- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [7]
Ма не е инфантили, нали за туй си пускате снимките тука ве, ебати хората, пускат си снимка във форумЯ и едва ли не очакват, да почнем да им се кланяме като некой пророк, баахти хората. И като им запалиш малко фитилите и гърмят ^_^
А онзи шопар да не дума много, че му топим суанинътъ.
Нормално е ако веждите ти са като една или супер обрасли, да ги направиш нормални И така че да не си личи, че си ги пипал, но не е нормално веждите на мъж да са колкото моите по форма и дебелина (а моите изобщо не са дебели и гъсти).
Не приемам на сериозно момче/мъж, което си скубе веждите, епилира ръцете, краката (ок.. тук мога да помисля за много кратко, но все пак НЕ) и т.н. части от тялото, които не трябва да пипа.
(Следващото изказване ще е тъпо и ви разрешавам да ме наричате 'повърхностна и ограничена', т.е. не ми пука)
+ това, не съм срещнала момче/мъж, което изглежда по този начин (оскубани вежди и нацепени мускули със снимка пред огледалото), което да ме е впечатлило умствено и душевно. Дори тези с визия на манекени и герои от латино сериали са ми прозрачни като торбички от 10ст.
Не отдавна имаше и едно моделче тук, което си пускаше пак мускулите и манекенското личице (не отричам, беше симпатично и хубаво момче), но просто съм 80-90% сигурна, че не блести с особено очарование и мистичност (които са ми важни, дори да ви се струва глупаво), както и много други неща, които няма да изброявам.
И да не си помислите, че съм мис каприз.. никакви такива, просто са ми ясни нещата..
и сте ми смешни като кажете 'ама как може по едни вежди да определяте хората..'
Ами много ясно, че може бе душко.
и те така
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ей шматки .. кво се правите ве, и аз ходя да ми праят веждите ама само ми ги оформят
Иначе за тоя пич с веждите е фейк ..![]()
Мазнини , кой си ти че да съдиш хората ?, ти Господ ли си ? перфектен ли си ? за някакъв важен ли са имаш какво ? , големия мъж , искам да ми го кажеш в очите . Не да са правиш на п*тка по форумите .
П.С. Аз може и да не съм слаб ,като теб , но съм умен и зрял за възрастта си И СЪМ МЪЖ ! ,а ти не си , палячо .
много си умен и зрял като те гледам как се впрягаш
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...83350134_n.jpg
Аз си казах каквото имах да си казвам . Вече другото зависи от теб , женчо .
Уреждам си бой , защото го заслужаваш , нямаш право да съдиш хората , нито веждите им , нито килограмите им . !!!! Ти все съдиш хората това съм го забелязал , защо първо не се огледаш в себе си и тогава да говориш .... Какво ти направи момчето че започна да го хейтваш , какво ти направих аз че започна да ме обиждаш , я обясни ?
Последно редактирано от Eskapel4o : 04-17-2013 на 21:03
Ми що благодариш като не знаеш как да го приемеш
пък може и да е Обида
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...24196945_n.jpg
разкършете малко сексии е![]()
Ма вие големи лайна изсрахте ,бе?
За едните вежди поредна национална катастрофа,нещо,м? Като не ви кефи - не гледате. Едно е да си кажеш мнението ,че не ти харесва, друго е да тръгнеп да го обиждаш. Малко мисля да си взема почивка от тоя форум. Много почнахте да си вярвате. Да съдите хората в най-гадния смисъл на думата. Много хора от тоя форум не ме кефят, ама не съм тръгнала да ги обиждам ся.
Малко се осъзнайте. Принцеса гомнареса няма да ви даде тиквен медал!
maDamn