- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против кръвосмешението?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
girlwithblueeyes, стига разводнява темата с хипотези и вадене на вода от 999 кладенеца. Я кажи, каза ли на твойта дружка, че гаджето й те зарибява?![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ползвай идеята от темата. Наложен ни е някакъв модел на мислене. Тогава любовта е била на по-заден план. Хората са се карали, мъжът е бил глава на семейството, отношенията я излезнат здрави, я не, но имуществото.. хохо... бая по-важно е от тия ежедневия. Трябва да почакаш ренесансовия човек, за да заговориш за раздели. Поне това е било мисленето на мнозинството.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Абе конфликт за власт и пари винаги може да възкникнемисълта ми беше друга но явно не си задох въпроса правилно
Като цяло си е табу тая тема за кръвосмешението и най-вероятно има защо .
Математиката не ми e силна![]()
Нещо расъжденията ми не се получават по-късно може да се включва малко по смислено .![]()
Ма и пунктуацията не ти е силна страна май![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Лично аз съм против тези връзки. Не мисля, че трябва да има аргументация, просто не го намирам за нормално.
Имаше едно момче, което много харесвах като малка, после разбрах, че има шанс да се падаме някакви роднини(стари клюки за любовна афера...дори не знам дали е била вярна мълвата) и просто ми стана адски тъпо.
Я, пак със закъснение виждам темата. Готино би било NomNomNom да се включи. ;р
Чардафоне, да не си забил някоя братчедка?![]()
maDamn
немах нерви да чета всички словоизлияние...сореим
Ми...да си кажа и аз. По принцип имам резерви , все пак от биологична гледна точка от такава връзка могат да се пръкнат малки ,сладки , кривогледи, еднокраки изродчета, но... самото отношение към фамилията би ми било странно. Има го момента , в който всички ще те сочат с пръст, затова че чукаш братовчед си , брат си ...кръвен роднина ,какъвто и да е, просто защото сте от едно котило. Вярно е,че пред средновековието,както и Рокфелерови са го правили , за да държат богатството е семейството си.
Тези порядки не са просто морални, животинките,които се онождат и са кръвни роднини са изключения от правилото. Та , не ми е странно просто ,защото мама и тати са ме инструктирали да не барам фастъчетата на роднините, а защото е нещо извън нормалните биологически среди.
Тук идва и въпроса за гейовете и лесбиките , тъй като при тях няма как да се получи поколение, не ми пука толкова. Щом се обичат хората нек' се вземат. Не мисля ,че е двоен стандарт.
И в заключение на обърканата ми мисъл: Ако нямат намерения да си правят генномодифицирани бебоци , да живеят дълго и щастливо 50 годисни/аре...възможно е/ и не им пука от хорското мнение, коя съм аз да кажа,че брат не може да чука сестра си?!?!?
Мех.
Винаги съм знаела,че съм чалната.
maDamn
За роднинските връзки съм против, било то и в такъв вариант. Иначе, ако не са роднини нека да си се събират хората, какво като са обратни. Докато не ми пречат, нямам нищо против хомосексуалните двойки. Дразнят ме, ако започнат да парадират с това, но мен по принцип си ме дразнят и всички парадиращи и прекалено показни двойки. А, за осиновяването на деца от тях - не съм аз човека, който да решава. Има си институции, които да решават на кого може или не да се даде възможността да осинови дете. Но не смятам, че едно малко дете, отраснало с подобно семейство би било като другите. Вероятно ще има доста различен мироглед и би било доста объркано. Не мисля обаче, че би задължително би последвало примера на родителите си.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 04-26-2013 на 11:37
Амии да, по-извратено ми се вижда да спиш с братовчед/ка си, отколкото с човек от твоя пол.
Това си е моя гледна точка разбира се. И колкото и да е си е повлияна и от пола, защото, ако бях момче едва ли щях да предпочитам да изчукам някой гей, пред това да спа с яката си братовчедка.
Чаче не останаха ли 'убави невести, та братчедките подхвана? Че може - може, ама трябва ли?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
По принцип съм твърдо против. Така съм възпитана.. Така е общовъзприето.. Но ако можем да вярваме на глупавите разни религии и т.н., всички ние сме братя и сестри и кръвосмешението по тази логика е незизбежно. ;дд
После по другите теми да не ми разправяте, че някой не трябва да се съобразява с общественото мнение.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.