- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Let's think outside the box for a minute...
Хубава репутация сред приятелите си?!
Та по темата, курва ще е според обществото, ако обществото знае какво прави тя. Което зависи от това как си потбира партньорите. Сещаш се, че едно момиче може да е спало с 3-ма човека само, но ако тези 3 са от една компания, познават се и т.н. ще ѝ е лепнат вече етикета. Обаче, ако момиче е спало с 15 момчета, които нямат общи познати, не се хвалят насам-натам и т.н., никой не знае бройката на момичето, то няма да ѝ се лепват етикети. Имаше една в гимназията още като учех - супер дръпната изглеждаше, не приличаше на някоя разпоретина, ама само изглеждаше така. Скрити лимонки много. Ама хората лепват етикети само на очевидните(с поведение, облекло, начин на гримиране, изразяване и разбира се "стаж", който е известен).
Не знам за лесбийките, ама не ми се вярва да им е толкова лесно да си намират партньорки. Пък и да не е така, то не ми се вярва да се хвалят наляво-надясно с това, колко са забили, все пак не са "мъже", дори и да заемат тяхното положение. Хомосексуалистите като цяло мисля, че не парадират с бройки, ама не съм много запозната. Само един познат имам гей, никога не ми е казвал, кого и/или колко е забивал. Лесбийка не познавам(или поне така си мисля), само една би-сексуална, която обаче упорито отрича влечението си и към жените пред хората.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 04-16-2013 на 07:03