Първоначално написано от
lucho13
Nosferatu - ти ако се смяташ за животно и се приравняваш до лъв или каквото и да е, аз не.Аз съм си човешко същество.Живеем в 21 век.И да искам стойностна жена(момиче по-точно).Разбирам, че ще трябва да почакам.Работата е там, че винаги щом ми се стори някое момиче хубаво и като се сближа и ми става ясно, че си падат по тези побойници или както искате ги наричайте.Може би аз си падам по такива момичета, но за съжаление те си падат по съвсем различни от мен.И да добавя - поговорката "За всеки влак си има пътници" нещо не ми харесва, едва ли не ми казвате, като не можеш да се държиш наперено, надменно и да се правиш на важен пред всички, значи трябва да ходиш с най-големите парцали.От друга страна пък nosferatu е прав за това, че момичетата говорят, че искат добри момчета, а реално правят съвсем друго.Аз лично не съм чул момиче да казва - искам добро и спокойно момче.Всички искат, все някакви наперени дето знаят само да се бият, а с тях да се държат като с цвете, еми според мен това няма как да се получи.Не може цял ден да си агресивен и накрая като се видиш с приятелката си и да се правиш на добряк, като прикриваш същността си.