична - ислямът е категоричен, а не условен. Кой с кого би се съгласил не ме вълнува, дала съм точна и конкретна информация по темата, с което опровергавам теб
    и най-учтиво отговарям на Аморето за закона .

Примерът ти издиша, както и вс патетично в постовете ти за век-а, свободите, модерността и ала-балата.

Не, нищо не търся, ти си го търсеше. Когато определяш нечии думи като "глупости" би трябвало да се аргументираш, а "на буля ми децата" не са аргумент в нашия диалог.
    Ей, обаче, ще ме накараш да повярвам, че турците наистина са фанатици.. в някои отношения си доста убедителна.. евала!
    Последно редактирано от stOlen``EyEs : 04-08-2013 на 00:02

nedei brat shta zapalqt dokat spish

Повече от фен Аватара на jasmins
    Много сте зле, честно
    jasmer

и циганка да е кво

Цитирай Първоначално написано от I love Music Виж мнението
    Имам симпатии от една красива и богата туркиня но ме спира това че е мюсюлманка. Вие бихте ли тръгнали с турчин, туркиня?
    Аз също съм туркиня и не мисля това за проблем да имам връзка с българин....Проблема е в семейството, всяко турско девойче слуша родителите си докато не се омъжи (за мюсюлманин), а после е нейно задължение да слуша мъжа си.
    Но има семейства, който не са чак толкова вярващи, и може би ще са съгласни на връзката ви, освен ако не и отнемеш девствеността, което при мюсюлманките е нещо много свято

Цитирай Първоначално написано от whitenigger Виж мнението
    nedei brat shta zapalqt dokat spish
    Защо да го палят?

Цитирай Първоначално написано от Nicksey Виж мнението
    Има наистина красиви туркини. Виж, стига да не направите семейство - давай. Просто...нека си запазим българската кръв в поколенията напред.
    Какво българско да запазим като турците са ни чукали векове на ред? Мислиш ли, че пра-пра-прабаба ти не са я чукали турци и да се е получило умешване на българска и турска кръв?

Да подчертая, че нямам нищо против абсолютно към никой турчин!
    Последно редактирано от kam3n1tza : 07-19-2013 на 22:55

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Да, за да ходя в тях и да се разхождам със свинска пържола в ръка, в тоалетната им вместо тоалетна хартия да ползвам корана, да викам на баща й - помпя я само отзад, че ме е гнус да я гледам.
    n00bs

Мега фен Аватара на Баща Ти
    БЛЯК!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Аз не бих

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Ако бях момче - не. Може да са минали о***д доста хора...

не мога да повярвам, че тука пишат едни съвременни тинейджъри.. всички сте толкова агресивни един към друг.. да, вярно е, че всички мислим по различен начин и следователно независимо от това каква религия проповядваме, на кой етнос принадлежим и какви имена носим- ние винаги ще сме различни, защото всеки е уникален по един или друг начин. И мога да твърдя, че в ничия история- като учебен предмет в училище, не настройват учениците така, както нас към турците.. важните факти като Цариградският договор от 16 септември 1913 г. (29 септември по нов стил) //мирен договор между Царство България и Османската империя// се забравят много лесно.. Ние продължаваме да се нападаме, не сме единни, всички сме граждани на Република България.. и повярвайте ми.. ако ние младите продължаваме така както нашите деди на времето никога наистина няма да бъдем истински Европейци..помнете че никой, който живее в 21 век не е виновен за случилото се преди 1000 години.. това е била грешка на нашите предци.. и последно един линк към тия, които не знаят нищо за Цариградския договор: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%...E%D1%80_(1913)

п.с: исках да напиша мнение като един нормален тийн, но вие така или иначе-като най-големите философи бяхте разсъждавали в/у партиите, историята и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си