.
Затворена тема
Страница 62 от 115 ПървиПърви ... 125258596061626364656672112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 526 до 1 550 от общо 2855

Тема: Спамо-чат

Повече от фен Аватара на Kyisi
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    ee всичко си имааа, какво няма:Д
    аз например дрехи много често си купувам от Стз, а не от Пловдив :Д
    Абсолютно ! ;д Аз като ходих и толкова неща си купих от Универсалния,чее.. А да не говорим колко още евтини магазинчета има. ;д Hayashi нямаш право на оплакване.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Мол Галериа в Стара Загора ми е любимото място за пазаруване<3
    bershka, pull and bear, stradivarius, Zara <3

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от Kyisi Виж мнението
    Абсолютно ! ;д Аз като ходих и толкова неща си купих от Универсалния,чее.. А да не говорим колко още евтини магазинчета има. ;д Hayashi нямаш право на оплакване.
    на първия етаж като влезе в дясно в ъгъла има един мн як магазин

Здравейте момичета
    Днеска е много хубав ден а аз уча е по късно ще излизам да покарам колело малко<3
    И да ви кажа много съм ядосана на баба ми . Миналата седмица бях при нея и си бях взела пачката и я бях оставила на закачалката и тя кой зане къде я е сложила .Просто..... и най лошото е че я няма в града и дори тя не помни къде ее ???!!

на първия етаж като влезе в дясно в ъгъла има един мн як магазин
    Кажи ми имее, моля те..не мога да се сетя ! На първия етаж аз обикалям винаги в Ивис-а, бижутерията и магазина за български обувки дето е. ;д И никога не ми стига време да, при положение, че ходим 2-3 пъти в годината ;д Охоо, Мол Галерия.. ходих да гледам 3Д кино там ;д. И сега са отворили H&M и нямам търпение да огледам!! Парк мол-а също е хубав, но ми е доста далеч.

Park Mall е по-як. В другия няма KFC. xD Аз най-много се развам на захарните коминчета <3
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Manhattan *
    Кажи ми имее, моля те..не мога да се сетя ! На първия етаж аз обикалям винаги в Ивис-а, бижутерията и магазина за български обувки дето е. ;д И никога не ми стига време да, при положение, че ходим 2-3 пъти в годината ;д Охоо, Мол Галерия.. ходих да гледам 3Д кино там ;д. И сега са отворили H&M и нямам търпение да огледам!! Парк мол-а също е хубав, но ми е доста далеч.
    нямам идея за името , само знам,че има мн яки дънки
    В ''киното'' също има хубави неща

Адския град просто. Бих дала всичко да живея там ..Всичко си имат тея хора ей. ;д Аязмо, Берое, разни градинки, музей, хубав кмет си имат даже. ;д Зелено навсякъде с прави улици и усмихнати хора. ;х Напълни ми се душата. <3
    Ооо, аз там ще ходя да уча <3 :д

Цитирай Първоначално написано от mimeto_0o0o Виж мнението
    Ооо, аз там ще ходя да уча <3 :д
    Аз съм се насочила към Пловдив, но ще запиша и в Стара Загора. Бягай без съмнение. СТЗ е много развит град.

П.п : Пристигна ми миглоизвивачката на Елф иии е чудеснаа. <3

Град
    Manhattan *
    о момичета, за студентсвто по-добре Пловдив:Д
    аз си прекарах ученическите години в Стара Загора, но за студентските се завърнах в родния Пловдив:Д

какво искате да записвате в Стз?

