- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да вярвам?
Аз съм бая наблюдателен човек. Не следя хората, но забелязвам държанието им.
Имам познати момчета, които флиртуват с много момичета около тях, но когато го правят с една, е сякаш единствена и неповторима едва ли не, а след 2 часа е същото и с друга..
Имам и познати момичета (и момчета), които си имат 'сериозни' половинки, а се гушкат и закачат с други.. И после се връщат при половинките си и ги целуват, все едно нищо не е станало.
Познавам мъж, който е женен с дете и изневерява на жена си без да му пука. Че и 'го заслужавала'.
И всички се оправдават с 'ами млади сме, сега ни е времето' и куп други неща.. Ами като си млад и сега ти е времето, си стой сам и се събирай с други като теб, които искат същото. Защото аз и на 30 и на 40 ще се чувствам млада и 'сега ще ми е времето'.
Защо ако не си сигурен, че човека с който си, е Човека, си изобщо с него? Ок.. в началото не можеш да знаеш най-вероятно.. Но ако човека до теб не ти е достатъчен, то защо си с него..?
И аз съм правила грешки.. големи и отвратителни, от които ме е срам. Ето.. научих се.. повече не искам за нищо не света да ги повтарям и да ги изпитвам..
Просто имам чувството, че с времето губя все повече вярата си.. Не искам да съм мнителна и недоверчива и постоянно да си мисля лоши работи.. защото осъзнавам, че това са си лично мои драми.. но как да запазя всичкото си..
И имам чувството, че някои хора свикват с мисълта, че един ден с партньора си ще си омръзнат и 'няма да е същото като преди' и приемат това за нещо нормално.. Примиряват се.. Това е ужасно тъжно..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ти във всеки първи месец от връзката си ли си сигурна, че той е човекът? Абсурдно е това твърдение, абсурдно.
Не е лошо да се замислиш, че всички имаме своя дефиниця за "любов". И за мен обичаш ли някого, изневярата е немислима, ама случаи има всякакви. Със сигурност има изневеряващи, които обичат много повече половинките си от някои верни. Приемам всичко, просто не го искам за себе си.
Не разбирам как може толкова много да се интересуваш от чуждите животи, това е 'тъжното'.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
4XCOKИ
Нещата не са праволинейни. Харесвам го, с него съм, минава еди колко си време, той е човекът и точка. Понякога знаеш, че с някого нямате бъдеще, но при положение, че в момента си щастлив с този човек, защо да си прекъсваш връзката? Или ти от 17-18 годишна търсиш "човекът"?
Не изглежда така отстрани. Ти съдиш хората.
Аз по-скоро виждам хубавата ябълка в щайгата изгнили.
4XCOKИ
4XCOKИ