.
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Threaded View

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от lucho13 Виж мнението
    Не знам отчаян ли съм или какво?В мен ли е проблема?Аз ли трябва да се променя.Садвам се, че съм вече на 16 години, а все още съм нямал приятелка.Държа се добре с момичетата, предпочитам момчета за приятели като повечето време го прекарвам с тях.Имам и момичета приятелки, с които се държа добре, както и с всички други момичета.Имам чувството, че момичетата не ме харесват, защото съм прекалено добър.Гледам да не се бия, да не се дразня, да не се правя на голямата работа.Просто нормален човек.Наистина ли трябва да почна да се правя на голямата работа насам-натам като другите за да почнат и мен да ме харесват момичетата.Гледам момчета, на които характера им е - пълен боклук и псуват момичетата, а после момичетата ги харесват.Разбирам, че си падат по лошите момчета, но аз не искам всеки ден да ходя да се бия с някого, само и само да ме харесват момичетата.Смятате ли, че трябва да се променя и да се държа малко като по-отворено.Имам си самочувствието и то достатъчно, с покритие.Просто гледам да отбягвам проблемите.
    Сам си отговаряш и си се усетил навреме , всички тука госпожици ти написаха че обичат добрите момчета които са милички и грижовни , но фактите в реалността говорят на лице , винаги си търсят един льольо от който да имат семейство евентуално и да си го коткат за пари и да имат сигурност , а в същото време си намират ебач да ги клати здраво.Кое избираш да си първото или второто ? Предпочитам да не съм спонсорът , всеки сам си решава.Тука не говорим че тряя да се биеш макар че скрито си се кефят иначе нямаше да стават побоищата в клубовете 99% заради жени. Като цяло ако прилагаш "i don't give a fuck attitude" ще имаш по голям успех , трябва да намериш баланса не да си тотален тъпак щот и тва не е добре , ами средната стойност. Щи дам пример , мога да направя някога малък комплимент , и ще е защото са си го заслужили , и то никога няма да е за външна черта колко са хубави примерно. AИ когато отивам на срещи винаги ме чакат мен , и аз избирам къде ще се ходи , общо взето взимам решенията винаги , викат че не им харесва ама си го искат.Дразнят се като не могат да установят контрол и както се вика "die trying"
    Бъди good guy и ще успееш ..........да станеш женски пудел Гледай сега следващите коментари как ще се опитат да
    ме опровергаят по нищожен начин

P.S. това което ти казах важи за хубавиците със самочувствие, ако искаш да си намериш някоя скумрия , и така имаш голям шанс

P.s. имаме много сходни черти с животните , и една от тях съвпада напълно.Когато лъвиците примерно си търсят партньор да се чифтосат......лъвовете се бият за едната лъвица и най силния който пречука другите печели от тотото Тва е генетично заложено , да търсят алфа мейла
    Последно редактирано от nosferatu23 : 04-25-2013 на 17:36

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си