.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Аз съм бая наблюдателен човек. Не следя хората, но забелязвам държанието им.
    Имам познати момчета, които флиртуват с много момичета около тях, но когато го правят с една, е сякаш единствена и неповторима едва ли не, а след 2 часа е същото и с друга..
    Имам и познати момичета (и момчета), които си имат 'сериозни' половинки, а се гушкат и закачат с други.. И после се връщат при половинките си и ги целуват, все едно нищо не е станало.
    Познавам мъж, който е женен с дете и изневерява на жена си без да му пука. Че и 'го заслужавала'.
    И всички се оправдават с 'ами млади сме, сега ни е времето' и куп други неща.. Ами като си млад и сега ти е времето, си стой сам и се събирай с други като теб, които искат същото. Защото аз и на 30 и на 40 ще се чувствам млада и 'сега ще ми е времето'.
    Защо ако не си сигурен, че човека с който си, е Човека, си изобщо с него? Ок.. в началото не можеш да знаеш най-вероятно.. Но ако човека до теб не ти е достатъчен, то защо си с него..?
    И аз съм правила грешки.. големи и отвратителни, от които ме е срам. Ето.. научих се.. повече не искам за нищо не света да ги повтарям и да ги изпитвам..
    Просто имам чувството, че с времето губя все повече вярата си.. Не искам да съм мнителна и недоверчива и постоянно да си мисля лоши работи.. защото осъзнавам, че това са си лично мои драми.. но как да запазя всичкото си..
    И имам чувството, че някои хора свикват с мисълта, че един ден с партньора си ще си омръзнат и 'няма да е същото като преди' и приемат това за нещо нормално.. Примиряват се.. Това е ужасно тъжно..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Защо ако не си сигурен, че човека с който си, е Човека, си изобщо с него?
    Ти във всеки първи месец от връзката си ли си сигурна, че той е човекът? Абсурдно е това твърдение, абсурдно.

Не е лошо да се замислиш, че всички имаме своя дефиниця за "любов". И за мен обичаш ли някого, изневярата е немислима, ама случаи има всякакви. Със сигурност има изневеряващи, които обичат много повече половинките си от някои верни. Приемам всичко, просто не го искам за себе си.

Не разбирам как може толкова много да се интересуваш от чуждите животи, това е 'тъжното'.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ти във всеки първи месец от връзката си ли си сигурна, че той е човекът? Абсурдно е това твърдение, абсурдно.
    А прочете ли какво съм писала точно след това ми изречение?

Приемам всичко, просто не го искам за себе си.
    А аз какво по-различно казах?

Не разбирам как може толкова много да се интересуваш от чуждите животи, това е 'тъжното'.
    Не се интересувам. Но ти ако видиш гнила ябълка в щайга с хубави, няма ли да ти направи впечатление?
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    А прочете ли какво съм писала точно след това ми изречение?
    Нещата не са праволинейни. Харесвам го, с него съм, минава еди колко си време, той е човекът и точка. Понякога знаеш, че с някого нямате бъдеще, но при положение, че в момента си щастлив с този човек, защо да си прекъсваш връзката? Или ти от 17-18 годишна търсиш "човекът"?

А аз какво по-различно казах?
    Не изглежда така отстрани. Ти съдиш хората.

Не се интересувам. Но ти ако видиш гнила ябълка в щайга с хубави, няма ли да ти направи впечатление?
    Аз по-скоро виждам хубавата ябълка в щайгата изгнили.

Мега фен
    Град
    <3
    Нещата не са праволинейни. Харесвам го, с него съм, минава еди колко си време, той е човекът и точка. Понякога знаеш, че с някого нямате бъдеще, но при положение, че в момента си щастлив с този човек, защо да си прекъсваш връзката? Или ти от 17-18 годишна търсиш "човекът"?

Аз нищо не търся. И за да се стигне до там, че да знам, че нямаме бъдеще, значи изначално нещо е е както трябва. Каквото засадиш в началото на връзката си, това ще расте и с времето.
    И аз лично не съм имала връзка от по 1-2-5 месеца, т.е. не съм имала кратка връзка, или такава за забавление, връзка на шега и т.н.. И съм 'влизала' с нагласата, че от този момент нататък, човека до мен си е моя човек и не мисля за това, че сме двойка от скоро и че нищо не е сигурно..

Ами не, не ги съдя. Дори се радвам, ако са щастливи по техния си начин. За тях може да е началото на нещо хубаво (самата аз бях попаднала в тая манджа..) ..Просто не искам да ми се случва (повече) на мен.

Сигурно..
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    И за да се стигне до там, че да знам, че нямаме бъдеще, значи изначално нещо е е както трябва. Каквото засадиш в началото на връзката си, това ще расте и с времето.
    За бъдещето въобще не съм съгласна. Ама няма какво да се обяснявам.

Ами не, не ги съдя. Дори се радвам, ако са щастливи по техния си начин. За тях може да е началото на нещо хубаво (самата аз бях попаднала в тая манджа..) ..Просто не искам да ми се случва (повече) на мен.
    Казвам ти, отстрани не изглежда така. Особено когато всяко второ твое мнение се отнася до твоята невинна наивност и лошотията на останалите.

Мега фен
    Град
    <3
    За бъдещето въобще не съм съгласна. Ама няма какво да се обяснявам.

Не си съгласна за себе си, или не си съгласна като цяло? И ако е второто, от къде знаеш за мен как стоят нещата?

Казвам ти, отстрани не изглежда така. Особено когато всяко второ твое мнение се отнася до твоята невинна наивност и лошотията на останалите.
    Ами нека така да изглежда. И аз не мисля да се обяснявам.
    4XCOKИ

Голям фен

Тъ е съдист

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си