.
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 203
    Фен Аватара на DS
    Град
    Bulgaria
    +1
    съгласен съм с ForzaFelipe, пожелавам ти успех братле!

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Поради доста причини,но ще изброя неща ,които особено ме дразнят.

1.Писна ми да ме дискриминират в собствената ми държава! Писна ми от различни индивиди от цигански произход,които по никакъв начин не допринасят за държавата ни,а само я развалят. Писна ми да ми казват,че трябва да се съобразявам с тях,да им помагам и така нататък . Не желая да такива хора да живеят на моят гръб.
    2. Писна ми от крадливи политици !
    3. Писна ми от беззаконието и анархията в държавата !

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Що ? Тук и с 2 висши - береш ягоди. А учените взимат 10 пъти по-малко пари.
    Много си малка да го разбереш, ама човек завършил рисуване и философия няма как да си намери добре платена работа. Има висше както и висше...

Второто което, е тези така наречени учени какво точно са направили, че да си заслужат парите? Ти въобще знаеш ли каква е работата на тези прословати учени? Седът си на гъза и се оплакват...

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Те просто ни гонят от нашата държава...
    Или пък ние сами си се гониме?

Цитирай Първоначално написано от whitediamond Виж мнението
    Поради доста причини,но ще изброя неща ,които особено ме дразнят.

1.Писна ми да ме дискриминират в собствената ми държава! Писна ми от различни индивиди от цигански произход,които по никакъв начин не допринасят за държавата ни,а само я развалят. Писна ми да ми казват,че трябва да се съобразявам с тях,да им помагам и така нататък . Не желая да такива хора да живеят на моят гръб.
    2. Писна ми от крадливи политици !
    Интересно ми е в коя държава си където тези 2-те точки не важът.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Много си малка да го разбереш, ама човек завършил рисуване и философия няма как да си намери добре платена работа. Има висше както и висше...

Второто което, е тези така наречени учени какво точно са направили, че да си заслужат парите? Ти въобще знаеш ли каква е работата на тези прословати учени? Седът си на гъза и се оплакват...

Или пък ние сами си се гониме?

Не ме слагай в женски род.
    Единствените професии и образование , с които можеш да се реализираш, с аджеба сигурна работа и доходи са медицина, Военно морското, архитектура до някаква степен и туй то. Всичко друго е... ташак работа.
    Претъпка се с икономисти и прависти.
    Държавата - България в момента е пред ръба. Или въобще не може да се нарече ,че имаме такава.
    Университетите са в окаяно състояние! Голяма част от преподавателите да не кажем,че са пенсионери. Приемат кандидат студенти лесно , турчета на едни места си плащат да не ги късат, а на други и това не правят.. и се в края бълват хиляди завършили ,,висшисти'' .
    Но не ! Кадърни хора отиват в чужбина , за да учат. След това се връщат в БГ с желанието с получения опит да завъртят някой бизнес у родната си земя , но веднага се провалят и я напускат за винаги.
    Не разбираш ли, че с 500 лв, дори 1000, на убийствена работа... не се гледа семейство !
    Тук се преуспява само с връзки, мръсни игрички и подкупи...
    Циганите скитат по улиците и изнудват стари пенсионер... А ти как си се представяш с 200 , 300 лв пенсия , без да те издържа някой ?
    А учените и кадърните хора , които напускат България, защото тук няма работа за тях... в чужбина им постилат червен килим.. и ги търсят под камък и листо, защото знаят, че точно от такива хора се нуждае ... бъдещото развитие на държавата им!!!
    Последно редактирано от klimatronik : 04-17-2013 на 07:33

anonymous708973
    Guest
    Не ме слагай в женски род.
    Единствените професии и образование , с които можеш да се реализираш, с аджеба сигурна работа и доходи са медицина, Военно морското, архитектура до някаква степен и туй то. Всичко друго е... ташак работа.
    Не знам дали говориш за България или за чужбина, но за чужбина това твърдение е просто абсурдно, за България също не е вярно.
    Вземи се информирай как фирми, които в момента дават работа на стотици човека, са започнали от едно малко гаражче и Лада.

Факт е, че в държавата положението е трагично, но не можеш да ограничиш успелите до 4 професии.
    Аз съм ще заминавам в чужбина това лято.

Едит: Сега прочетох и медицина. МЕДИЦИНА?! Нелепата област, в която личен лекар си клати краката и взима пет бона от въздуха, а кардиохирургът - под 1000 лв, ако няма частна практика?! ТОВА ли ти е сигурното? Че да захвана един личен лекар да стана, живот ще си живея.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не знам дали говориш за България или за чужбина, но за чужбина това твърдение е просто абсурдно, за България също не е вярно.
    Вземи се информирай как фирми, които в момента дават работа на стотици човека, са започнали от едно малко гаражче и Лада.

