- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Разочарована съм от новата игра на ''нескафе3в1''. Вече 2ри ден играя и регистрирам по 12 кода на ден и НИЩО. Изобщо се отказвам. Миналата им игра също не беше добре организирана. Тея хора просто.. не знам.
Е то учителят не изпитва само когато си подготвен защото трябва да си така всеки час принципно .
Джоли и при нас беше/е така двойката си е двойка и се пишеш в бележника и после си оказавше влияние на успеха .
^ и при нас е така.
не трябва да сте такива бележкари.
оценката не е най-важното и не е показател
затова колко сте умни и т.н.
една двойка не е нищо.
щом си знаеш и,че ти е заслужена ,че чак са ти казали,че
няма и да ти я зачитат не виждам защо се ядосваш.
друго щеше да бъде вече ако учителя не те е оценил правилно.
тази лекция всеки ден ни я изнася класната и трябваше да я споделя.
Иначе майка ми и тя въведаше много кодчета от нескафе
обаче все не ставаха и тя се ядоса и хвърли всичко. :Д
Днес времето беше страхотно.Топло,слънчево,в ичко живо беше по къс ръкав или поне без якета.Ядох сладолед.Обаче ми се скапа настроението,защото бях с анцуг,а всички други се бяха докарали.И облякох анцуга,само и само за да не се събличам по физическо.За един час не ми се съблича и облича излишно.Не ми се и мъкне.Е,аз съм си виновна,де.Поне утре ще мога да се докарам.Нямам предвид нещо особено,просто хубав черен панталон с една нова и по-официална тениска+евентуално жилетка ако случайно завали(няма вероятност,обаче за всеки случай...).
Искам ваканция.Просто,когато отида на училище,настроението ми се разваля магически...
Последно редактирано от Bonbonchencetyy : 04-24-2013 на 18:49
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Така е. Точно заради това не съм чак в такава паника.. И точно заради това казах, че не съм си "научила урока наизуст"- за поредната ми шестица, а че когато уча- го правя за знания. В случая не съм го направила навреме. Няма значение, мерси за лекцията :Д , хубаво е всички да я запомнят![]()
Не съм имала предвид, че си учиш урока наизуст за шестиците, а че фактически в тоя ден не си знаела и си си получила двойката и нямаш право да се оплакваш от него.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
След като приключа 30dsh ще трябва да си търся другарче за бягане.
Ох, искам вече да е май.
Офф искам просто да рева и да крещя защо бе защо на мен??!!
Просто ми писна вече .
На мен пък класната ми, която е по география, реши от въздуха да изпитва (което се е случвало 3 пъти за цялата година), написа ми една хубава двойка, щото аз не исках да ме изпитва, след което един понеделник ми казва "сядай на първия чин", аз я помолих за следващия, тя ми заяви, че съм нямала никакви амбиции и желание и ми пише 5 за годината.
Колко мило.
Това е единствената класна, която умишлено си цака класа.
Започнах да ходя на фитнессссссс ! Много се радвам :Д . Дано да отслабна малко ;/ .
Предложете как да тренирам за максимални резултати.![]()
Вива,направи си програма. Щом искаш да отслабваш повече кардио правиИ се храни здравословно.
А да не ви казвам колко ми е лятно пак..
И тая песен https://www.youtube.com/watch?v=cSnkWzZ7ZAA ми допринася за настроението хаха
Бтв,ще ходя на фризъор след малкоНе искам да ми вземат мноого,трябва да им напомня :Д
Джоли,weheartiit въпросът е сложен и се чувствам объркана гаджето на най-добрата ми приятелка ме сваля и колкото и да говорим и да му обяснявам той не спира да го прави .
Кажи на нея.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Имате ли достатъчно доверие помежду си с приятелката ти?