.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4072

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Не мога да повярвам.Сънувах я.Отново.Този път не се събудих с насълзени очи , не чупих чинии , а вместо това размишлявах.Може би все пак ми липсва , но за първи път от много време не успях да контролирам съня си.Ако макар и за секунда допусна, че е на база подсъзнателно възприятие , може би наистина не само аз не мога да и простя..Хммм. Гордостта не ми позволява да я потърся отново , а и би ме било срам.Защо ми са всичките умения , ако не мога да направя едното нещо , което наистина искам.
    Ще те бъде срам само ако го позволиш. Не бъди горделив (да не се бърка с горд) и потърси момичето, ако смяташ, че тя е това, от което (в момента) имаш нужда.

Някойтам, и аз не съм имала подходящи учители по английски, затова се хванах и тръгнах на курсове. Напреднах за нула време и за две години стигнах до сертификат Advanced. Това не е оправдание. Ако си решил сам да учиш, песните далеч не са най-добрият вариант. Срамота е млад човек да не знае английски, голяма спънка е.

Добре ми е, имам цял следобед за оползотворяване, след като пропуснах тъпотията в даскало днес. Успокоих се за тия сънища най-накрая и съм готова за купон :д

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Някойтам, и аз не съм имала подходящи учители по английски, затова се хванах и тръгнах на курсове. Напреднах за нула време и за две години стигнах до сертификат Advanced. Това не е оправдание. Ако си решил сам да учиш, песните далеч не са най-добрият вариант. Срамота е млад човек да не знае английски, голяма спънка е.
    Виж сега. Не знам дали е много уместно да подхващаме този разговор в тази тема,защото може да започнат да ни корят за спамене.Иначе аз пред никого не се оправдавам.Така са се развили нещата така се е случило.Като цяло си права да, понякога е голяма стъпка,но то и други неща са спънка.Като например търсенето на 20 годишни с 10 годишен опит едвали не и т.н.Няма как да познаваш живота ми е да знаеш,защото нещата са се наредили така.Като цяло от моите наблюдения процентно при хората след 90ти набор е по залегнато на английският като приоритетен и много хора след този набор ми прави впечатление,че пишат,говорят и четат този език като втори майчин.Друг е въпроса,че има и много хора след този набор дето и българският не знаят или знаят повече английски отколкото български език.Хората около моят набор владеещи английски език процентно са далеч по малко.Малко са хората на тази възраст от моето обкръжение пък и иначе,които го владеят много добре.За по възрастните да не подхващам тема,но при тях също е разбираемо,защото когато те са учили страната ни е гледала повече към Русия и се е наблягало на руският и малко по малко на немският език.Същата може да се каже,че е и тенденцията с компютрите макар,че там мога да кажа,че знам някое и друго нещо в повече от повечето мои набори.Като цяло от това дето съм прочел нямам нито твоето време или свобода на действия,нито парите,времето за доучване или други подробности за такива социални експерименти.Родителите ми също нямат финансите на твоите да не говорим,че гледам да взимам колкото се може по-малко от тях.Иначе на курс по английски ходех-безплатен при един от корпуса на мира на САЩ. Преводачката,момиче две години по-голяма от мен и то нашият град казваше че е научила английският основно от разни предавания по телевизията и си го влдееше доста добре.Само дето в разговорите ни с американеца,често трябваше да ни е посредник,защото и той знаеше само малко български.Както и да е учихме няколко месеца,но след време курса се разпадна,защото започнахме да ходим много малко хора.Относно,че било срамота млад човек да не знае английски това не е вярно.Все пак все още родната ни държава е България и е срамота,когато не се знае най-вече българският език

А иначе какво да кажа.Работа,работа в нас,постоянно бъхтене почти по цял ден и накрая от живота получавам за награда просто един голям к*р.
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-18-2013 на 08:12
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си