.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    supernaturalxaxa
    Guest

Има ли любов от разстояние?

Има ли?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Може и да се появи, но връзка от разстояние,освен ако не е много кратно и временно това разстояние...не се поддържа.
    maDamn

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Може и да се появи, но връзка от разстояние,освен ако не е много кратно и временно това разстояние...не се поддържа.
    Поддържа се, ама трудно и често с цената на много компромиси, които на такава възраст повечето не сте готови да правите. Пък и не е редно да правите.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Поддържа се, ама трудно и често с цената на много компромиси
    Това.

Въпросът е да си убеден, че си заслужава.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Поддържа се, ама трудно и често с цената на много компромиси, които на такава възраст повечето не сте готови да правите. Пък и не е редно да правите.
    Заличи ми полето за изява :/
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Има, в случай, че е преди не е била от разстояние. Но дори тогава е краткотрайна(според мен) и ако продължи прекалено дълго се губи.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Има, но да се поддържа е трудна работа. Трябва много доверие, търпение и лишения. И то само ако си струва, и има шанс подобна връзка да бъде реална.

Мега фен Аватара на Chacho
    Кво значи "ако си струва". Във всяка връзка трябва да се наливат доверие, търпение и компромиси, и всичките изискват отдаденост. По подразбиране човек трябва да се отдава на това, което си заслужава. Ако можехме от раз да преценяваме кое си струва, щяхме да страдаме много по-малко.

Всяка любов носи толкова значение, колкото сам й придадеш. Дали ще е от разстояние или с въображаем любим, няма никакво значение, защото преживяването е истинско, колкото и да сте алергични към тая идея.

Истинският проблем е точно този, че повечето хора не са подготвени за евентуална лоша развръзка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Заличи ми полето за изява :/
    Скузи

любов може да има, но връзка не

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от vinagigotov1 Виж мнението
    любов може да има, но връзка не
    не е вярно

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Окей,дори и да може е мегатрудно. Опарих се от подобно нещо. Може би поради факта,че нямаше как да пътувам и разликата в годините, която не е фрапираща. Но при други обстоятелства би ни се получило...но е адски трудно.
    maDamn

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Тъкмо онзи ден гледах едно интервю с една балерина, която от години е омъжена, но в началото връзката й е била от разстояние и то в период от 2 години...Та защо да не може ?

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Разбира се ,стига и двамата участващи в нея да са наясно с трудностите и компромисите,които трябва да се правят.Моята най-хубава и смислена връзка,беше точно такава,продължи година и половина.Понякога разстоянието има своите както минуси,така и плюсове.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Повече от фен Аватара на Kyisi
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    Разбира се ,стига и двамата участващи в нея да са наясно с трудностите и компромисите,които трябва да се правят.Моята най-хубава и смислена връзка,беше точно такава,продължи година и половина.Понякога разстоянието има своите както минуси,така и плюсове.
    Ето това !! Напълно съгласна съм с мацката. Моята връзка продължава вече 2 години. Адски много го обичам, както и той мен.. и разстоянието не ни пречи.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    С приятеля ми година и половина поддържахме връзка от разстояние 200 км. Сега живеем заедно.
    Възможна е така връзка, но ако гледате в най-скоро време разстоянието да се стопи. Трябват и много доверие и отдаденост. Емоциите, които изпитваш, когато се изпращате и посрещате на гарата са несравними, да очакваш да минат еди си колко часа и минути, докато се видите.. Двама души се оценяват повече по този начин, защото не им е даденост да се виждат всеки ден или през ден.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Kyisi Виж мнението
    Ето това !! Напълно съгласна съм с мацката. Моята връзка продължава вече 2 години. Адски много го обичам, както и той мен.. и разстоянието не ни пречи.
    ..... Ок .....

А какво става, когато ти е тъжно за нещо на момента и искаш той да е до теб? Да те прегърне и просто да чувстваш присъствието му? Говорите си по телефона? Или си пускате видео разговор по Скайп? Или пък чакате до следващата среща след месец, а понякога дори и повече? Ами какво става, когато на него му стане така, но за разлика от теб, точно на момента има някой, който да заеме тази роля? Един път може и да успее да издържи на изкушението, но дали ще издържи на четвъртия? Мъжете са много по-податливи на такива действия, защото влагат по-малко чувства в тях.

Връзката от разстояние за мен е безсмислена. Налива се емоция в нещо полу-реално без да има никаква гаранция, дори и малка, че тази връзка ще бъде изобщо изживяна, а какво остава за това дали ще бъде сериозна. При връзка от разстояние се създава едно такова изкуствено чувство за привързаност, защото реално нямаш контакта с тоя човек, който ти е нужен, за да прецениш дали той би ти допаднал или не.

За мен, връзката стига повратен момент след първите 5-7 месеца. Тогава знам дали ще я бъде или няма да я бъде. Тия 5-7 месеца при виждане по 2 дни на всеки месец (примерно), се събират в рамките на няколко години. Нужно ли е да пропилее човек няколко години, за да разбере, че се е заблуждавал и човека от другата страна не е това, за което се е представял.

И все пак, връзка от разстояние е много относително понятие. Има значение в кой етап на отношенията е. Колко е голямо разстоянието. Колко са чести вижданията и съответно, колко са дълги периодите на раздяла.

Това, което написах горе е за връзка, която от самото си начало е от разстояние. За останалото, при всеки човек си е индивидуално.

