- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
^
Добре съм, бодро и весело ми е, но имам някаква отвратителна мускулна треска, чувствам се сякаш съм си пренатоварила кръста и съм разтегнала нещо... как се облекчава това! :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Не обичам да пия лекарства по график. Лягам късно, а пък сутрин рано си навивам алармата, само за да стана и да изпия едно хапче.
Днес чух едно човече по телефона, което ми оправи болното настроение за седмици напред.
Ще се пръсна от щастие, любов и хапчета.![]()
И спря да се върти за миг земята..
От една седмица насам съм почнала да се готвя в/у презентацията за Jefferson Davis, постоянно само това ми е в главата, как ще изляза пред всички да говоря, днес не можах да се съсредоточа в/у нищо друго и накрая той ще ми каже, че я отменя за Четвъртък![]()
Аз се чувствам ужасно тези дни, пък и не стига, че най-добрата ми приятелка и гаджето и се натискат, докато аз се опитвам да забравя един олигофрен, който ми разби сърцето...като цяло, тежка седмица![]()
![]()
![]()
Олеее ще се побъркам. След 40 мин трябва да изляза, а даже не съм си изсушила косата. Не ми стига времето за нищо, а не мога да си го навия, да съм по бърза.
На всичкото отгоре не мога да спра да мисля за него. Искам ей така, като с магия, да го забравя...ама...
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Аз го пиша както е на български. А иначе сега като ги сравних и двете в Google Превода им който изкарва няма и буквичка разлика И всъщност много не ми е ясно защо се получава така като, в твоят израз to e към, а определителният член изобщо липсва.Иначе не че съм запознат толкова с английският език.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Направи услуга на човечеството и никога не превеждай изрази/изречения с Гугъл Транслейт. Трагично е. Само за отделни думи става.
И научи английски, не си толкова дърт, че да не можеш.
Чувствам се приятно, нещо никак не ми се ходи на даскало, а трябва... Последен ден и после 4 дни ще се размаааажа от кеф <3
Днес един съученик ми съобщи най-най-хубавата новина в дългосрочен план! Имам бая хора да черпя!![]()
1. Не съм го научил,защото в училище ни се смениха един куп учители всеки с различни изисквания и желания.По-голямата част от това,което знам го знам от боравенето с компютъра.
2.По едно врме бях започнал да се уча от преводите на разни песни,но нещо изгубих стимул пък и все пак песните се превеждат от всякакви хора.Наскоро по БТВ май беше казаха за някакъв сайт с преведени клипове на песни с цел обучение,но не съм го търсил.Пък и смятам,че езика се учи най-добре на място.Ако някога имам възможност може би бих отишъл в някоя англоговоряща държава да се понауча.
3.Дори написан така израза ще се разбере.Въпреки,че говоримият език ми го няма никакъв,да не говорим за слушане през 2006та в Турция слушайки от други съученици и това,което знам не останах гладен и жаден.И не, на турски език пък изобщо нямаше как да се разберем.
DisappointedDreamer няма да се повтарям.
Е и това го доживях.Да ми се извиняваш за тона сиОценявам го де.
![]()
Иначе по темата.
Днес забравих какво сънувах,но за момент пак ми проблесна,че сънувах една съученичка.Чудя се защо ли отвреме наврме я сънувам в различни ситуации без дори да съм мислил или говорил за нея през деня,да сме се засичали,да сме си говорили и.т.н. в скоро време.Каква ли е символиката на това и защо е една от най-чето сънуваните от мен хора.Вярно,че се уважаваме въпреки,че се виждаме около веднъж годишно с малки изключения,вярно,че веднъж преди години сама ми предложи помоща си,но не мога да разбера това символ ли е някакъв или просто някаква прператка към бъдещето.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 04-17-2013 на 08:33
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Тъжно ми е![]()
Крепи ме само това , че в Събота ще бъдем заедно<3
Искам вече да си се приберам вкъщи![]()
С такава охлювена скорост се движа в бачкалъка, че май ше ми го натрисат отзад без предупреждения.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^ Защитавай задът!
Усещам,че майка ще ми пили известно временце,ама...майната му, ще ме изнерви и после ще ми мине,ама не е там работата.
Както и да е. ЗАВЕТНИЯТ ДЕН ДОЙДЕ! Той си идва и се радвам,ама толкова ме дразни ,че не ми звъни, за да ми каже къде е по трасето,щото се бяхме разбрали да го чакам, че не е истина. Много мразя така. От няколко седмици насам, все аз трябва да се сещам![]()
maDamn
Не мога да повярвам.Сънувах я.Отново.Този път не се събудих с насълзени очи , не чупих чинии , а вместо това размишлявах.Може би все пак ми липсва , но за първи път от много време не успях да контролирам съня си.Ако макар и за секунда допусна, че е на база подсъзнателно възприятие , може би наистина не само аз не мога да и простя..Хммм. Гордостта не ми позволява да я потърся отново , а и би ме било срам.Защо ми са всичките умения , ако не мога да направя едното нещо , което наистина искам.
Ще те бъде срам само ако го позволиш. Не бъди горделив (да не се бърка с горд) и потърси момичето, ако смяташ, че тя е това, от което (в момента) имаш нужда.
Някойтам, и аз не съм имала подходящи учители по английски, затова се хванах и тръгнах на курсове. Напреднах за нула време и за две години стигнах до сертификат Advanced. Това не е оправдание. Ако си решил сам да учиш, песните далеч не са най-добрият вариант. Срамота е млад човек да не знае английски, голяма спънка е.
Добре ми е, имам цял следобед за оползотворяване, след като пропуснах тъпотията в даскало днес. Успокоих се за тия сънища най-накрая и съм готова за купон :д
АХРАХХАГХГХГАЕФВСЙЦИО!№!№ *@$Е(Ч*$$ЕР@Ч$
ЩЕ ЛУДНА!!! ИСКАМ ВКЪЩИ!!!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
![]()
наваля ме дъжда, ама поне свърших каквото трябваше да се свърши. Още чакам, много е гадно да не зависи нещо от теб :/ И трябва да седна да уча, ама вместо това слушам тъпи песни. :Д
Ииискам го, имам нужда само от него,ноо той се справя без мен и си мисли ,че съм го забравила...сигурно го е страх от моето 'не', което всъщност е едно огромно ДАааа ;(((( .... иска ми се да види това и да ме потърсииии,защото още го обичам и ще е така завинаги ,докрая и после отначалооо <33333