.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Хаааресвам едно момиче >.>

Не съм сигурен как да започна, горе долу сме на една и съща възраст, но не се познаваме в реалния живот. Живеем на доста разстояние един от друг..И не съм сигурен, че на моята възраст това чувство може да се определи като любов или просто симпатия..тая чувства към нея..Не знам какво да и кажа, нито как..Запознахме се чрез общи приятели и си пишем във фейсбук...Ясно ми е, че ще е малоумно да призная чувствата си по фейсбук, но съм почти напълно сигурен, че никога няма да се срещнем ;________;
    what do i do ;c

Голям фен Аватара на Ospi
    Недей се обяснява в любов. Сближи се с нея и някой ден я накарай да излезете.

Цитирай Първоначално написано от Ospi Виж мнението
    Недей се обяснява в любов. Сближи се с нея и някой ден я накарай да излезете.
    Да речем, че сме на 500 километра разстояние
    welp ;c

Любовта изисква жертви, все някога ще се срещнете, както ти казаха-сближи се с нея, пък после ще му мислиш..

Забрави едва ли нещо ще се получи, ще мине след известно време.

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от CookieMonsta321 Виж мнението
    Не съм сигурен как да започна, горе долу сме на една и съща възраст, но не се познаваме в реалния живот. Живеем на доста разстояние един от друг..И не съм сигурен, че на моята възраст това чувство може да се определи като любов или просто симпатия..тая чувства към нея..Не знам какво да и кажа, нито как..Запознахме се чрез общи приятели и си пишем във фейсбук...Ясно ми е, че ще е малоумно да призная чувствата си по фейсбук, но съм почти напълно сигурен, че никога няма да се срещнем ;________;
    what do i do ;c
    недей ги слуша тия , кажи и че винаги си я обичал безумно и ако не се съберете ....ще я посетиш у дома и , да и го кажеш лично после кажи развитието кво е

вие нормални ли сте , как да й го каже като едвам се познават по неговите думи. Може да греша , но по това , което пише по горе няма смисъл да й казваш и да й се обясняваш в любов само ще съжаляваш на този етап. Сближи се с нея , говорете си , вижте се 1-2 пъти (ще намериш начин) , докато това се случва ще разбереш дали тя изпитва нещо към тебе и тогава й кажи каквото мислиш и чувстваш....

недей го слуша тоя , има 30 поста , нищо не разбира

няма нищо по секси от това да се обясниш на жена в любов , ще си хлътне по тебе
    действай докато не е станало късно след време ако не си го напраил ще съжеляваш
    така се прави , директно , отиваш и казваш обичам те и казваш че искаш да се грижиш за нея и т.н там квото измислиш го кажи

Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението

така се прави , директно , отиваш и казваш обичам те и казваш че искаш да се грижиш за нея и т.н там квото измислиш го кажи
    Важното е тръпка да има пък дали ще стане..

Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението

Да, вярвай си. Съгласен съм да действа, докато не е късно, обаче.

Edit: Добре де, може да си изразиш чувствата, само недей звуча отчаяно, сякаш се молиш за да я имаш.
    Последно редактирано от Ospi : 04-28-2013 на 10:39

Цитирай Първоначално написано от Ospi Виж мнението
    Да, вярвай си. Съгласен съм да действа, докато не е късно, обаче.

Edit: Добре де, може да си изразиш чувствата, само недей звуча отчаяно, сякаш се молиш за да я имаш.
    аз бих пробвал да взема маняшки рент а кар и да я повозя за впечатление автора да го пробва

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Бъди мъж, бе!

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Бъди мъж, бе!
    и аз това казвам , колкото по скъп рента кара толкос по добре

Прецаках малко нещата, няма да се получи..
    п.с: не е първата, нито ще е последната, с която ще прееба нещата, та аз съм без мозък ^.^

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Бъди мъж, бе!
    бе не съм мъж, малък съм още =D

Я разкажи сега кво си направил. И стига си се самосъжалявал. Не е голяма работа, други ще дойдат . Тя губи.
    Последно редактирано от Ospi : 04-28-2013 на 21:32

Чувството е познато... Връзките от разстояние никога не са били на добре, повярвай ми.
    Общо-взето зарежи, няма да е единствената която ще ти направи интересно впечатление.

bonitooo
    Guest
    spored men nqma kak po dobre da q zabravi666 sorrry brat :@ :@ :@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си