- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Въпросче за размисъл
ами да, прилича ми на шизофрения донякъде. Аз съм в периоди - понякога изобщо не се сещам за това, но днес се сетих от темата и в момента ми е доста зле. Замъглено ми е в главата, усещам едно много специфично напрежение в очите, което винаги придружава състоянието на дереализация при мен![]()
Последно редактирано от KumchoValcho : 04-09-2013 на 18:08
малко се случва да преувеличи човек, виж не го мисли, гледай го като на предимство, защото си е такова. промени погледа си, все пак даден ти е шанса да виждаш отгоре, но ти твърдо гледаш насреща - хоризонта и просто нещо те тласка да си вдигнеш малко главата, но ти не се отпускаш достатъчно. опитай се и ще се увериш колко нов човек ще се почувстваш всъщност. някак си божествено - велико, сякаш ти си Бог и владееш всяко нещо.
Ти сам каза, че си го срещал и като просветление, приеми го като такова, и ти ще се увериш, че е. И най-важното. Това не е обратим процес. Той започне ли веднъж, не спира да се развива. Няма да се върнеш в старото си състояние и след време ще се увериш, че изобщо дори не ти е нужно, и че психиката ти е много по-развита и ще се почувстваш още по щастлив. Нямам впредвид, щастието, което ти е било познато под друга форма преди тоя Велик, Велик процес, а ИСТИНСКОТО щастие. И погледни на депресията, която е отключила почти, напълно (казвам така, защото развитието е за цял живот) като на бонус, тъй като случката ти е дала повече, отколкото взела. Сам ще се увериш, че това си е чист дар, от теб за теб.
what