- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Мол Галериа в Стара Загора ми е любимото място за пазаруване<3
bershka, pull and bear, stradivarius, Zara <3![]()
Здравейте момичета
Днеска е много хубав ден а аз учае по късно ще излизам да покарам колело малко<3
И да ви кажа много съм ядосана на баба ми . Миналата седмица бях при нея и си бях взела пачката и я бях оставила на закачалката и тя кой зане къде я е сложила .Просто..... и най лошото е че я няма в града и дори тя не помни къде ее ???!!
Кажи ми имее, моля те..не мога да се сетя !На първия етаж аз обикалям винаги в Ивис-а, бижутерията и магазина за български обувки дето е. ;д И никога не ми стига време да, при положение, че ходим 2-3 пъти в годината ;д Охоо, Мол Галерия.. ходих да гледам 3Д кино там ;д. И сега са отворили H&M и нямам търпение да огледам!! Парк мол-а също е хубав, но ми е доста далеч.
![]()
Park Mall е по-як. В другия няма KFC. xD Аз най-много се развам на захарните коминчета <3
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
о момичета, за студентсвто по-добре Пловдив:Д
аз си прекарах ученическите години в Стара Загора, но за студентските се завърнах в родния Пловдив:Д
какво искате да записвате в Стз?
Днес ми дойдоха помагалата по английски. Като се замисля, че това лято ще трябва да уча по български, история и английски чувствам, че съм си пропиляла младостта![]()
Не учете в Стара Загора, тука е най-гадния университет съществувал някога!![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Защо бе? За ветеринарна нали той е най-добрият?
ветеринарна, да
и медицината е добре,ама за друго не препоръчвам:Д
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
POLLINA, ще използвам въпроса ти за да си задам един мой :д Значи по принцип искам да уча за лаборант и затова съм се насочила към ПГВМ Ст.Загора със специалност Ветеринарен лаборант, но тук сега се появява въпросът ще имам ли нещо общо с животни, защото аз съм ужасно скарана с тях и изобщо не ги обичам. Мама ми каза че в университета мога да запиша други специалности (то до тогава има време де :д) Но сега не мога да реша Ветеринарен лаборант или Техник-технолог по качество на храни и напитки и затова ще ви помоля да ми дадете мнението си ..
Ето къде мога да се реализирам
Ветеринарен лаборант
Реализация:
Като лаборанти във всички научни, учебни, диагностични, производствени и контролни звена с ветеринарномедицинска компетенция, като: ВУЗ, училища, институти, лечебници, предприятия за добив и преработка на животинска продукция и др.;
Като лаборанти в частни, общински и държавни лаборатории към Министерство на здравеопазването;
Като осеменители на животни;
Техник-технолог по качество на храни и напитки
Реализация:
Възможност за работа в:
- предприятия за производство на храни и напитки;
- лаборатории за контрол на качеството на храните.
Ма не бе, като ВЕТЕРИНАРЕН лаборант няма да имаш нищо общо с животни .... нееее.. хич.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да, ще имаш контакти с тях. Но ако наистина това искаш, не би трябвало животните да те плашат. Мога да кажа, че животните са по-добри от някой хора. ;д
POLLINA, ще запиша задочно, защото ще имам повече време за работа, а и ще ми е по евтино и няма да оставам в самия град. Затова няма смисъл от редовно, тъй като няма да ходя на лекции всеки ден, а така само си губя парите. Ако ме приемат в Пловдив, ще ходя само за изпити и не виждам причина да запиша редовно.![]()
Задочните по принцип по- не изкласяват, така че освен ако не ти е наложително, не го прави.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ъмм малко да се намеся като цяло съм съгласна с Полина никакъв студент няма да си ако си в родният си град
И аз бих могла да си отида в Германия но искам нещо ново и съм се запътила към Дания .![]()
Н