.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Да, така е. Има много хора, които буквално полудяват понеже не могат да се отърват от представата за себе си, но веднъж вече видели "другата страна", започват да живеят в един собствен ад - измъчвани от илюзиите си. И това трябва да се избегне.
    ами да, прилича ми на шизофрения донякъде. Аз съм в периоди - понякога изобщо не се сещам за това, но днес се сетих от темата и в момента ми е доста зле. Замъглено ми е в главата, усещам едно много специфично напрежение в очите, което винаги придружава състоянието на дереализация при мен
    Последно редактирано от KumchoValcho : 04-09-2013 на 18:08

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho Виж мнението
    ами да, прилича ми на шизофрения донякъде. Аз съм в периоди - понякога изобщо не се сещам за това, но днес се сетих от темата и в момента ми е доста зле. Замъглено ми е в главата, усещам едно много специфично напрежение в очите, което винаги придружава състоянието на дереализация при мен
    малко се случва да преувеличи човек, виж не го мисли, гледай го като на предимство, защото си е такова. промени погледа си, все пак даден ти е шанса да виждаш отгоре, но ти твърдо гледаш насреща - хоризонта и просто нещо те тласка да си вдигнеш малко главата, но ти не се отпускаш достатъчно. опитай се и ще се увериш колко нов човек ще се почувстваш всъщност. някак си божествено - велико, сякаш ти си Бог и владееш всяко нещо.
    Ти сам каза, че си го срещал и като просветление, приеми го като такова, и ти ще се увериш, че е. И най-важното. Това не е обратим процес. Той започне ли веднъж, не спира да се развива. Няма да се върнеш в старото си състояние и след време ще се увериш, че изобщо дори не ти е нужно, и че психиката ти е много по-развита и ще се почувстваш още по щастлив. Нямам впредвид, щастието, което ти е било познато под друга форма преди тоя Велик, Велик процес, а ИСТИНСКОТО щастие. И погледни на депресията, която е отключила почти, напълно (казвам така, защото развитието е за цял живот) като на бонус, тъй като случката ти е дала повече, отколкото взела. Сам ще се увериш, че това си е чист дар, от теб за теб.

Супер фен
    what

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си