- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Църковна магия за раздяла..Моля ви,кажете си мнението по въпроса!
Здравейте!От известно време се интересувам от магии за раздяла...Не съм вещица,сатанистка или нещо подобно,досега не съм се занимавала с магии и съм вярваща.Нямам познати,които да са вещи в тези неща,затова единствената информация,която намирам е в гугъл.Почти навсякъде магията за раздяла е назована като черна магия,а извършването на ритуала-като грях,който се връща...Не желая да причиня нито смърт,нито болести,нито нещо друго,просто ми се налага да направя магия за раздяла.Натъкнах се на Църковна магия,което ми изглежда най-добрия вариант,никъде не пише да е черна магия и в нея се молиш на Господ,не на някой сатанистки идол или някоя зла сила...
При намаляваща луна.
Чете се 40 пъти над бельото на някой от двойката чиято раздяла се цели. Може да бъде четено и над вода, с която се пръска семейното ложе.
Благослови Господи, всяка моя дума.
Звезда във висините, земя в низините,
Както те не се срещат, редом не стоят,
Не говорят, не беседват,
На една маса не стоят,
Нито заедно пият и ядат,
Потомство не създават,
Така и ( името ) и ( името )
Заедно да не седят, да не пият и ядат,
Деца свои на света Божий да не дадат,
Все като куче и котка,
по между си да са.
Думите ми са силни в утринта зариста,
През деня светъл, във вечерта здрачна,
И през нощта тъмна,
през всички часове на деня и нощта,
и всяка минута.
Амин казвам, зааминвам!
Няма край на словото ми,
нито отговор, нито заклинание изменящо.
Всичко е така, както е казано.
И така ще бъде в името на Отца и Сина и Св. Дух.
Амин!
А вие какво мислите за тази магия?Някой знае ли дали наиситна не е черна,защото не ми се иска да изплозвам черни магии и дали ще ми се върне?
ПС:Знам,че много хора ще ме оплюят за това,не мога и да ги съдя,знам,че това,което замислям не е похвално,но ситуацията наистина изисква тези мерки...Ако може без хейт,просто да си кажете мнението.Благодаря много предварително!![]()
абе що се занимавате с такива глупости![]()
Идиотия до шия.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Господи, защо се дава достъп до интернет на такива идиоти?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Оплювам те!
Always wanna play but never wanna loose
Даже не си направих труда да чета кво пише.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Тъпо.
Да споменавам ли че религиозен и идиот се съчетават идеално?!
Ти добре ли си бе, момиче?
Не се меси в чужди животи и то по такъв начин. За всемогъща ли се взе?
И черна, и розова, квато ще да е, всичко винаги се връща. Остави хората да бъдат щастливи, иначе ти никога няма да бъдеш.
Аман от изкукали,вманиачени девойки като теб, които са готови на всичко за един кур..сякаш е единствения.
ти остави как вярва
определено има отрицателни енергии, които се изпращат чрез подобни глупости
аз се чудя колко трябва да си зле, за да мислиш лошото на някой , който е щастлив
всяко намесване на енергийно ниво, което е против волята на някой, за мен поне е черна магия
по принцип като чуя 'магия' и ми става смешно, това е просто боравене с енергия посредством силата на намерението. молитвите, визуализациите и тн просто помагат за канализирането и насочването й. абстрахирай се от всички асоциации за 'магията', чисто технически погледнато това е насочване и боравене с енергия, с вероятнисите, нещо като Транссърфинг на реалността.
но ако искаш хубава карма и не само, като цяло ако искаш да запазиш благоденствието - недей да се намесваш там, където не ти е работа, работи индивидуално само и единствено върху себе си или ако ти бъде поискана помощ от някой за неговото собствено състояние. примерно при Рейки има метод, при който лекуваш някого от разстояние САМО ако ти е разрешено намесване от тяхна страна. Но не примерно някой да те помоли да направиш мръсно на негов враг на енергийно ниво, тва са пълни свинщини и води само и единствено до упадък и мизерия
Използвай молитвите и всякакви други начини за въздействие над психиката и реалността само и единствено, когато са насочени към укрепване, лечение, възход, пречистване, неутрализиране и стабилизиране. Тогава ще постигаш успехи в личностно и духовно развитие. Всичко друго, както казах, са свинщини.
Работи върху вътрешния си свят преди всичко. Всичко друго идва от само себе си. Когато работиш над емоциите си, мисловните си модели и убежденията си се променяш, започваш да взимаш по-добри решения, да живееш по-продуктивно и да постигаш това, което искаш
Това дали една 'магия' е определена като църковна, древна, сатанистка и тн. е чисто и просто маркетинг и реклама. Силата е в намерението, в теб.
Последно редактирано от KumchoValcho : 04-27-2013 на 06:58
Омри ма,коВро
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Ууу Жорка, мой човек си.![]()
абе мислих, че само авторката е изперкала, ама май всички натам сте тръгнали с тия 'намери в енергията' бла бла бла :Д
Уоау, представям си колко си грозна, че да си стигнала до тук...
Сигурно баща ти се гордее с теб - ще четеш на бельо, за да те изчукат.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
tl;dr някой?
Аре си одиме! НА СЕЛО!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.