Първоначално написано от
mlakniwe
Просто съм много объркан и не знам какво да правя, днес и влязох в скайпа, щото ме съмняваше много налучках и паролата и направо лошо ми стана, като видях че някъде с 4-5 момчета си пише само за секс и простотии, дори са се гледали по кам и са си показвали интимни части те я питат нямаш ли си приятел, и тя пише имам ама тай е добър и кротък няма да разбере , а те и пишат големи мръсотии и тя също им пише, не знам това момиче освен за секс за друго мисли ли? Чудя се как да постъпя да продължа ли да я питам кво прави или кво си пише с момчетата и тя да ми пише нищо или да и кажа аз знам всичко и ми стана мноо кофти ако продължаваш така мноо ти здраве, винаги като сме заедно освен за секс за друго не говори, но просто аз не съм такъв човек, секса не ми е най-важното нещо искам да правим и други хубави нещо не само такива, защото тя само за това мисли, аз съм много чувствителен и може да ви се стори смешно но като някой ме лъже и особено тя много тежко ми става и направо лошо, не знам, тя постоянно твърди че много ме обича и не обичала да я нараняват а тя го прави, защо? Веднъж и казах да престане да си пише с момчета, щото аз съм и верен и не си пиша с други момичета, но тя явно просто ей така съм и за да се вижда че ходи с някой а всъщност ако някой почне да и пише за секс веднага ще ми затвори ако говорим по скайп и ще почне да му гледа хуя на другия например, и често ми затваря и пише ще се чуя с 1 познат и всъщност те са много познати и си пишат само простотии, аз искам да я променя малко да се осъзнае кво прави и в кво се превръща, но явно съм безсилен в това, просто в момента не знам кво да правя, като сме заедно ми е хубаво, днес ходихме там на една крепост хубаво беше, но после като се прибере в тях и ми игнорира или ми вика ще се чуя с 1 познат и почва да ми праща сърца, мечета и такива глупости уж да не се усъмня, но то е очевидно, че прави нещо нередно, ако и кажа нещо например кво си пишеш с тоя познат за секс ли и тя ми вика нищо не прая а ме лъже, някой на моето място да беше скъсал с нея до сега ли нещо такова, чудя се дали утре да не и кажа че съм и влязал в скайпа и ми е станало мн кофти да видим кво ще каже но най вероятно ще каже като не ме харесваш такава каквато съм си намери друга, щото веднъж така ми каза, тоест и е все тая, майка и я държи много изкъсо и и забранява много неща, но колкото повече и забранява по-лошо става, вика ми че в даскало я милсли за курва без причина, което ми е странно, защо го прави, въобще има ли момичета, които като са обвързани с някой да са само с него и да са му верни, а не като някой им иска скайп веднага да го дават и да почват да си пишат за секс, предложете какво да правя мога да и напрая мръсно като и копна хронологията и я пратя на майка и и и кажа всички тайни които ми е казвала или да се опитам да я променям и да се разберем веднъж за винаги по някъв начин и да спре с тези работи, но винаги когато и кажа нещо с което не съм съгласен например за тия познати с които си пише и тя обвинява мен и почва да реве и ми вика искаш да скъсаме ли? а пък аз нищо не съм и казал и постоянно ми повтаря че не обича да я нараняват защото е правила и опити за самоубийство-аз съм много объркан в момента дори няма да мога да заспя, защото не знам какво да правя с нея и аз я обичам, но защо го прави, защо продължава да ме наранява и да го смята за нещо нормално?