Факт е, че в държавата положението е трагично, но не можеш да ограничиш успелите до 4 професии.
    Аз съм ще заминавам в чужбина това лято.

Едит: Сега прочетох и медицина. МЕДИЦИНА?! Нелепата област, в която личен лекар си клати краката и взима пет бона от въздуха, а кардиохирургът - под 1000 лв, ако няма частна практика?! ТОВА ли ти е сигурното? Че да захвана един личен лекар да стана, живот ще си живея.
    Не се вкарвай във филми . То така се отваря фирма , от гаражче и Лада - ми айде успех ти пожелавам. Отваряй фирма.
    Не всеки човек има този нюх и не всеки има тези качества за успешна реализация, но хората са различни и на много държава не им осигурява работа за желаната професия.
    Не казвам ,че не става, но е в пъти по-трудно и невъзможно , от колкото в западни държави.
    Медицината не е за всеки. Хирурзите взимат също сравнително малко... дори подигравателно малко! Болниците винаги изпитват недостиг на лекарства и технологии! Но имат сигурна работа, докато другаде риска от безработица е голям.
    Така... заминаването в чужбина е личен избор на всеки! Никой няма право да съди емигриралите ! Тук може да има работа за някои, но за другия няма. Тук средната класа е унищожена . Това исках да кажа. Никой няма право да съди!

Мега фен Аватара на Chacho
    Бая са ви странни представите за платежни професии.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Deadlock
    Защо пък личните лекари да си клатят краката? И вземи стани, да, да видиш какъв безгрижен живот е.

Личните лекари далеч не си клатят краката . През кабинетите им минават над 100 човека всеки ден . Болни , нервни деца все мрънкащи и немрънкащи . Отделно посещения по домовете не си е малко .

В България съм,засега ...

anonymous708973
    Guest
    О, ужас! Мрънкащи и недоволни хора. Тц, тц.
    Как ви се струва да си до лакти в нечий гръден кош, да му виждаш биещото сърце, да слагаш стентове и да вадиш тромби от аорта и да получаваш 900 лв?
    А тия посещения по домовете се правят тооооолкова рядко, че нямам думи.

Не се вкарвай във филми . То така се отваря фирма , от гаражче и Лада - ми айде успех ти пожелавам. Отваряй фирма.
    Аз говоря за конкретна фирма, не си правя вятър на устата

Естествено че хирурзите имат много по тежка работа . Но това не значи че и личните лекари само си клатят краката .

Мега фен
    Те хирурзите не ,че имат по- тежка работа , ами по- рискована от на личните , макар че не може да се каже и така.
    Всеки си специализира отделна област.
    Я вземи някой хирург да лекува болни от всякакви болести - ми не става

Мега фен
    Как ви се струва да си до лакти в нечий гръден кош, да му виждаш биещото сърце, да слагаш стентове и да вадиш тромби от аорта и да получаваш 900 лв?
    Ам ,чякай малко.. то това , ако го прави с желание и му е кеф си е съвсем нормално.
    Ако не му е кеф няма да се занимава с тази работа..

Мега фен
    Град
    Earth...
    некадърен пост
    Първо ми казваш как човек с 2 висши беше вишни, после ми обесняваш как образованието в България е боклук. Та значи, този с 2 висши не може повече от това да беше вишни и за това и бере вишни.

Останалата ти част от поста също е некадърна, но темата е била предъвката няколко милиона пъти.

Не се вкарвай във филми . То така се отваря фирма , от гаражче и Лада - ми айде успех ти пожелавам.
    А как се отваря фирма бе пичке? С S65 и къща в Бояна в часта която има канализация и с предпочитане да е пред резиденцията?

Ти си тоя дето си във филмите!!!

В България съм,засега ...
    Заглавието на темата е: "Защо "напуснахте" България". Искам да ти обърна внимание на думата "напуснахте"! Много критики имаш, ама 1 ред не можеш да прочетеш. Не ми трябваше много, за да ви дам пример как даден човек в България не говори Български. После пантерка решава, че трябва ме цитира по темите...

Ам ,чякай малко.. то това , ако го прави с желание и му е кеф си е съвсем нормално.
    Ако не му е кеф няма да се занимава с тази работа..
    Много му е кеф на 1 хирург когато твоя живот е на масата пред него. Много ще му е кеф когато те направи сакат или просто те утрепа.

Аааа, понеже говореше как в чужбина постилят червен килим на Българите което е меко казано смехотворно ще ти кажа какво точно трябваше да направи 1 Българка която е била хирург в България за известно време тука на континента на мечтите. Нищо особено... Само и трябваше 10 години училище и много късмет...
    Последно редактирано от Nakadah : 04-18-2013 на 07:15

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Първо ми казваш как човек с 2 висши беше вишни, после ми обесняваш как образованието в България е боклук. Та значи, този с 2 висши не може повече от това да беше вишни и за това и бере вишни.