Повече от фен
    Връзка от растояние...трудно,но ест,че може.Както вече писах в друга тема-за любовта граници няма,стига и двамата да се обичат силно.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от Godzilla Виж мнението
    ..... Ок .....

А какво става, когато ти е тъжно за нещо на момента и искаш той да е до теб? Да те прегърне и просто да чувстваш присъствието му? Говорите си по телефона? Или си пускате видео разговор по Скайп? Или пък чакате до следващата среща след месец, а понякога дори и повече? Ами какво става, когато на него му стане така, но за разлика от теб, точно на момента има някой, който да заеме тази роля? Един път може и да успее да издържи на изкушението, но дали ще издържи на четвъртия? Мъжете са много по-податливи на такива действия, защото влагат по-малко чувства в тях.

Връзката от разстояние за мен е безсмислена. Налива се емоция в нещо полу-реално без да има никаква гаранция, дори и малка, че тази връзка ще бъде изобщо изживяна, а какво остава за това дали ще бъде сериозна. При връзка от разстояние се създава едно такова изкуствено чувство за привързаност, защото реално нямаш контакта с тоя човек, който ти е нужен, за да прецениш дали той би ти допаднал или не.

За мен, връзката стига повратен момент след първите 5-7 месеца. Тогава знам дали ще я бъде или няма да я бъде. Тия 5-7 месеца при виждане по 2 дни на всеки месец (примерно), се събират в рамките на няколко години. Нужно ли е да пропилее човек няколко години, за да разбере, че се е заблуждавал и човека от другата страна не е това, за което се е представял.

И все пак, връзка от разстояние е много относително понятие. Има значение в кой етап на отношенията е. Колко е голямо разстоянието. Колко са чести вижданията и съответно, колко са дълги периодите на раздяла.

Това, което написах горе е за връзка, която от самото си начало е от разстояние. За останалото, при всеки човек си е индивидуално.
    Доста може да се поспори,защото това,че връзката не е от разстояние не ти дава гаранция дали тя е истинска,дали тя е сериозна и колко дълго би могла да издържи.Това са неща ,които ги показва и доказва времето,не случайно хората опитват и не си поставят някакви ограничения,когато са влюбени.Не мисля,че е по-различно.Тъй като може една връзка от един град да трае и 2 седмици,сещаш се.Това си е до характер и до упоритост.Както казах и по-горе всичко си има своите плюсове и минуси.Понякога не е нужно физическо присъствие,за да можеш да се почувстваш по-добре.Аз съм имала нужда просто да го чуя,да му споделя и да знам,че той е там и винаги мога да му се доверя...Това е.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ако е временно, тогава ДА има!
    Ако времето е прекалено дълго, трудно, особено ако сте деца. Да кажем, че е почти невъзможно.
    Разстоянието отдалечава хората твърде много, не само физически, но и на психическа основа.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Ех, тия връзки от разстояния...много зависи от човека. Според мен има любов от разстояние! И не само че я има, ами сигурно точно тя е най-истинската, защото който устои на разстоянието и е верен на човека до себе си, той изпитва любов..
    Тия банални фрази от сорта на "ами ако ти е тъжно и искаш да го/я гушнеш?", "ама ако срещнеш друг?" и т.н. могат да ги кажат само хора, които не са държали истински на човек, който не е близо до тях, поне така смятам аз и не ми обяснявайте колко греша и как не разбирам... Друг е въпроса обаче, дали има желание и от двете страни за поддържане на връзка от разстояние - обикновено няма! Изисква се много сила. Другото, което е, аз лично вярвам, че има ли желание, има и начин...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94 Виж мнението
    Ех, тия връзки от разстояния...много зависи от човека. Според мен има любов от разстояние! И не само че я има, ами сигурно точно тя е най-истинската, защото който устои на разстоянието и е верен на човека до себе си, той изпитва любов..
    Тия банални фрази от сорта на "ами ако ти е тъжно и искаш да го/я гушнеш?", "ама ако срещнеш друг?" и т.н. могат да ги кажат само хора, които не са държали истински на човек, който не е близо до тях, поне така смятам аз и не ми обяснявайте колко греша и как не разбирам... Друг е въпроса обаче, дали има желание и от двете страни за поддържане на връзка от разстояние - обикновено няма! Изисква се много сила. Другото, което е, аз лично вярвам, че има ли желание, има и начин...
    Ако не е твърде много времето окей, съгласен съм с теб, но ако е прекалено, има 2 варианта:
    Не живеят пълноценно, защото след работа/училище - забиват пред компа/телефона, за да прекарват заедно времето и да не се ревнуват.
    Или на единия спира да му пука, и да си трови нервите, започва да вижда "дефектите" у половинката си, започват да се карат, той започва нов живот, излиза забавлява се, а другият все още обича, и агонизира в адски болки, за другия, който obvious не го ебе за случващото се. Тези отношения са сложни, като цяло, и зависи от хората,времето и още ред други фактори.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    И да има, и да няма, аз не си падам по такъв тип връзки.

Мега фен
    Има, но влюбване от разстояние - няма!

Повече от фен Аватара на Kyisi
    Цитирай Първоначално написано от Godzilla Виж мнението
    ..... Ок .....

Дори не изчетох всичко. Писнало ми е от такива писания!! Ако си намерил точния човек.. тея неща с изкушението не са интересни. Говорили са ми ги тея милиард пъти. При мен няма нищо такова.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си