- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
^сладурка
Наблягам си парцалките и тази седмица target-a ми е биологията. 5 теми, по 20 страници, мисля бързо да изям![]()
Иначе, е хладно, мрачно и дъждовно. Убива настроението.
Няма ли по-бързо да идва великден, че имам нужда от малко почивка и смяна на обстановката. Писна ми от клюкари, лицемери и пр.
Тази вечер поне спах. И го сънувах. Оо, трябва да направя нещо, не мога повече да се измъчвам. Искам просто някой да ме гушне и да седим така с часове...Мечти...
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Пия кафенце и сядам да уча.
Само да си оправя леглото преди това иии така.
Квартирки да ми се спускат!![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Хайде Chacho Честит Рожден Ден и от мен малко на патерици.
След вчерашното прекопаване цял ден в селото ни сега имам мускулна треска навсякъде.Днес пък пак ще има вадене от мазето на един тон работи,че и неговата площадка трябва да се циментира.Смятам че колкото по-бързо ми се отдаде възможност да се отдалеча и успея да се справя със страховете си толкова по-добре за мен,колкото и егоистично да е това.Но къде тези възможности,този късмет и тази решителност. И телефона засега не ми звъни както уж трябва,но пък от друга страна с все повече "колеги" започвам да се запознавам или разбирам,че познавам.Особено пък и покрай тази промоция тия дни.Засега двете касиерки с една от който съм бил на кафе или разпивка два три пъти,другата с която съм бил един път,трета,която съм виждал два пъти на работното и място,един от селото ни,един от София дето баба му ни е комшийка,една жена на един приятел на баща ми и т.н и т.н.Да не би пък първо да трябва да се запозная случайно с обстановката,не че не съм запознат до голяма степен.
Иначе ако съдбата е имала за цел да ми покаже колко готин е физическият труд определено се справя доста зле.Ако целта и е била да ме отврати от физическият труд и особено от тежкият физически труд значи се справя идеално.Ако някога имам възможността изобщо ама изобщо няма да си мръдна пръстта за някаква физическа работа, за която мога да си платя.
Иначе днес сънувах наред с другите неща и че съм на нещо като между изпит и интервю.Знаех си нещата и материала идеално обаче бях много притеснен и се обърквах и забравях някои свои знания.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Бясна съм , заради някакъв си муньо там, вместо да си дойде днес, ще си дойде утре. Бясна съм , мамицата му...
maDamn
Станах в 4, облякох се за тичане, опитвам се да си налея вода... тя спряна по неизвестни причиниРазвалиха ми се хубавите планове за днес, но нищо, и утре е ден.
ЩЕ СЕ ЗАСТРЕЛЯМ. С ВЪЗДУШНАТА ПУШКА. ДА МЕ БОЛИ.
Мразя моменти като този. Мълчи, затворил се е в черупката си и не смее да се покаже.
Не знам дали да отида на рождения ден на Георги. Нямам подарък, имам 40 минути да го измисля.
Ако имате идеи за подарък на момче до 10-тина лева, казвайте.
Става на 27, обича риболов, бейзбол и планини разни. Пие, не пуши, много пие дори.
Тениска и чаша не са опции-ще му бъдат подарени от други хора.
Блъди - тирбушон, някое хубаво риболовно списание, компас, хубава отварачка за бира, халба, патронче алкохол (50 мл), карта на някоя планина, пътеводител, джобно ножче, химикалка.
Примерно
На мен ми е криво, изключително криво.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Очертава се да си го видя след 2 седмици! Дано, дано, дано, че вече малко почвам да изперквам!!!!
Изгубих желание за живот..
Да останеш едновременно без приятели, приятелка, подкрепа и то в най-важната и определяща част на живота ти - not cool
Нито ми се занимава с изпити, нито с нищо.. никакви балове, никакви матури... нищо не ме интересува...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Оф, готова съм..
Да вземе да свърши по-бързо тоя тъп семестър, че само с простотии ме занимават.
Чувствам се абсолютно празна отвътре.
Все едно нищо няма там, само едно кухо пространство.
Нито съм доволна от свършеното, нито съм нещастна.
Както казва House M.D. - I'm fine, I'm just not happy..
Искам да си почина от това тъпо училище и да се видя с приятеля ми..Нуждая се от сън.
Влади, благодаря. В крайна сметка се оказа, че трябва да съм без мъжо и без приятелката ми и се отказах да ходя. Надявам се да не ми се разсърди пича.
А ние с моя се оправихме, той ми оправи настроението и вече съм с огрооомна усмивка до ушите. Обичам го,бе. <3
Цял ден краката си клатих, сега ще ми дойде нанагорно. 4 теста, да прочета за 8 автора нещата, 2 есета по английски език, 1 матура....УФ!
Ама ще се учи, какво да се прави...
вевеввв как ми се спи
изморена съм много и въпреки всичко изкарах шестичките днес *самохвалство*
Тоя път съм ядосан на себе си , мамка му...заради това не ми минава вече една седмица , трябва да се вземат мерки.От мен.Самостоятелно.
Снощи спахме двамата...по на скайпТоест той спа, а аз като някоя ненормална го слушах как диша
Толкова много ми липсва, искам си го вече да си идва, да си го видя, да си го пипна, да си го гушна и т.н, да знам, че е тук. Повече никога няма да му дам да отиде някъде за толкова дълго време. Само да дойде Юни и си е само мой
Майната им на всичко, взех си болничен и няма да мръдна от нас, освен за тренировките! Той е страшно мил и се грижи за мен, води ме на лекар. Изстисква ми сокчета, готви ми. Леле колко го обичам !
Опитвам се да не се ядосвам, да си повтарям как всичко ще се нареди и ще си намерим, каквото търсим и досадното създание няма да е толкова досадно. Не знам колко по-хладно да се държа, не искам да пускам прекалена злоба и раздразнителност, защото това ще рефлектира в лоша посока, но също така и не знам колко време ще издържа само със сериозност и хладно спокойствие. Учудена съм на себе си, че още не съм избухнала. :Д Ще го приема като каляване на волята и биволското ми търпение.
Тъжно ми е за него, надявам се проблемите със семейството му да се оправят, толкова е добър, не заслужава такива неща да му се случват.
Смятам да мина на максимата "и сам войнът е войн" за следващите няколко месеца, нямам намерение да опирам до разни подозрителни "познати".
И чакам. Търпението е добродетел, особено след като нямам никакъв друг избор.
пак прецаквам нещата
(понякога)имам чувството,че никой не ме разбира
само да се оправи времето и съм чук
но имам много неща, за които се притеснявам и май ще ми изиграят лоша шега
уф, напоследък съм много самотничка, не знам
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.