о момичета, за студентсвто по-добре Пловдив:Д
    аз си прекарах ученическите години в Стара Загора, но за студентските се завърнах в родния Пловдив:Д

какво искате да записвате в Стз?
    Начална и предучилищна педагогика. После ще карам магистър по специалността, но с включен англ.език

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Днес ми дойдоха помагалата по английски. Като се замисля, че това лято ще трябва да уча по български, история и английски чувствам, че съм си пропиляла младостта

Град
    Manhattan *
    Начална и предучилищна педагогика. После ще карам магистър по специалността, но с включен англ.език
    e недей в тракийския

e недей в тракийския
    Да, знам.. но е нещо като план Б. Искам в Пловдив, защото може да уча специалността и задочно, а аз точно това искам, за да мога да работя, тъй като нямам кой знае какви възможности. Няма как.. трябва да помагам на нашите.

Не учете в Стара Загора, тука е най-гадния университет съществувал някога!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Защо бе? За ветеринарна нали той е най-добрият?

Град
    Manhattan *
    ветеринарна, да
    и медицината е добре,ама за друго не препоръчвам:Д

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    Manhattan *
    Да, знам.. но е нещо като план Б. Искам в Пловдив, защото може да уча специалността и задочно, а аз точно това искам, за да мога да работя, тъй като нямам кой знае какви възможности. Няма как.. трябва да помагам на нашите.
    Не се записвай задочноо, може спокойно да учиш и работиш,много хора го правят

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

POLLINA, ще използвам въпроса ти за да си задам един мой :д Значи по принцип искам да уча за лаборант и затова съм се насочила към ПГВМ Ст.Загора със специалност Ветеринарен лаборант, но тук сега се появява въпросът ще имам ли нещо общо с животни, защото аз съм ужасно скарана с тях и изобщо не ги обичам. Мама ми каза че в университета мога да запиша други специалности (то до тогава има време де :д) Но сега не мога да реша Ветеринарен лаборант или Техник-технолог по качество на храни и напитки и затова ще ви помоля да ми дадете мнението си ..
    Ето къде мога да се реализирам
    Ветеринарен лаборант
    Реализация:
    Като лаборанти във всички научни, учебни, диагностични, производствени и контролни звена с ветеринарномедицинска компетенция, като: ВУЗ, училища, институти, лечебници, предприятия за добив и преработка на животинска продукция и др.;
    Като лаборанти в частни, общински и държавни лаборатории към Министерство на здравеопазването;
    Като осеменители на животни;

Техник-технолог по качество на храни и напитки
    Реализация:
    Възможност за работа в:
    - предприятия за производство на храни и напитки;
    - лаборатории за контрол на качеството на храните.

Ма не бе, като ВЕТЕРИНАРЕН лаборант няма да имаш нищо общо с животни .... нееее.. хич.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Да, ще имаш контакти с тях. Но ако наистина това искаш, не би трябвало животните да те плашат. Мога да кажа, че животните са по-добри от някой хора. ;д

POLLINA, ще запиша задочно, защото ще имам повече време за работа, а и ще ми е по евтино и няма да оставам в самия град. Затова няма смисъл от редовно, тъй като няма да ходя на лекции всеки ден, а така само си губя парите. Ако ме приемат в Пловдив, ще ходя само за изпити и не виждам причина да запиша редовно.

Аз нямам търпение вече да започна да уча

Задочните по принцип по- не изкласяват, така че освен ако не ти е наложително, не го прави.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Manhattan *
    Да, ще имаш контакти с тях. Но ако наистина това искаш, не би трябвало животните да те плашат. Мога да кажа, че животните са по-добри от някой хора. ;д

POLLINA, ще запиша задочно, защото ще имам повече време за работа, а и ще ми е по евтино и няма да оставам в самия град. Затова няма смисъл от редовно, тъй като няма да ходя на лекции всеки ден, а така само си губя парите. Ако ме приемат в Пловдив, ще ходя само за изпити и не виждам причина да запиша редовно.
    Губиш студентските години така. По весело ще ти е да останеш да живееш в нов град,но ти си решаваш разбира се

Ъмм малко да се намеся като цяло съм съгласна с Полина никакъв студент няма да си ако си в родният си град
    И аз бих могла да си отида в Германия но искам нещо ново и съм се запътила към Дания .
    Н

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си