Първоначално написано от
lucho13
Не знам отчаян ли съм или какво?В мен ли е проблема?Аз ли трябва да се променя.Садвам се, че съм вече на 16 години, а все още съм нямал приятелка.Държа се добре с момичетата, предпочитам момчета за приятели като повечето време го прекарвам с тях.Имам и момичета приятелки, с които се държа добре, както и с всички други момичета.Имам чувството, че момичетата не ме харесват, защото съм прекалено добър.Гледам да не се бия, да не се дразня, да не се правя на голямата работа.Просто нормален човек.Наистина ли трябва да почна да се правя на голямата работа насам-натам като другите за да почнат и мен да ме харесват момичетата.Гледам момчета, на които характера им е - пълен боклук и псуват момичетата, а после момичетата ги харесват.Разбирам, че си падат по лошите момчета, но аз не искам всеки ден да ходя да се бия с някого, само и само да ме харесват момичетата.Смятате ли, че трябва да се променя и да се държа малко като по-отворено.Имам си самочувствието и то достатъчно, с покритие.Просто гледам да отбягвам проблемите.