- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Industrial Piercing!
Гентамицина помага много,но ако няма някакво възпаление е напълно излишно и не е за продължително мазане.Вазелина заздравява кожата,прави я по-еластична и като цяло помага много...примерно от вазелин с невен съм много доволен,конкретно за флешовете имал съм дедстречове,блоуаутове и кво ли още не и вазелина ми беше много полезен като цяло.А по темата се изнервих че никой никаква информация не е дал на девойчето с кво да се маже кво да прави иииии нормално ли е да и тече кръв на следващия ден...
с мацката сме от един град и честно казано този който я е пробивал на мен ми изглежда сякаш хал хабер си няма за какво става дума въпреки че се води нещо като студио и дори не съм си помисляла че може да се хване да обяснява как трябва да се грижи за пиърса
аз отидох при него да ми свали смайлито защото аз не можах сама и той като почна да дърпа че да развива с клещи накрая топчето беше развито и той продължава с клещите и аз му предложих да го хване с ръка и да го махне.. не знам как не ми скъса ципата мен толкова не ме боля като се пробивах
така че няма нищо странно в случая
грешно да но странно мне