- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Let's think outside the box for a minute...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
За кого е така?
Най-често мъжете си се хвалят един друг, че са направили още някоя бройка. Още не съм виждала жена, която да каже "евала му на този, спал е с n-брой жени".
По моите наблюдения, мъжът спал с много жени е на същото ниво в очите на една жена, на което е и една 'курва' в мъжките очи.
И спря да се върти за миг земята..
Току-що срещна.
Нищо няма да й кажат. Един куп мъже ще й обясняват как е лесбийка, защото още не е спала с тях, щото те, нали, са сууупербогове в леглото и просто ще й преобърнат ориентацията. Един куп жени ще се стряскат от нея, защото ще мислят, че като е лесбийка, ще ги изнасили, но на никого няма да му мине през ума да й залепи етикет "курва".
Говорех от мъж към мъж, че си го намират за окей. Не искам да знам бройката на мъжа ми пък каквото ще да става. Или ще се стресна от числото, или няма да се зарадвам. Както казах, няма угодия.
А ако жена спи с жени-тя е просто лесбийка, независимо колко са жените и пр.
И лесбийките, както курвите, както мъжките курви, както гейовете на обществото НЕ се харесват. Или поне на българското.
Така че както казах-живейте си живота и да не ви пука за ничие мнение. Още повече за общественото или това на някой непознат. Туй то.