Останалата ти част от поста също е некадърна, но темата е била предъвката няколко милиона пъти.

А как се отваря фирма бе пичке? С S65 и къща в Бояна в часта която има канализация и с предпочитане да е пред резиденцията?

Ти си тоя дето си във филмите!!!

Заглавието на темата е: "Защо "напуснахте" България". Искам да ти обърна внимание на думата "напуснахте"! Много критики имаш, ама 1 ред не можеш да прочетеш. Не ми трябваше много, за да ви дам пример как даден човек в България не говори Български. После пантерка решава, че трябва ме цитира по темите...

Много му е кеф на 1 хирург когато твоя живот е на масата пред него. Много ще му е кеф когато те направи сакат или просто те утрепа.

Аааа, понеже говореше как в чужбина постилят червен килим на Българите което е меко казано смехотворно ще ти кажа какво точно трябваше да направи 1 Българка която е била хирург в България за известно време тука на континента на мечтите. Нищо особено... Само и трябваше 10 години училище и много късмет...
    хахахаххахаха. Ти си било много лудо джоре.
    Един човек никога няма да стане хирург без да си харесва работата.

Относно за учените , които им постилат червен килим не виждам нищо смехотворно.
    Да , представят ни като циганска нация, но на доброто качество мръвка държат .
    Относно за висшето - всичко зависи от самия човек, но как очакваш един висшист да си намери лесно работа като е пълно с такива.
    И с основание ще твърдя, че всички млади хора, които знаят език и имат възможност да заминават в чужбина - да го правят и да не връщат.
    А средна класа в Бг не съществува.
    Последно редактирано от klimatronik : 04-18-2013 на 07:58

Мега фен Аватара на Chacho
    А средна класа в Бг не съществува.
    Я виж София.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Я виж София.
    В Сф, Варна, Пл, Бургас. само на теория.. за мен това не е средна класа

Да,видях заглавието. В темата пишат доста хора,които все още са в България. Ти в чужбина ли си,за да пишеш в тази тема?
    Как си направил сметка,че не знам български,да не би да пиша на китайски ?

Мега фен
    Град
    Earth...
    blah
    Най-лесно е да не ти отговарям повече. Очевидно е, че не вдяваш...

Как си направил сметка,че не знам български
    Като например отговори в тема която не е за тебе или пък, че отговори като чели не живееш в България...

Ти в чужбина ли си,за да пишеш в тази тема?
    ДА!!!

Мега фен
    И в коя държава си по-точно?
    То и там не е лесно, ако човек е без образование.
    Я иди в кралство Монако или Германия..
    Друг свят!
    Кризата, ако ще срива ЕС и развитите държави , та то БГ ще става Сомалия.
    Аз ще се пробвам в България, но знам какво е положението.
    Как простите стават все повече , а управляващите все по-прости.

Мега фен Аватара на draid
    А тия посещения по домовете се правят тооооолкова рядко, че нямам думи.

Аз говоря за конкретна фирма, не си правя вятър на устата
    Нещо се бъркаш, лекар не ставаш за да вземаш пари и да забогатяваш, това не е важното. Как бих се чувствал в твоя случай ли ? Вероятно щастлив, че помагам на човека и мога да му спася живота, това не се купува с пари

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Нещо се бъркаш, лекар не ставаш за да вземаш пари и да забогатяваш, това не е важното. Как бих се чувствал в твоя случай ли ? Вероятно щастлив, че помагам на човека и мога да му спася живота, това не се купува с пари
    За съжаление вече не малко са лекарите, които бачкат само за парите си...

Супер фен Аватара на Supermassive____
    В България всичко е под всякаква критика. За какво въобще си говорим :д Който има възможност, да си стяга куфарите и да заминава на вън. Тук в нашата държавица се е видяло, че оправия няма да има. Да живееш и да работиш за единия хляб не си струва.

чета ви и усещам голяма злоба към България в повечето постове? Каквото и да си говорим факт е ,че почти всичко в държавата е много зле. Като почнем от заплатите , минем през боклука по улиците , бездомните кучета , циганите , мафията и т.н.., дълга и широка. Преди години обаче ,живота не е имал нищо общо с днешният. Не винете само "България" , затова ,че нашият живот е толко зле. Родината си е родина , има какви ли не хубости , история и т.н. Просто ние българите сме проостт народ и ние си го правим така. И не са виновни само хората от парламента и т.н. Те са в основата , но от голяма част и ние сме си виновни. И мойте роднини са в чужбина , ест, и аз скоро ще се пробвам да се установя при тях , но никога няма да забравя какъв съм , от къде съм и така нататака...........................

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си