.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Ако един мъж спи с много жени това е нещо положително.
    Да бе да..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Да бе да..
    В повечето случаи е така.
    А иначе-странно е за обществото жена да спи с жена. Така че пак няма да е ''угодна''.
    Най-добре да си живее всеки както му е кеф и да не се съобразява с посредственото мнение на масата хора.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    В повечето случаи е така.
    За кого е така?
    Най-често мъжете си се хвалят един друг, че са направили още някоя бройка. Още не съм виждала жена, която да каже "евала му на този, спал е с n-брой жени".
    По моите наблюдения, мъжът спал с много жени е на същото ниво в очите на една жена, на което е и една 'курва' в мъжките очи.
    И спря да се върти за миг земята..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    За кого е така?
    Най-често мъжете си се хвалят един друг, че са направили още някоя бройка. Още не съм виждала жена, която да каже "евала му на този, спал е с n-брой жени".
    Току-що срещна.

Нищо няма да й кажат. Един куп мъже ще й обясняват как е лесбийка, защото още не е спала с тях, щото те, нали, са сууупербогове в леглото и просто ще й преобърнат ориентацията. Един куп жени ще се стряскат от нея, защото ще мислят, че като е лесбийка, ще ги изнасили, но на никого няма да му мине през ума да й залепи етикет "курва".

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    За кого е така?
    По моите наблюдения, мъжът спал с много жени е на същото ниво в очите на една жена, на което е и една 'курва' в мъжките очи.
    Говорех от мъж към мъж, че си го намират за окей. Не искам да знам бройката на мъжа ми пък каквото ще да става. Или ще се стресна от числото, или няма да се зарадвам. Както казах, няма угодия.

А ако жена спи с жени-тя е просто лесбийка, независимо колко са жените и пр.
    И лесбийките, както курвите, както мъжките курви, както гейовете на обществото НЕ се харесват. Или поне на българското.

Така че както казах-живейте си живота и да не ви пука за ничие мнение. Още повече за общественото или това на някой непознат. Туй то.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си