- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Родителите наистина забравиха да пазят контрол над децата си ..... И не са единици, има 1 на 100 свестни деца (аз поне на това ставам свидетел..)
Синеочке, няма защо, няма от това по-хубаво да излезеш извън страната и да видиш различен свят с различни хора, независимо къде е![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами да а пък и без това няма да празнувам Великден и хубавичко ще ми дойде почивката .
На мен това ми е много странно честно казано. На Великден и Коледа винаги съм била вкъщи. Винаги се учудвам като правят едни коледни партита по дискотеките кой би отишъл .. Не съм свикнала да не правим яйца в четвъртък или събота и после в неделя да се съберем всички![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Моят Великден мина . Затова сега използвам почивните дни да съм с приятелят си. И без това рядко го виждам
И аз ще съм у нас тия дни. Утре ще боядисваме яйцата, в събота с баба ще правя козунаци и кифличкиии <3 Това си е традиция, Великден не си го представям по различен начин.
Мацоранки, в четвъртък или в събота яйцата се боядисваха преди изгрев слънце?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Днес деня е прекрасен! Следобяд ще скачам на батут, и ще сглобим люлката, и ще напълним басейна.
Аз съм едно голямо дете.
http://25.media.tumblr.com/c36827ced...x8zo1_1280.jpg
i is a book lol
Ужасена съм колко книги съм си купила в последните години и то все такива, които съм прочела 1 път, а последните даже изобщо. Ще напълня продавалника с обяви.
Не си продавай книгите, прочети ги!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Защо ли си мисля, че ако пробвам да си направя това, резултатът няма да е, като на момичето...![]()
![]()
По - голямата част съм ги чела. Всички са все с една тематика любов/някакво митично същество. Вече ми мина 'ау искам да стана/влюбя в върколак/вампир/паднал ангел/ магьосник и т.н.' период и просто заемат място.
Аааа такива книгиии ;Д тях не е трябвало да ги купуваш
аз съм ужасно разочарована от сексът и градът книгите и искам да ви споделя болката си![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Последно редактирано от tonssy : 05-01-2013 на 12:23
Хахаха аз любовни книги почит нямам. Повечето са ми някви трилъри или такива свързани с бъдещата ми специалност пряко или преносно![]()
Привет
Влизам в банята,след 40минути тренировка. Домързя ме да ида да си подновя картата за фитнеса и у нас си тренирах :Д
После ще излизам и аз![]()
Аз цял ден си седя с пижамата.След малко ще се къпя и отивам на танци.