.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Предполагам за теб има значение, каква ще е първата целувка, но все пак е почти неизбежно да не се целунеш, когато си във връзка с някой. До сега отблъсквала ли си момчетата, които са се опитали да те целунат, или такива не е имало до сега? Обичаш ли да се грижиш за хората и какво изпитваш, когато го правиш?

Цитирай Първоначално написано от Stray Виж мнението
    Предполагам за теб има значение, каква ще е първата целувка, но все пак е почти неизбежно да не се целунеш, когато си във връзка с някой. До сега отблъсквала ли си момчетата, които са се опитали да те целунат, или такива не е имало до сега? Обичаш ли да се грижиш за хората и какво изпитваш, когато го правиш?
    Всъщност да, от голямо значение е каква ще е първата ми целувка, все пак е първа, а и както споменах не съм имала връзки, за да е имало такива моменти. Обичам да се грижа за хората, харесва ми чувството когато съм помогнала с нещо и съм зарадвала човека, но просто аз съм свикнала сама да се грижа за себе си и не очаквам от никого да ми помага, ако мога да се изразя така..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си