.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 99

Hybrid View

Голям фен Аватара на Slobbery
    Повечето турци имат мания за собственост,от край време за тях е "гордост" да спят с българка...Най-добрата ми приятелка в момента ходи с турчин,от който не може да се оттърве от край време,доста пъти са късали ,но той си и казва "Ти си моя,ходи се забивай с който искаш,после ще ги смачкам"или нещо от този род...Та недей .

~

Цитирай Първоначално написано от Slobbery Виж мнението
    Повечето турци имат мания за собственост,от край време за тях е "гордост" да спят с българка...Най-добрата ми приятелка в момента ходи с турчин,от който не може да се оттърве от край време,доста пъти са късали ,но той си и казва "Ти си моя,ходи се забивай с който искаш,после ще ги смачкам"или нещо от този род...Та недей .
    Мда има нещо такова не ме оставяше на мира....

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    "Ти си моя,ходи се забивай с който искаш,после ще ги смачкам"или нещо от този род...
    Това не е чувство за собственост , това е истински мъж . Моята приятелка ако ходи да се зарибява с хората и аз бих ги смачкал....

Цитирай Първоначално написано от Eskapel4o Виж мнението
    Това не е чувство за собственост , това е истински мъж . Моята приятелка ако ходи да се зарибява с хората и аз бих ги смачкал....
    дано никога не си хванеш приятелка

Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    дано никога не си хванеш приятелка
    Ако някой сополанко закача приятелката ти ще стоиш вдървен и ще гледаш ли ?

Ако някой сополанко закача приятелката ти ще стоиш вдървен и ще гледаш ли ?
    Естествено, че не, но ако тя ходи да се навира при него ? Ще тръгнеш да се излагаш, като се занимаваш и с двамата или просто ще и теглиш майните ?

И кое му е мъжкото да се държиш с нея, като с предмет

Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    Естествено, че не, но ако тя ходи да се навира при него ? Ще тръгнеш да се излагаш, като се занимаваш и с двамата или просто ще и теглиш майните ?

И кое му е мъжкото да се държиш с нея, като с предмет
    Аз казах ако някои я закача , не ако тя се закача , но разбира се ако тя се закача , тегля и майните .
    Апък съм на бара със приятелката си и ако някой дойде каже , ало как си ала бала и ако тя не обръща внимание и ония продължава да нахалства , ще го смачкам . Не , не се държиш с нея като с предмет , а я закриляш .

Голям фен Аватара на Slobbery
    Забравих да спомена ,че и нея си я потупва системно...редовно е посинена,я ръка,я устна...

~

Супер фен
    Град
    България
    Те повечето мъже са така?Познавам 37484827484723472342347238472348324723483274834723 7483472348234723 българи,които бият други момчета само защото са писали на приятелката им?
    по темата:това,че е турчин не трябва да те спира.Ако искаш да го правиш,правиш ако не-не.Но щом си на 17,направи го.
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си