.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 203

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Първо ми казваш как човек с 2 висши беше вишни, после ми обесняваш как образованието в България е боклук. Та значи, този с 2 висши не може повече от това да беше вишни и за това и бере вишни.

Останалата ти част от поста също е некадърна, но темата е била предъвката няколко милиона пъти.

А как се отваря фирма бе пичке? С S65 и къща в Бояна в часта която има канализация и с предпочитане да е пред резиденцията?

Ти си тоя дето си във филмите!!!

Заглавието на темата е: "Защо "напуснахте" България". Искам да ти обърна внимание на думата "напуснахте"! Много критики имаш, ама 1 ред не можеш да прочетеш. Не ми трябваше много, за да ви дам пример как даден човек в България не говори Български. После пантерка решава, че трябва ме цитира по темите...

Много му е кеф на 1 хирург когато твоя живот е на масата пред него. Много ще му е кеф когато те направи сакат или просто те утрепа.

Аааа, понеже говореше как в чужбина постилят червен килим на Българите което е меко казано смехотворно ще ти кажа какво точно трябваше да направи 1 Българка която е била хирург в България за известно време тука на континента на мечтите. Нищо особено... Само и трябваше 10 години училище и много късмет...
    хахахаххахаха. Ти си било много лудо джоре.
    Един човек никога няма да стане хирург без да си харесва работата.

Относно за учените , които им постилат червен килим не виждам нищо смехотворно.
    Да , представят ни като циганска нация, но на доброто качество мръвка държат .
    Относно за висшето - всичко зависи от самия човек, но как очакваш един висшист да си намери лесно работа като е пълно с такива.
    И с основание ще твърдя, че всички млади хора, които знаят език и имат възможност да заминават в чужбина - да го правят и да не връщат.
    А средна класа в Бг не съществува.
    Последно редактирано от klimatronik : 04-18-2013 на 08:58

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    А средна класа в Бг не съществува.
    Я виж София.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Я виж София.
    В Сф, Варна, Пл, Бургас. само на теория.. за мен това не е средна класа

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си